probleme service diesel
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Re: probleme service diesel
Stii cum e treaba aici...fiecare citeste doar ce vrea.
Mugurel pe acolo a mai scris cateva chestii in topicul ala, cum ar fii ca injectorul ala era blocat acolo din cauza ca era RUGINIT si pt ca avea ceva depuneri pe el.
Partea asta nu ati mai vazut-o???
Mugurel pe acolo a mai scris cateva chestii in topicul ala, cum ar fii ca injectorul ala era blocat acolo din cauza ca era RUGINIT si pt ca avea ceva depuneri pe el.
Partea asta nu ati mai vazut-o???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
Valeleu ce a fost azi aici....
@boosake eu nu te stiu pe tine si nici pe cisu personal . Pe cei de la valcea ii stiu ptr ca am fost de destule ori acolo si sunt ferm convins ca nu ar desface acea chiuloasa de dragul de a face o "japca" . cu ce sunt ei vinovati daca nu le-a fost impus sa aiba acel extractor (daca o exista ) . nu vi se pare ceva ciudat ca toti mergeti la toate serviceurile si cand acestea nu au rezolvare va duceti la Valcea? de ce va mai duceti daca e japca? faceti`le toti in fata blocului.
@cisu tu singur ai zis ca ai fost la Cartec Pitesti si aia nici macar nu au stiut sa`ti zica ce injector e cazut!!! Asta mi se pare mai aiurea decat de a nu avea scula necesara . Nu o are ca nu trebuie sa o aiba si a incercat sa te ajute . Ce e asa tragic? Ti`a bagat mana in buzunar? Te-a chemat dupa ce ti`a desfacut chiuloasa? Nu ti`ai luat jucariile si ai plecat si aia a fost .
@boosake eu nu te stiu pe tine si nici pe cisu personal . Pe cei de la valcea ii stiu ptr ca am fost de destule ori acolo si sunt ferm convins ca nu ar desface acea chiuloasa de dragul de a face o "japca" . cu ce sunt ei vinovati daca nu le-a fost impus sa aiba acel extractor (daca o exista ) . nu vi se pare ceva ciudat ca toti mergeti la toate serviceurile si cand acestea nu au rezolvare va duceti la Valcea? de ce va mai duceti daca e japca? faceti`le toti in fata blocului.
@cisu tu singur ai zis ca ai fost la Cartec Pitesti si aia nici macar nu au stiut sa`ti zica ce injector e cazut!!! Asta mi se pare mai aiurea decat de a nu avea scula necesara . Nu o are ca nu trebuie sa o aiba si a incercat sa te ajute . Ce e asa tragic? Ti`a bagat mana in buzunar? Te-a chemat dupa ce ti`a desfacut chiuloasa? Nu ti`ai luat jucariile si ai plecat si aia a fost .
-
baty_san
extractorul de injectoare e pt a extrage injectoare. atat.nu injectoare ruginite... dar inca nu am vazut unul la service care sa faca fata unui inj blocat de rugina calamina si ce dreaq se mai depune acolo.cel putin pe 1.6 hdi. asa ca bucurati-va cand cineva isi bate capul cum sa scoata un injector blocat fara multe costuri suplimentare. 50% din service-uri iti fac direct deviz estimativ care implica si demontarea chiulasei, distrugerea injectorului ca un risc al lucrarii. te pune sa semnezi ca esti de acord si asta este. restul isi asuma un risc.
nu tin partea nimanui si toata lumea are dreptate. dar de aici pana la povesti de opc(cea mai des intalnita amenintare mai nou... cred ca da bine la look) japca si site-uri cu scule (alibaba?) e mult.
cisu are o problema si cauta o rezolvare. si sunt de acord cu supararea. dar nu sunt de acord cu amenintari si jigniri. pretul masinii (sau numarul lor)nu ma intereseaza la fel cum nici pe el nu tre sa il doara capul de soferia mea sau banii lu' tata. (care fii sigur ca nu mi-a dat de masina. nici macar de bicicleta cand eram mic. si la fel il tratez cu acelasi respect)
drive safe.
nu tin partea nimanui si toata lumea are dreptate. dar de aici pana la povesti de opc(cea mai des intalnita amenintare mai nou... cred ca da bine la look) japca si site-uri cu scule (alibaba?) e mult.
cisu are o problema si cauta o rezolvare. si sunt de acord cu supararea. dar nu sunt de acord cu amenintari si jigniri. pretul masinii (sau numarul lor)nu ma intereseaza la fel cum nici pe el nu tre sa il doara capul de soferia mea sau banii lu' tata. (care fii sigur ca nu mi-a dat de masina. nici macar de bicicleta cand eram mic. si la fel il tratez cu acelasi respect)
drive safe.
