probleme service diesel

Scrie răspuns
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Re: probleme service diesel

Mesaj de cisu »

baty_san
sa vezi ce gust o sa aiba mugurel in gura cand o sa primeasca vizita OPC-ului si citatia la proces pentru defectiunile cauzate de faptul ca mi-au ''belit'' injectorul pe care nu au putut sa-l scoata... si am plecat cu masina in 3 pana acasa...
-si asta numai pentru atitudinea de pe forum...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
candymann

Mesaj de candymann »

Deese scrie:Ai vrea ca serviceurile sa se doteze de pe alibaba.com ? :ok
ups! :ok :ok :ok
cisu

Mesaj de cisu »

Deese
Asta e tare! Bravo!
Normal ar fi sa le ia pe cele dedicate, de la producator, in speta Citroen.
Am dat link-urile alea ca sa ii arat lui mugurel ca nu punem botu' la vrajeala cu : ''nu exista niciun extractor de injectoare''
ai idee cat respecta romanii din tehnologia de reparatie elaborata de producator?
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

Sau poate sunteti vreunu' care nu stie decat unde se pune carburant si unde e ''service-ul autorizat''. In 12 ani de dus masini in service am vazut atatea, ca pot scrie o carte despre cum sa te feresti de tepele din service! A vizitat careva o uzina producatoare de autoturisme?
Mi-e mila de cei care se lasa ''prinsi'' asa usor.
Sunt chiar curios mugurele: cate ore tehnologice presupune inlocuirea unui injector cu folosirea extractorului si cate ore demontarea chiuloasei si scoaterea cu dornu' a injectorului???
Va spun doar ca nu au interes sa scoata un injector, chiar intepenit, in 15 minute cu extractorul, cand ar putea sa te taxeze pentru 16 ore de manopera la demontare/remontare chiuloasa!!!
( hmmm....)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Eu zic s`o lasi mai moale in primul rand din cauza tonului si a ironiilor. Deocamdata buni prosti cum or fi serviceurile Citroen 99% ne`am gasit rezolvarea la ele si ciudat cei mai multi la Pro Motor. Nu veni tu sa arunci acum cu noroi ca nu e cazul. Iti dau eu pe mail un fisier sa vezi ca nu este obligat nimeni sa aiba acel extractor in service. Termina-te cu amenintarile , ca nu rezolvi nimic , poate doar sa iei o pauza de pe forum !!! Eu stii ce vad la tine, ai dat 6 000 si vrei sa fie la fel ca noua, daca se poate pe carca lui Mugurel...cred ca n`o sa-ti tina figura asta .
cisu

Mesaj de cisu »

Anunt: In curand va fi gata si extractorul 2 imbunatatzit si adaptat la C4, pe care l-am comandat la o firma de ''sculerie'' :ok
Daca veti avea probleme cu injectoare, care necesita demontarea chiuloasei, cred ca va voi putea inchiria extractorul... :ok
Nevoia te invatza... sau sa va pun o poza cu cel facut de test?
Ar trebui sa ne unim putin in ''lupta '' cu service-urile... noi cei fara de show room-uri, si service-uri autorizate... ::P
( hmmm....)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bravo tie ...ai si sectiunea Tutoriale si Tips & TRicks. Totusi mai usor cu amenintarile si ironiile ptr ca chiar nu-si au locul in cazul lui Mugurel.
cisu

Mesaj de cisu »

Myhai, nu ma interesa sa imi fac masina pe carca lui mugurel, dar nu suport minciunile. Sa afirmi ca ''nu exista niciun extractor de injectoare'' e ori minciuna, ori prostie, ori ignoranta.
Trimite-mi pe mail cisu10@yahoo.com, ce vrei tu (chiar si injuraturi)...
Ti-am zis ca am de investit in ea inca 2000 de euroi... dar nu pe manopere nejustificate...
Si te asigur, ca desi manualul de reparatie la C4 e CONFIDENTIAL, in el scrie ca se foloseste extractor la scoaterea injectoarelor diesel !!! Cand am sa pot am sa fac o scanare la pagina respectiva si o pun pe forum...
( hmmm....)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ai mail
cisu

Mesaj de cisu »

extractorul artizanal facut azi...
Imagine
sa va prapaditi si voi de ras pentru cum e facut, din ce e facut si pentru ce se demonteaza chiuloasa...
asta e bun, dar am dat comanda de unul facut din otel special si la tolerante mai scazute, cu finisare profi... e gata saptamana viitoare, daca dau o tzuica meseriasului si are materiale... :lol:
( hmmm....)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

uau...ce amploare a luat topicul asta!
si eu zic ca si Mihai sa o lasi mai moale cu tonul amenintator.
multi dintre noi suntem multumiti de ceea ce se intampla la Valcea si dupa cum vezi , iti poti spune parerea ta in mod liber si necenzurat, dar e un pic cam mult .
te inteleg prin ce ai trecut dar reactia ta nu e tocmai normala.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

