Probleme cu Citroen
-
LILITFM
Re: Probleme cu Citroen
Am dus masina la Prestige si la prima vedere se pare ca ar fi probleme la tacheti,ax etc,asa am inteles de la ei mai pe ocolite.
A mai avut cineva defectiuni asemanatoare?
Maine vine expertu" de la citroen si sa vedem ce facem mai departe.
Daca nu o fac pe banii lor vom deschide un proces si sa vedem ce va iesi pana la urma.
Cam naspa ca dureaza ceva timp si este greu fara masina dar nu mai putem sa suportam nesimtirea lor.
Poate sa ma ajute cineva cu un avocat bun?
A mai avut cineva defectiuni asemanatoare?
Maine vine expertu" de la citroen si sa vedem ce facem mai departe.
Daca nu o fac pe banii lor vom deschide un proces si sa vedem ce va iesi pana la urma.
Cam naspa ca dureaza ceva timp si este greu fara masina dar nu mai putem sa suportam nesimtirea lor.
Poate sa ma ajute cineva cu un avocat bun?
- Mihay
- Supermoderator
aoleu cine a ales Prestige , tu sau cei de la Citroen ?
-
LILITFM
Dintre ats si ei am decis sa merg la ei ca sunt mai aproape.
Oricum cei de la citroen sigur nu vor dori sa ne faca masina si atunci trebuie sa o luam de la service ca procesul sigur va dura.
Vom incepe sa scriem la toate ziarele daca nu vom rezolva nimic.
Nu este posibil ca o masina noua sa se defecteze motorul la 45000km fara a avea ceva din fabricatie,mai ales ca nu am forjat-o deloc.

Oricum cei de la citroen sigur nu vor dori sa ne faca masina si atunci trebuie sa o luam de la service ca procesul sigur va dura.
Vom incepe sa scriem la toate ziarele daca nu vom rezolva nimic.
Nu este posibil ca o masina noua sa se defecteze motorul la 45000km fara a avea ceva din fabricatie,mai ales ca nu am forjat-o deloc.
-
dimabogdan
Omule, nu ai citit nimic de pe link-urile pe care ti le-am pus???
EU am avut vibrochenul care nu era la cota si imi distrugea cuzinetii la cel mult 4-500 de km rulati.
EU am avut vibrochenul care nu era la cota si imi distrugea cuzinetii la cel mult 4-500 de km rulati.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
LILITFM
La 45000 km nu e cam tarziu?Nu tb sa apara mai devreme pb asta?Pe mine ma duce gandul mai mult la valve.Se pare ca ar fi pb cu valvele ,dupa cum a scris si cineva mai sus.La service mi-au spus ceva de axa cu came.
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
mare greseala ai facut cu prestige. iti zic ca am fost la ei si nu as mai pune piciorul in veci acolo.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
tot o tii pe a ta cu procesul....crezi ca daca ameninti cu un proces ti se vor deschide drumuri???
un defect aparut la motor nu poate fi DOAR din cauze tehnice.....mai e si utilizarea masinii.
exista garantie si perioada de dupa.
PUNCT.
cred ca este neplacuta situatia in care te afli si nu as vrea sa ma confrunt cu ea, insa incearca sa intelegi ca nu esti inca in pozitia de a ameninta cu un proces.
un defect aparut la motor nu poate fi DOAR din cauze tehnice.....mai e si utilizarea masinii.
exista garantie si perioada de dupa.
PUNCT.
cred ca este neplacuta situatia in care te afli si nu as vrea sa ma confrunt cu ea, insa incearca sa intelegi ca nu esti inca in pozitia de a ameninta cu un proces.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
dimabogdan
Actually, eu am facut ca ursul ranit si mi-au schimbat masina.Cu cateva zile inainte ca amicul meu, avocat sa inainteze actiunea civila mi-au dat mail ca mi se schimba masinutza.Intai Citroen Fr si apoi "prietenii" mei de la ATS, care au aflat decizia odata cu mine.
