probleme service diesel

Scrie răspuns
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Re: probleme service diesel

Mesaj de cisu »

inca mai ai dubii?
poza e la mugurel...
stateau cu ea pe trusa de scule si se uitau cum actioneaza, ca sa stie ce sa improvizeze...
daca, renault, mercedes, audi, bmw, etc...au toate impuse aceste extractoare (si folosesc in mare parte injectoare bosch, common rail), CITROEN de ce nu ar avea? Ei sunt din India sau Zambia?
'' Uite, am un manual confidential, unde scrie ca in Romania, fiind tara de lumea a 3-a, se poate deroga de la conditiile de autorizare service Citroen, si se accepta orice tehnologie de service, ca si asa romanaii de abia coborati din copac, nu stiu ce e aia, si platesc nene, ca d-aia si-au luat masina straina!'' ( :^o ) :ok
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

DACA PUN EU PRIMUL POZA, MAI CALCA CINEVA PE LA VALCEA? (la mugurel)
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

sper sa n-o stearga moderatorul...
sau sa nu ma dea in judecata Citroen ca am facut publica poza ... :lol: :lol: :lol:
( hmmm....)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@Cisu ai un avertisment ptr postul de pe pagina anterioara. Nu cred ca Mugurel te-a jignit si nici nu e nevoie de bascalie ieftina ( cum l-o chema). Nu stiu in ce service in tara asta fie el si Mercedes Vine patronul sa-ti explice tie de ce au sau nu au cum sa-ti rezolve problema. Mai mult la 90% din serviceuri nici nu vezi masina, d-apoi sa stai langa ea la Valcea. Tot bati apa in piua ca nu va mai merge lumea ca nu ti`a rezolvat problema . Am inteles cu totii nu e nevoie sa scrii de 10 ori. Fa-ti un blog mai bine . Daca ti`a explicat clar ca NU ESTE obligat sa aiba acea scula crede-ma ca asa este si nu are de ce sa te minta.

PS: sa ne zici si noua ce injectoare o sa ai pe masina sau mai bine zis cate schimbi ? 1 sau pe toate?

Ptr. ultima oara atentie la ironii si limbaj. Succes cu injectorul
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Sa lasam vrajeala si hai sa vedem poza impricinata.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
bossake
Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v

Mesaj de bossake »

@cisu; desi consider ca ai dreptate in cazul asta cred ca ar trebui sa te limitezi la o discutie strict tehnica. Adica doar sa demonstrezi ca serviceul si implicit mugurel au gresit sustinand ca nu exista scula asta sau ca nici macar in manualul de reparatie nu se pomeneste de ea. Ar fi destul de penibila situatia daca ai dreptate pentru mugurel, nu e nevoie sa fii si ironic sau eu stiu ce alte rautati.
cisu

Mesaj de cisu »

Mihai, nu e nicio jignire sau bascalie faptul ca am m-am intrebat: ''cum l-o chema'' pe mugurel, pentru ca nici pe mine nu ma cheama ''cisu''. ''mugurel'' e posibil sa fie doar ''user name'' iar real name sa fie altul, de exemplu: Popescu Ion. Clar? Iritabilitatea asta de unde iti vine?
De ce sa-l crezi pe mugurel cand spune ca nu e necesar/impus extractorul, cand acelasi mugurel a mai afirmat anterior ca ''NU EXISTA NICI UN FEL DE EXTRACTOR DE INJECTOARE'', iar aceasta afirmatie am dovedit ca a fost FALSA.
PUTETI MERGE LA PRO MOTOR PENTRU CA MI-A PLACUT DE EI, DE FAPTUL CA ISI DAU SILINTA SI CA TE LASA SA ASISTI. (NORMALITATEA A AJUNS SA NI SE PARA CEVA ANORMAL)
In schimb nu imi plac minciunile de nici un fel....
In curand apare manualul de reparatie Citroen pentru toata (aproape) gama de autoturisme...
Din pacate are peste 7Gb...si sa vad cum extreg din el ce va intereseaza...
Sa inteleg ca, desi am facut dovada ca Renault impune obligatoriu extractorul din pagina anterioare, pentru demontarea injectoarelor, TOT MAI CREDETI CA LA CITROEN POATE FI ALTFEL???
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