Don't steal...goverment hates competition!
-
bossake
- Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v
Deci exista sau nu exista ?!?!mugurel scrie:Din pacate nu exista niciun extractor de injectoare.
mugurel
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
ok.
amfost de prea multe ori jignit pentru a nu raspunde.
Noi suntem Reparator Agreat Citroen si avem in spate o tehnlogie si o documentatie tehnica pusa la dispozitie de Constructor.
In cazul acestui vehicul, tehnologia IMPUSA de Citroen nu prevede niciun extractor. Documentul este confidential si este rezervat retelei Citroen. De aceea nu o sa il public niciodata.
Orice extractor prezentat mai devreme nu reprezinta un dispozitiv agreeat de catre Constructor.
Cred ca aici eu pun punct acestei discutii.
amfost de prea multe ori jignit pentru a nu raspunde.
Noi suntem Reparator Agreat Citroen si avem in spate o tehnlogie si o documentatie tehnica pusa la dispozitie de Constructor.
In cazul acestui vehicul, tehnologia IMPUSA de Citroen nu prevede niciun extractor. Documentul este confidential si este rezervat retelei Citroen. De aceea nu o sa il public niciodata.
Orice extractor prezentat mai devreme nu reprezinta un dispozitiv agreeat de catre Constructor.
Cred ca aici eu pun punct acestei discutii.
DS3 1,6HDi 92CP
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Exista si functioneaza!
E conceput special pentru a face fata ''intepenirii'' injectoarelor in chiuloasa. Altfel, un injector neintepenit il scoti cu mana, dupa ce desfaci piulitele de la flansa care preseaza injectorul.
Nu ar fi necesara o scula special conceputa si realizata din oteluri speciale, capabila sa suporte fortele care iau nastere la extractia (fortata
) a unui injector intepenit.
sunt de doua feluri :de presiune (cu surub) si de soc (cu inertie, adica f = m x a )
credeam ca e demonstrata problema...
-ce zice veverita, ca e pentru extras injectoar,e ci nu injectoare intepenite, nu e adevarat, altfel il realizau din plastic, ceva gen patent pentru domnisoare !
Vad ca s-au incins lucrurile pe aici...
S-ar putea sa fie majoritari cei care au un interes legat de marca si service...
Am crezut ca toti sunt de buna credinta, si ca sunt cine spun ca sunt...
Pro Motor nu mai raspunde daca merita masina banii, sau m-am tepuit?
E conceput special pentru a face fata ''intepenirii'' injectoarelor in chiuloasa. Altfel, un injector neintepenit il scoti cu mana, dupa ce desfaci piulitele de la flansa care preseaza injectorul.
Nu ar fi necesara o scula special conceputa si realizata din oteluri speciale, capabila sa suporte fortele care iau nastere la extractia (fortata
sunt de doua feluri :de presiune (cu surub) si de soc (cu inertie, adica f = m x a )
credeam ca e demonstrata problema...
-ce zice veverita, ca e pentru extras injectoar,e ci nu injectoare intepenite, nu e adevarat, altfel il realizau din plastic, ceva gen patent pentru domnisoare !
Vad ca s-au incins lucrurile pe aici...
S-ar putea sa fie majoritari cei care au un interes legat de marca si service...
Am crezut ca toti sunt de buna credinta, si ca sunt cine spun ca sunt...
Pro Motor nu mai raspunde daca merita masina banii, sau m-am tepuit?
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
Sunt convins ca Pro Motor e agreat Citroen si mai sunt convins ca sunt mai meseriasi decat cei de la Cartec...
Am auzit de asta inainte de a apela la ei si nici azi nu spun altceva...