Intru si in off topic putin si spun ca dupa aventura aia, a ramas o masina buna, frumoasa si "desteapta"
Imi iubesc masina, anul asta ne pregatim sa o schimbam si am revenit: tot un Citroen urmeaza.
Intru si in off topic putin si spun ca dupa aventura aia, a ramas o masina buna, frumoasa si "desteapta"
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Mihay
- Supermoderator
-
dimabogdan
Nu, pentru ca au scos astia 1.6 si pe C5, deci...
-
LILITFM
Aiurica vad ca tu tot o tii pe a ta!
Nu am dat in judecata citroen pana acum si rau am facut.
Daca citesti mai in spate raspunsul de la opc iti vei da seama de ce vreau sa ii dau in judecata.
Noi vom deschide un proces pentru viciu de fabricatie.
Daca invoci utilizare defectuasa trebuie sa ai ceva argumente dar tu vad ca o tot dai cu asta ce crezi ca este prima masina pe care am condus-o?
Conduc masina de servici de 10 ani si nu am avut probleme la motor.Am condus si dacie 90000km fara a repara ceva la motor.
Judecatorul va dispune o expertiza tehnica judiciara si atunci vom vedea despre ce este vorba.
Daca nu conduceam atent si nu aveam grija de masina crezi ca mai faceam atata zarva?
Pana la urma ce avem de pierdut pentru ca daca reparam masina pe banii nostri ne va costa destul de mult.Expertiza costa in jur de 1000ron si procesul cam 1000-1500ron.
Asa ca ne vom lua o masina sh si pe masinuta mea de 14000euro punem prelata si ce o vrea Dumnezeu!
Nu sunt absurd sa stii,avem joc in caseta de directie,clima stanga nu mai functioneaza corect,cd-ul sare,astea le-am aflat inainte sa se intample cu motorul dar nu am mers la citroen pentru ca masina iesise din garanti si asta era,dar pentru un motor cu 45000km defect nu mai am ce face trebuie sa fie ceva cu el.
Cat de curand va aparea si in media povestioara noastra cu Citroen,cum am fost noi tratati de catre ATS si Citroen Romania.
Merci cosma!
Nu am dat in judecata citroen pana acum si rau am facut.
Daca citesti mai in spate raspunsul de la opc iti vei da seama de ce vreau sa ii dau in judecata.
Noi vom deschide un proces pentru viciu de fabricatie.
Daca invoci utilizare defectuasa trebuie sa ai ceva argumente dar tu vad ca o tot dai cu asta ce crezi ca este prima masina pe care am condus-o?
Conduc masina de servici de 10 ani si nu am avut probleme la motor.Am condus si dacie 90000km fara a repara ceva la motor.
Judecatorul va dispune o expertiza tehnica judiciara si atunci vom vedea despre ce este vorba.
Daca nu conduceam atent si nu aveam grija de masina crezi ca mai faceam atata zarva?
Pana la urma ce avem de pierdut pentru ca daca reparam masina pe banii nostri ne va costa destul de mult.Expertiza costa in jur de 1000ron si procesul cam 1000-1500ron.
Asa ca ne vom lua o masina sh si pe masinuta mea de 14000euro punem prelata si ce o vrea Dumnezeu!
Nu sunt absurd sa stii,avem joc in caseta de directie,clima stanga nu mai functioneaza corect,cd-ul sare,astea le-am aflat inainte sa se intample cu motorul dar nu am mers la citroen pentru ca masina iesise din garanti si asta era,dar pentru un motor cu 45000km defect nu mai am ce face trebuie sa fie ceva cu el.
Cat de curand va aparea si in media povestioara noastra cu Citroen,cum am fost noi tratati de catre ATS si Citroen Romania.
Merci cosma!
Ultima oară modificat Joi Feb 25, 2010 9:53 pm de către LILITFM, modificat 1 dată în total.
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
succes sa ai!