1. Care e istoricul masinii tale de ti-a ruginit un injector(pura curiozitate)?
2. Iti inteleg supararea si frustrarea ca ai o pb, ai pierdut timp si bani si nu a fost rezolvata(ceea ce e naspa) dar aici nimeni nu ameninta pe nimeni indiferent de situatie
3. Intamplator am citit si eu ce ti-a trimis Mihai pe mail, si nu prea sunt de acord cu ce scrii tu, referitor la extractorul ala cum ca e ogligatoriu sa existe, in cel mai rau caz poate e moral sa existe, dar asta cu moralitatea e o discutie care ne depaseste pe toti!
4. Sunt unul care uraste din ce in ce mai mult serviceurile, indiferent de locatie sau de ce operatii se fac, insa chiar nu admit pe acest forum astfel de discutii si amenintari, cum ca tu ai 3 oua, ai o masina poate cu 250 000km reali, si vii si ameninti niste persoane care au avut bunul simt sa iti raspunda la o reclamatie! La Pitesti ce s-a intamplat? Vad ca n-a intrat nimeni de acolo sa iti raspunda aici!
5. Am postat doar datorita amenintarilor pe care le-ai facut si nu tin partea nimanui. Sunt ferm convins ca iti poti exprima nemultumirile si pe un alt ton si fapte concrete.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
cisu

Mesaj de cisu »

Istoricul masinii chiar nu ma intereseaza (km reali... numai Pro Motor ii stie), ca idee, presupun ca apa a intrat la motor datorita problemei cunoscute la C4: grila stergatoare desprinsa de parbriz ( grila de care se sprijina mecanicii cand lucreaza la motor-am observat asta la fiecare interventie), cumulat cu lipsa capacului de protectie de pe chiuloasa (ala pe care scrie Citroen HDI), tinut prin portbagaj...
-masina e doar un fier, conteaza cine il ''prelucreaza''...
Referitor la amenintari... chiar nu sunt amenintari... poate vi se pare o amenintare sa ceri '' arbitrajul'' OPC-ului si al instantei de judecata, o expertiza tehnica...? De ce? Sunt doar cai legale. Amenintare era aia cu ''bagatu' la portbagaj'' (a lu' Jiji) ...
-cred ca inca mai copilariti si aveti si voi masinuta de la taticu' de ziua voastra...
Maturizati-va!
Iar ce scrie mihai, sa faca public si sa puna pozele sa vedem ce editie a manualului de reparatie are el in fatza!
-
MORALA, chiar morala a dus societatea de rapa!
Si de ce nu intelegeti ca nu am nimic cu baietii de la Pro Motor, ba chiar apreciez ca s-au straduit. Cititi cu atentie ce am scris! Doar nu era s-si cumpere mecanicu' extractor din salariu! (du-te la dentist sa-ti plombeze o carie cu coada de la lingurita cu care isi mesteca in cafea :lol: )
Pe mihai, ''mi s-a pus'' pt. ca a afirmat ca ''nu exista nici un fel de extractoare de injectoare''!!!- Ori asta e minciuna... si are si un scop bine definit!
-daca eu am fost capabil sa fac un extractor improvizat, cu costuri de 30 de lei si 2 ore de munca, de ce n-ar putea un ditamai service-ul CITROEN ???
RASPUNSUL L-AM DAT....
-asa ca stati linistiti, nu le fac nici o reclamatie, chiar daca s-au belit si alte alea pentru ca am mers in 3 pistoane 60-70 km... (suport eu costurile).
- si nici nu are rost sa mai comentez pe acest forum, ca vad ca nu sunteti decat soferi ... si atat!
Numai de bine, Respect Pro Motor Valcea, the best! =D>
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

Scuze, nu era vorba de mihai, ci de
mugurel
, el a incercat dezinformarea cu : nu exista niciun fel de extractor...
( hmmm....)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cisule iar jignesti, si asta nu-mi place deloc..

Din partea mea poti sa reclami ProMotor si la Cedo, poti sa faci ce vrei tu, dar nu veni si ameninta aici ca asta ai facut cu OPC si tribunale, schimba modul de exprimare si atunci suntem si noi multumiti, sper ca intelegi care de fapt e problema mea ca administrator al forumului.

Si acum sa revenim ontopic:

Ai reusit sa scoti injectorul cu dracia aia care ai facut-o tu?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”