Cheia tip briceag C4
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
shomoyoque
->ai fost norocos , cand ti-ai luat masina ?? poate la modelel mai noi s-or da 2 chei tip briceag
OFF-TOPIC-eu merg cu farurile aprinse , dar sa stii ca am un motiv - sa ma vada lumea mai bine ,de ascultat manele nu ascult ,dar nu am nimica
impotriva oamenilor care asculta , am impotriva celor ce asculta muzica de orice fel si nu au citit nici macar un ziar de cand s-au nascut , de carti nu mai vorbesc
->ai fost norocos , cand ti-ai luat masina ?? poate la modelel mai noi s-or da 2 chei tip briceag
OFF-TOPIC-eu merg cu farurile aprinse , dar sa stii ca am un motiv - sa ma vada lumea mai bine ,de ascultat manele nu ascult ,dar nu am nimica
impotriva oamenilor care asculta , am impotriva celor ce asculta muzica de orice fel si nu au citit nici macar un ziar de cand s-au nascut , de carti nu mai vorbesc
-
tipitip
- Admin
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Cool, chiar ma intrebam de ce nu fac asta!shomoyoque scrie:Nu stiu ce chei aveti voi, dar mie mi le-au dat pe ambele tip briceag cu exact acelasi functii:
- inchidere
-deschidere
- aprindere faza scurta
![]()
Masina am luat-o pe 29 Decembrie 06.
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
shomoyoque
Asa cum am spus masina am luat-o pe 29 Decembrie.
Chiar am fost si eu mirat cand mi-au adus doua chei exact la fel pentru ca stiam de la voi ce si cum (va urmaresc de mult si va multumesc pentru informatii) si ma asteptam sa nu fie asa. Chiar am intrebat daca mi le dau mie pe amandoua.
Referitor la cat de mult te poate tine o astfel de cheie, raspunsul ma gandesc ca depinde exclusiv de cum te porti cu ele. Stiu oameni cu Peugeoturi 307 cu exact aceeasi cheie (difera doar brandul) care au cheile in perfecta stare de functionare si dupa 2 ani. Pe de alta parte am auzit de unii ale caror chei erau roase, rupte, crapate ... .
Eu unul nu ma joc deloc la cheie, iar cand o deschid fac acest lucru cu multa atentie.
Ref offtopic DMX : Ai dreptate cu manelele (o sa scot remarca aia). In ceea ce priveste farurile de ceata, recunosc ca este o frustrare a mea. Pur si simplu nu gasesc nici un motiv pentru ca cineva sa folosesca farurile de ceata noaptea de exemplu, ca sa nu mai vorbesc de mijlocul zilei. Din dorinta de a fi "prea vizibil" noaptea, se poate ajunge la accidente. In concluzie, farurile de ceata sunt faruri de ceata si ar trebui folosite ca atare.
Chiar am fost si eu mirat cand mi-au adus doua chei exact la fel pentru ca stiam de la voi ce si cum (va urmaresc de mult si va multumesc pentru informatii) si ma asteptam sa nu fie asa. Chiar am intrebat daca mi le dau mie pe amandoua.
Referitor la cat de mult te poate tine o astfel de cheie, raspunsul ma gandesc ca depinde exclusiv de cum te porti cu ele. Stiu oameni cu Peugeoturi 307 cu exact aceeasi cheie (difera doar brandul) care au cheile in perfecta stare de functionare si dupa 2 ani. Pe de alta parte am auzit de unii ale caror chei erau roase, rupte, crapate ... .
Eu unul nu ma joc deloc la cheie, iar cand o deschid fac acest lucru cu multa atentie.
Ref offtopic DMX : Ai dreptate cu manelele (o sa scot remarca aia). In ceea ce priveste farurile de ceata, recunosc ca este o frustrare a mea. Pur si simplu nu gasesc nici un motiv pentru ca cineva sa folosesca farurile de ceata noaptea de exemplu, ca sa nu mai vorbesc de mijlocul zilei. Din dorinta de a fi "prea vizibil" noaptea, se poate ajunge la accidente. In concluzie, farurile de ceata sunt faruri de ceata si ar trebui folosite ca atare.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
shomoyoque
-
shomoyoque
-
tipitip
- Admin
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu prea merge pentru ca sunt doar 2 chei din ce stiu eu..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
shomoyoque
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
tipitip scrie:Dă-le draaaaaaculuuuuuiiii de proieeeectoooaaarreeee!
@shomoyoque
daca ai scos manele de ce nu scoti si proiectoarelre...este discriminare ce faci...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-