Oglinzi inghetate (cred)
-
baty_san
Re: Oglinzi inghetate (cred)
da, parbriz incalzit prin rezistenta. de asta ziceam. super eficient si util. as da ceva la schimb de pe masina mea pt un parbriz incalzit cu "rezistenta" 
Don't steal...goverment hates competition!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Deese iar incepi cu posturi care se indeparteaza ani lumina de la subiect????
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Cezar
- pi buni
@bogdans eu am aceleasi optiuni ca tine pe masina: parbriz atermic (tenta violeta de care nu a vazut desse), senzori lumina+ploaie, oglinda interioara electrocroma. Acest pachet nu a venit si cu oglinzi exterioare incalzite. Ele sunt doar heliomate.bogdans scrie:e scris mai sus,dadui edit din greseala! da,pachet vizibilitate (senzor ploaie+lumina, oglinda retrovizoare electrocroma, parbriz atermic) alaturi de oglinzile exterioare care sunt si alea electrocrom sau atermice!
Asa cum am mai zis si in alt post iti cunosc destul de bine masina (inainte sa o cumperi tu). Are aceleasi dotari ca si a mea. Singura diferenta este ca e pe benzina.
Deci nu mai cauta incalzirea din oglinzi ca nu o ai
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
atunci sa i ia naiba pe astia de mint ca in VTR pack baga oglinzile incalzite!ai si jantele de 17"
?
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
VTR cu 17"? Esti sigur? VTR e echivalent cu echiparea SX de pe berline, iar berlinele nu au oglinzi incalzite si jante de 17" decit la SX Pack (care cred ca e un VTR Plus sau ceva).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Cezar
- pi buni
NU am jante de 17. Ale tale sunt puse ulterior.bogdans scrie:atunci sa i ia naiba pe astia de mint ca in VTR pack baga oglinzile incalzite!ai si jantele de 17"?
Echiparea ta se numeste SX VTR+ Pack (ca si a mea).
Poti vedea de citroen.service.com ce echipare a avut din fabrica.
-
bogdans
nu sunt puse ulterior!asa este cumparata din fabrica!tu mi ai trimis cu detaliile despre masina...uite ce scrie "Wheel style 17 INCH RESOLFEN WHEEL"
!eu ziceam de oglinzile incalzite,deoarece pe configuratorul vechi(c4 fara facelift) oglinzile si parbrizul erau optiune impreuna cu incalzirea!de aceea mi s a parut ciudat!acum cealalta varianta este ca la noi in tara vin cu alte pachete!masina mea este luata din olanda la 2087 km!
-
Cezar
- pi buni
stiu de unde a fost cumparata. Eu stiam ca liviu mai avea si jante de 16. Poate m-am inselat.
pai si acolo unde ai vazut echiparea la jante( cred ca pe service.citroen) de oglinzi ce zice?
pai si acolo unde ai vazut echiparea la jante( cred ca pe service.citroen) de oglinzi ce zice?
-
bogdans
din ce mi a trimis candyman..nu am gasit ca am oglinzi incalzite!nu,liviu asa a luat masina cu jantele 17"...nici nu se gasesc second dupa cum ai vazut pt ca nu le vinde nimeni,iar noi..cand a luat el masina erau 15 mil o janta,,,fa un calcul jante+anvelope=>nu era nebun
!am gasit pe autovit un VTS din bucuresti,cred ca este FULL OPTION de a dreptul,frumos... 11800euro...ma bate gandul...insa greu cu vanzarile...nu stiu daca pot scapa de a mea!cred ca pe service citroen s a uitat candyman si mi a trimis!