...asteptam vesti bune pt tine
Ultima oară modificat Joi Feb 25, 2010 10:37 pm de către Cosma Adrian, modificat 1 dată în total.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Mihay
- Supermoderator
pentru astea nici nu ai ce sa faci , atata timp cat nu le-ai reclamat in garantie .avem joc in caseta de directie,clima stanga nu mai functioneaza corect,cd-ul sare,astea
pentru faza cu motorul merita luptat , desi cel mai bine era sa te fi dus tu la un alt service autorizat, sa fi platit un diagnostic amanuntit , apoi sa te certi cu ei. asa joci la ei in curte, mai exact la Prestige ( care numai tampenii vad ca fac si m-as bucura daca ar fi in stare sa`ti puna toata piesele inapoi ) .
@aiurica treaba cu viciu ascuns e foarte stufoasa si se poate baza pe ea oricand...si peste 3-5 ani . cred ca daca ai fi in locul lui deja ai fi intrat cu masina in sediul ATS , nu doar la nivel declarativ
Lilian sa obtii maxim!
-
LILITFM
Am fost astazi la prestige cu reprezentantul citroen dar nu am fost de acord sa se desfaca motorul.
Expertul pe care eu l-am contactat m-a sfatuit sa nu fac expertiza acum(extra judiciara)pentru ca oricum instanta si cei de la citroen vor cere alta expertiza si trebuia sa platesc de 2 ori.Maine voi lua masina de acolo si spre rusinea mea o voi aduce iar in parcare(toti vecini mei rad de mine,cica sa o dau la rabla)si cand instanta va dispune expertiza atunci o voi face undeva unde cadem de acord toate partile implicate.
Voi pune ditamai banner-ul pe ea cu "reclama" la citroen.
Faza tare,cand am spus si eu oful cu parcarea pusa la plata,in garantie de ats cel de la citroen cica"fiecare face ce vrea in curtea lui" .Asa ca ce sa mai astept de la ei.
Deja mi-am luat gandul de la masinuta noastra pe care ne-am luptat atata sa o luam.
Ca sa intelegeti fratilor de ce ma doare si mai mult,acum 2 luni mai aveam de plata 5000euro la ea(era luata in leasing)si am achitat-o.

Ei cica sa fac test lexia.eu le spun ca nu poate sa dea defect find defect mecanic ei cica nu.
Facem testul si surpriza ...................nimic!
Expertul pe care eu l-am contactat m-a sfatuit sa nu fac expertiza acum(extra judiciara)pentru ca oricum instanta si cei de la citroen vor cere alta expertiza si trebuia sa platesc de 2 ori.Maine voi lua masina de acolo si spre rusinea mea o voi aduce iar in parcare(toti vecini mei rad de mine,cica sa o dau la rabla)si cand instanta va dispune expertiza atunci o voi face undeva unde cadem de acord toate partile implicate.
Voi pune ditamai banner-ul pe ea cu "reclama" la citroen.
Faza tare,cand am spus si eu oful cu parcarea pusa la plata,in garantie de ats cel de la citroen cica"fiecare face ce vrea in curtea lui" .Asa ca ce sa mai astept de la ei.
Deja mi-am luat gandul de la masinuta noastra pe care ne-am luptat atata sa o luam.
Ca sa intelegeti fratilor de ce ma doare si mai mult,acum 2 luni mai aveam de plata 5000euro la ea(era luata in leasing)si am achitat-o.
Ei cica sa fac test lexia.eu le spun ca nu poate sa dea defect find defect mecanic ei cica nu.
Facem testul si surpriza ...................nimic!
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Nasol. ...doamne fereste pe toata lumea de asa ceva... auzi frate sa-ti ceara bani pt parcare!
... o nesimtire rara!
...extraordinar!
, nu sunt extremist da' cred ca le-as da foc 
Ultima oară modificat Joi Feb 25, 2010 11:29 pm de către Cosma Adrian, modificat 1 dată în total.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland