Xenon pe C4
- Mihay
- Supermoderator
-
gusti
- The man with the C4
dupa ce la inceputul anului mi s-a stricat xenonul de pe stanga a venit vremea si celui din dreapta sa cedeze (noroc ca luna viitoare la sfarsit fac un an deci inca mai am garantie la ele) asa ca se pare ca ii voi face o vizita lui doc.
Deja am vorbit cu omul si se pare ca marti sunt la el ... oricum e o placere sa ma duc la el pt ca tipul stie intradevar ce inseamna business skills.
Oricum sper sa se rezolve repede si sa fie totul ok de acum inainte (macar acum circul cat de cat legal....farul din stanga functioneaza)
Deja am vorbit cu omul si se pare ca marti sunt la el ... oricum e o placere sa ma duc la el pt ca tipul stie intradevar ce inseamna business skills.
Oricum sper sa se rezolve repede si sa fie totul ok de acum inainte (macar acum circul cat de cat legal....farul din stanga functioneaza)
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
B 52 NPO
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
Re: Xenon pe C4
imi poate recomanda cineva o firma la care sa-mi montez xenon?si ce tip de xenon ?
am fost la DOC si mi-au cerut 200 euro pt un kit xenon de 33w
, inflatia asta
))
am fost la DOC si mi-au cerut 200 euro pt un kit xenon de 33w
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Cu Doc ai vorbit?
Poate baieii de acolo nu stiau ce si cum
Poate baieii de acolo nu stiau ce si cum
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
nu am vorbit, ii dau acum un privat
LOCUL 1 / 23.11.08
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Eu am asteptat 3 luni, dar nu mi-am luat nici Xenon, nici far adaptiv si mai nimic altceva decat minimum obligatoriu de pe VTR pack. Era f.scump 7-800 EUR mi se pare enorm...
Acum mi-as monta un Xenon dar doar pe faza lunga...dar intrebarea mea este :
Cand dai un flash de 0.2 secunde, are timp sa se aprinda ? sau nu prea merge, harrrr, marrrrr, caarrr..ca nu ridica tensiunea la 300 V asa repede ?
*
Mi-am montat in schimb cu mult mai multa usurinta un stroboscop pe luneta sub al-3-lea stop pe frana..e f.misto..50W, e cu reglaj de frecventa si e util cand vin smecheri pe sosea si-ti dau flash-uri sa te dai la o parte ca se grabeste fraierul si nu vede ca pe dreapta e aglomerat.
Il las , il las si cand vine aproape daca tot mai da lumini (de mai mult de 3 ori) ii aprind 2-3 secunde stroboscopul cu perioada = 1/10 sec. Asta e ! Ma orbeste, il orbesc...ghinion...
Acum mi-as monta un Xenon dar doar pe faza lunga...dar intrebarea mea este :
Cand dai un flash de 0.2 secunde, are timp sa se aprinda ? sau nu prea merge, harrrr, marrrrr, caarrr..ca nu ridica tensiunea la 300 V asa repede ?
*
Mi-am montat in schimb cu mult mai multa usurinta un stroboscop pe luneta sub al-3-lea stop pe frana..e f.misto..50W, e cu reglaj de frecventa si e util cand vin smecheri pe sosea si-ti dau flash-uri sa te dai la o parte ca se grabeste fraierul si nu vede ca pe dreapta e aglomerat.
Il las , il las si cand vine aproape daca tot mai da lumini (de mai mult de 3 ori) ii aprind 2-3 secunde stroboscopul cu perioada = 1/10 sec. Asta e ! Ma orbeste, il orbesc...ghinion...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
sunt destul de ciudate cand dai flashuri ... am avut ocazia sa vad cateva ... e ca un bec pe care il aprinzi si exact cand da sa se aprinda se arde si se stinge ... e ca o licarire .... care se cunoaste ca e intrerupta de ceva ...
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
- Mihay
- Supermoderator
dc nu iti pui xenon si pe marche-arriere dc ai pus stroboscoape pe spate?
- mootoo
- Marca si model masina: şe şinşi
- Numar Inmatriculare: numar di numar
ia uitati-va voi aici. aveti incredere in asa ceva?
- Mihay
- Supermoderator
DA ptr ca ABSOLUT toate kiturile astea de xenon vandute la noi aftermarket sunt MADE IN CHINA indiferent ce scrie pe ele Hella,Bosch sau ce naiba au mai inventat astia. Asa ca cu cat mai ieftin cu atat mai bine...pretul ptr schimbarea placutei cu numele producatorului este de 3 euro..poti sa scrii si Citroen..
- justme
- addicted
- Numar Inmatriculare: B-82-HRE
Am gasit o oferta foarte interesanta: http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si ... oweramper/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cum pare?
Cum pare?
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...
!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
-
joeadrianblack
sa ai grija cu stroboscopul ala sub al 30-lea stop. Daca te prinde politia cu ea o sa fie nashpa... (indiferent de explicatia ta data lor)...
(eu am avut un astfel de sistem, defapt un blitz de pe un aparat de foto rusesc, model 1980, si intr-o seara in prostie i-am dat la unu blitz (seara dupa orele 22:00)... ce va pot spune este ca pe strada aia se facu lumina (ca si-n Biblie) pt secundele urmatoare... iar saracul bou de dupa mine era sa intre in Dambovita (asta cu ani in urma)... m-am speriat si l-am dat jos...
(eu am avut un astfel de sistem, defapt un blitz de pe un aparat de foto rusesc, model 1980, si intr-o seara in prostie i-am dat la unu blitz (seara dupa orele 22:00)... ce va pot spune este ca pe strada aia se facu lumina (ca si-n Biblie) pt secundele urmatoare... iar saracul bou de dupa mine era sa intre in Dambovita (asta cu ani in urma)... m-am speriat si l-am dat jos...
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ba eu sunt singurul care nu intelege la ce te referi?

By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
relule..ma alatur tie..ce stroboscop
ca nu inteleg nimic