Doar ca ar trebui sa investeasca in scule, asa cum au stand diesel de probat injectoare (bravo lor, pt ca la Pitesti nu au !), ar putea sa ''rupa de la gura'' pentru o presa sau o trusa universala diesel, care nu e decat 300-400 euro.
Pentru un service serios, un fleac, chiar in vremuri de criza!
Acum e zmeu...
Am auzit de asta inainte de a apela la ei si nici azi nu spun altceva...
Doar ca ar trebui sa investeasca in scule, asa cum au stand diesel de probat injectoare (bravo lor, pt ca la Pitesti nu au !), ar putea sa ''rupa de la gura'' pentru o presa sau o trusa universala diesel, care nu e decat 300-400 euro.
Pentru un service serios, un fleac, chiar in vremuri de criza!
Un client multumit iti aduce altul, un client nemultumit iti alunga 10 !!!
Eu sunt nemultumit de dotare si de faptul ca mugurel, cum l-o chema, nu mi-a spus nimic in fata cand am fost cu masina acolo!Acum e zmeu...
( hmmm....)
( hmmm....)
-
baty_san
ce studii/calificare/meserie ai? pt curiozitatea mea personala...

Don't steal...goverment hates competition!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E posibil nici sa nu fi fost acolo.
Sa stii ca e foarte important feedback-ul de la clienti. Uite, au patit ce-au patit cu tine (sau tu cu ei), la cum ii stiu eu pe cei de la vilcea asta e un semnal pentru ei ca trebuie sa-si ia acel extractor de injectoare sau scula universala de injectoare. Probabil ca pina acum nu s-au mai intilnit cu situatia.
Apoi, daca tu stiai cum se extrage acel injector si ai remarcat la timp ca nu au ce le trebuie, masina nefiind in garantie probabil ca o miscare cu mai putine batai de cap ar fi fost sa mergi la orice service care au asa ceva.
Dar de acum faptele sint consumate, fiecare a invatat ce-a avut de invatat, pentru ca stralucit nu a iesit pentru nici una dintre parti
.
Sa stii ca e foarte important feedback-ul de la clienti. Uite, au patit ce-au patit cu tine (sau tu cu ei), la cum ii stiu eu pe cei de la vilcea asta e un semnal pentru ei ca trebuie sa-si ia acel extractor de injectoare sau scula universala de injectoare. Probabil ca pina acum nu s-au mai intilnit cu situatia.
Apoi, daca tu stiai cum se extrage acel injector si ai remarcat la timp ca nu au ce le trebuie, masina nefiind in garantie probabil ca o miscare cu mai putine batai de cap ar fi fost sa mergi la orice service care au asa ceva.
Dar de acum faptele sint consumate, fiecare a invatat ce-a avut de invatat, pentru ca stralucit nu a iesit pentru nici una dintre parti
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- cisu
Spre exemplificare, uite aici o pagina din manualul Renault, cu tehnologia de extras injectoarele...
O fi Renault mai bun decat Citroen, sau mai prost???

Fac eu rost de dovada... pentru citroen...
O fi Renault mai bun decat Citroen, sau mai prost???

Fac eu rost de dovada... pentru citroen...
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
baty_san, conteaza? am studii superioare si o profesie ''umanista''... si inca doua specializari tehnice... ca hobby... si facultate facuta pe bune, nu cu diploma pe internet ( terminata acum 14 ani) ... dar repet, nu conteaza asta...
mai importanta e rigoarea si exigenta pretinsa in primul rand noua si apoi celorlalti...
mai importanta e rigoarea si exigenta pretinsa in primul rand noua si apoi celorlalti...
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
e edificatoare ''poza''?
nu stiu daca o puteti vedea in marime naturala A4... la nivel de detaliu...
se poate?
nu stiu daca o puteti vedea in marime naturala A4... la nivel de detaliu...
se poate?
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
ati citit?
stiti ce inseamna ''must ''... si ''never attempt''
dar de, asta e la reno nu la citro...
stiti ce inseamna ''must ''... si ''never attempt''
dar de, asta e la reno nu la citro...
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
imi pare rau ca v-a pierit interesul, acum ca mi-am gasit putin timp de discutii...
( hmmm....)
( hmmm....)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Asteptam poza din manualul de reparatie de la Citroen ca sa nu mai existe nici un dubiu.