-nu aveam pretentie sa vina ''patronu'' sa-mi explice ce si cum... doar ca prea stia cat am dat pe masina, cati km are... parca discutase personal cu mine... deci era acolo...
-si atunci putea sa discute deschis cu mine... sau puteau ceilalti din service, ... Oricum au un director de service de nota 10, foarte amabil, intelegator... nu am ce sa ii reprosez... dar nu il cheama ''mugurel'' si nu cred ca el cumpara scule ... asa ca tot ''patronu''...
-ideea cu mersul altora la valcea, era strict legata de ''decredibilizarea '' lui mugurel, pe care partial am reusit-o cand am demonstrat ca exista extractoare...
-si se punea problema ca, daca dovedesc faptul ca si pentru C4 exista un EXTRACTOR in manualul de reparatie, MAI PUTETI AVEA INCREDERE IN ''PATRON''????
SI APOI (VOI SPUNEATI) NU PATRONU' PUNE OSU' LA TREABA, NU INVARTE CHEIA ... EL DOAR FACE MARKETING PE FORUM...
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

La indemnul vostru am aflat ca ''patronii'' de la Pro Motor sunt:
1. GADALDI MAURIZIO
2.PIRSCOVEANU MUGUREL (deci chiar il cheama mugurel, se potriveste cu user name)...
precizez asta ca sa eliminam orice confuzie... mugurel este si administrator al acestei firme...ar putea fi chiar de specialitate tehnica... dar e posibil sa nu...
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

Myhai, pentru inceput, ca urgenta doar un injector (pistonul 4).
Dar le schimb pe toate dupa asta, daca masina nu intra strict in parametrii de consum, putere, etc... Mai ales la oferta de pret facuta de Peugeot si Bosch pentru injectoarele in cauza (am mai spus 14,3 mil. la Peugeot- fata de 17,9 mil la Citroen) (10-12 mil la Bosch cu injector vechi dat lor).
N-am avut cum sa o bag pe calculator... ca tipul cu Lexia pe care il astept, e plecat in Germania sa aduca niste masini...
vine saptamana viitoare... (cica mi-a gasit injectoare in Germania cu 400 euro/bucata :lol: ), deci clar le iau din tara!
( hmmm....)
cisu

Mesaj de cisu »

scuze, ''Mihay'', nu ''Myhai''... dorm inca, dar nu visez!
Cineva cu valoare a spus ca ''simtul umorului este primul semn al inteligentei'', asa ca mai usor cu irascibilitatea...la ''bascalie''!
( hmmm....)
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Hai sa vedem poza.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

@cisu ai scris o pagina de posturi dar Mihay a zis f bine ca poti sa-ti faci blog in care poti scrie absolut orice. eu ca multi altii intram pe acest forum sa aflam diferite probleme concrete la masinile pe care le avem, pentru bascalie exista site-uri speciale e chiar si un topic pe forum parca.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
baty_san

Mesaj de baty_san »

mei... "veverita" a vazut vreo 5 extractoare facute si calite , si cumparate profi , intinse, rupte si crapate si nu au scos celebrul injector ruginit. tu cate ai vazut "in action?"
si puneti o poza cu ceva animal (poate sa fie si domestic) sa stiu si eu cum sa-ti zic.
tot o tii cu aia 2000 de euro bagati in masina? nu te cred. (parerea mea strict personala)
poze cu extractoare .... nu merita osteneala... asteptam de la tine.
Don't steal...goverment hates competition!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cisu, hai sa presupunem ceva!

sa zicem ca un service nu se confrunta niciodata cu problema ta...adica nici un injector nu necesita extragere fortata...( care e blocat) deci implicit nu te-ai lovit niciodata de situatia asta!
apoi, in manualul Citroen, cel care obliga serviceurile sa aiba anumite scule, acest extractor nu este trecut ca un MUST.

tu ce ai face in locul celor de la VL?

ai presupune tu ca e bine sa iei un extractor?
crezi ca problema celor de VL sta in 100 ron cat o costa ala?

esti mult prea acid in afirmatii, si tinzi sa nu mai fii credibil.

si inca ceva.....dece nu ai o reactie identica fata de cei la care ai mai fost....de ce doar celor de la VL?

LE: VA ROG SA PASTRAM UN TON DECENT AL DISCUTIILOR
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”