cum scoti mufa de sub scaune

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: cum scoti mufa de sub scaune

Mesaj de commandorsteel »

Mihay scrie:valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce ma doare capul. c4 nu are nici un senzor de greutate. !!!
ba are mah... :shock: .. probabil ca la tine a cedat #-o
eu am pe toate 7 scaunele :glasses
ce stii tu ::P
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cum fratioare 7 SAPTEEEEEEEEEEE scaune in C4 ..tu troleibuz lasa-ne :mrgreen:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cum Baty, vrei sa zici ca masina detoneaza capsele pirotehnice doar cu informatiile de la senzorii de turatie a rotilor ? Nu are un accelerometru pe undeva, sau alt senzor de impact ? Si cum face diferenta dintre impact frontal si lateral ? Nu te contrazic prea tare dar nu imi vine sa cred ca doar pe acele informatii se bazeaza calculatorul airbagurilor ?
Alt argument care ma face sa cred ca are vreun acceleromtru e ca airbagurile se pot deschide cu o anumita forta in functie de impact.
Cred ca mai bine s-ar deschide un topic nou numit senzori centuri ca majoritatea discutiilor de aici sint offtopic.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai in functie de viteza centurile sunt pretensionate....cred ca asa functioneaza. detoneaza in functie de viteza DAR NUMAI SI NUMAI daca ai centura pusa. sunt airbaguri SRS .
ragi

Mesaj de ragi »

iar sunt off :D
e posibil sa fie adevarat ce spune mihay si asta a fost motivul pentru care eu introdus sistemul cere te obliga sa pui centura cum am mai zis citoen a fost obligata sa plateasca 128000euro unui sofer care a avut accident nu avea centura pusa si nu s-au activat airbag(care spune el putea sa aiba mai putine daune suferite)
Senzor de greutate :-k cine a zis ca are? nu exista asa ceva la c4 :angel9:

cat despre mufa azi am vazut-o si nu am nici o idee de cum se scoate e prinsa sub un capac nergru cu suruburi de 2 lei
C4 HDI92 Collection pack
ImagineImagine
qBALLC4
Numar Inmatriculare: b 57 tuy

Mesaj de qBALLC4 »

fratilor nu are nici un senzor de greutate ,e citroen nu kia ce dumnezeu baietii , numai la sofer bipaie cand nu ai centura ,am carat in spate si 4 persoane si nu a bipait deloc ,incepe sa tiuie daca pui centura si o dai jos in timpul mersului.
nu am reusit sa scot nici o mufa am rupt un plastic de la mufa da merge nu are nimic ,da nu pot sa-mi dau seama cu se scot mufa sant ciudate rau. #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
ragi

Mesaj de ragi »

cablul sub scaun se ramifica unul din ele e usor de scos celalalt nu stiu unde se duce.... incearca sa
C4 HDI92 Collection pack
ImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

qBALLC4 scrie:fratilor nu are nici un senzor de greutate ,e citroen nu kia ce dumnezeu
Nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta si nu stiu daca Kia are acel senzor de greutate dar chiar daca il are crezi ca e mai avansata tehnologic ca C4 ?!
Si de curios te intrebi de ce vrei sa dai scaunul jos ? Vrei sa il schimbi sau sa il repari ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
baty_san

Mesaj de baty_san »

vlad scrie:Cum Baty, vrei sa zici ca masina detoneaza capsele pirotehnice doar cu informatiile de la senzorii de turatie a rotilor ? Nu are un accelerometru pe undeva, sau alt senzor de impact ? Si cum face diferenta dintre impact frontal si lateral ? Nu te contrazic prea tare dar nu imi vine sa cred ca doar pe acele informatii se bazeaza calculatorul airbagurilor ?
Alt argument care ma face sa cred ca are vreun acceleromtru e ca airbagurile se pot deschide cu o anumita forta in functie de impact.
Cred ca mai bine s-ar deschide un topic nou numit senzori centuri ca majoritatea discutiilor de aici sint offtopic.

are senzor de acceleratie laterala :wink: iar centurile declanseaza in 2 trepte in functie de puterea impactului.
Don't steal...goverment hates competition!
white_vyper
Numar Inmatriculare: ...

Mesaj de white_vyper »

am taiat centura de la alta masina si am introduso in partea de la sofer si tot tipa...Si pana la urma cum ramane cu firele(cuti) de sub scaunele din fata?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:ok :ok :ok :ok
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”