costul reviziei de 20000km
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
costul reviziei de 20000km
sal. trebuie sa merg sa ii fac revizia la 20000km. voi merge la fetcom suceava. cat ajunge costul acestei revizii? in speranta ca nu am de schimbat si alte piese care ar trebui platite de mine separat de revizie. bye bau
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: costul reviziei de 20000km
undeva 400 500 lei la benzin
un pic mai mult la diesel
un pic mai mult la diesel
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- VALLY_C4
- Numar Inmatriculare: nt-12-law
sal . am efectuat revizia la 20000km. la i.b. mobile focsani. costul --- 657,98 ron.
s-a schimbat:
- colier mare - 4 buc. 5 ron
- filtru aer - 59 ron
- filtriu polen - 68 ron
- filtru ulei - 38 ron
- lavete - 1,3 ron
- ulei total 4l - 184 ron
- manopera + tva - 282 ron
- spalat masina exterior - 20 ron9 (deh am prins o vreme urataaaaaaaaaa.)
timp de asteptare la revizie 3 ore.
piesele schimbate sunt puse in portbagaj.
mis se pare ca am stat mult la revizie. sincer . cred ca la revizia de la 60000 km va trebui sa las masina acolo 2 zile. urmatoarea revizie am sa o fac la suceava. sper sa fi facut treaba buna cei de la focsani. am sa vad in curand. superb noul c5. c4 sedan ....sincer ...e naspa.
. in schimb c6 arata super. era parcat unul in fata dealer-ului. dar parca nu as da 50000 euro pe el. depinde de gusturi. no comment.
Ca problemute ce au intrat in garantie au fost :
- ciorapeii ... au fost fixati.
- chederul de la portiera fata dreapta ext. a fost rezolvat ( era ridicat mai sus fata de celelalte. a fost pus la betie
din fabricatie)
deci au fost rezolvate problemutele.
cei de acolo au mai facut si test la calculatorul robotelului.
. au verificat general masina
. trebuie aplaudati
.
E Jaleeeeeeeeeeee fratilor cu service-urile astea . cand cumperi masina sunt in stare sa iti pupe picioarele iar cand vii la service parca nici nu existi. nu stiu cum sa traga mai lut de timp. sa te inhate la bani. mama lor
.traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
. sa auzim de bine. bye bau

s-a schimbat:
- colier mare - 4 buc. 5 ron
- filtru aer - 59 ron
- filtriu polen - 68 ron
- lavete - 1,3 ron
- ulei total 4l - 184 ron
- manopera + tva - 282 ron
- spalat masina exterior - 20 ron9 (deh am prins o vreme urataaaaaaaaaa.)
timp de asteptare la revizie 3 ore.
piesele schimbate sunt puse in portbagaj.
mis se pare ca am stat mult la revizie. sincer . cred ca la revizia de la 60000 km va trebui sa las masina acolo 2 zile. urmatoarea revizie am sa o fac la suceava. sper sa fi facut treaba buna cei de la focsani. am sa vad in curand. superb noul c5. c4 sedan ....sincer ...e naspa.
Ca problemute ce au intrat in garantie au fost :
- ciorapeii ... au fost fixati.
- chederul de la portiera fata dreapta ext. a fost rezolvat ( era ridicat mai sus fata de celelalte. a fost pus la betie
deci au fost rezolvate problemutele.
cei de acolo au mai facut si test la calculatorul robotelului.
E Jaleeeeeeeeeeee fratilor cu service-urile astea . cand cumperi masina sunt in stare sa iti pupe picioarele iar cand vii la service parca nici nu existi. nu stiu cum sa traga mai lut de timp. sa te inhate la bani. mama lor
Citroen c4, 1,4. 16v, 90cp... si atat!!!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai eu la suceava cind am platit 570RON a fost pentru ca am cumparat si un set de parfumuri si inca nus' ce trasnai i-am pus sa mai faca. Revizia propriu-zisa era vreo 400 sau 450RON. Se pare ca s-au scumpit cei de la foscani...
Oricum eu mazda tot pe la ei va trebui sa ma duc probabil.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, urmatoarea revizie o voi face 75% la bdt, ca m-am saturat ca cei de la ibmobil sa tot vrea sa iasa pe furis cu masina din service si sa se plimbe singuri cu ea, fara mine de fata.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Aia de la BDT sunt dupa parerea mea locul 2 dupa ATS, asa ca ai grija, eu am avut de a face si cu ei!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)