Poze cu membrii clubului
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
psh....da mey...stau cu genunchii flexati zici k au genunchii rupti. e un mister si pt mn...eu sunt ink la stadiul de vanatai de la boots...si cazaturi...asa k...fii optimist...dak eu am reusit sa nu iau vreun copac...in 2 ani iti garantez k mergi la mondiale 
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
10XLisa scrie:stiu placa asta de undevate=am vazut de vreo 2 ori la predeal...farte misto placa
Asa e, am fost de cateva ori iarna asta la Predeal, nu stiam ca aveam spectatori.
Ultima oară modificat Mie Mai 09, 2007 6:46 pm de către Shadow, modificat 1 dată în total.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
bogdan_nedelcu
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Olivia
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Olivia
-
kriss13
la job...

si la joaca

Dap.. am fost pilot 3 ani la aviatia sportiva (acrobatie) ,de la 17 ani la 20...dupa aia a venit facultatea ..arhitectura..si cu asta nu te incurci... 6 friggin years
Anu viitor imi iau PPL-ul (private pilot license)
Acum intelegeti de ce mi-am luat cutie automatica...
ma lasa rece senzatiile din masina... orice as face cu ea e praf (vax, zero, zipo) fata de avion..
imagineaza-ti picaj pe 500m si redresare cu 3G la vro 400 km/h... te strecori prin tesatura scaunului... si obrajii se lasa si-ti pica colturile gurii...
Asa ca prefer sa am masina sa ma plimb ca pensionarii..
Daca vreau senzatii.. ma urc in avion.
Pe de alta parte spre deosbire de masina unde poti gresi de mai multe ori.. in aviatie se intimpla doar odata.. a doua oara nu mai ai sansa.
Asa ca nu o sa ma vedeti facind nimic deosebit cu masina... ever... pt ca "defect profesional" nu ma risc... si oricum nu as simti nimic.
ps.
si inca nu am carnet de condus masina...
dar nu poate fi mai greu decit asta ... nu?

si la joaca

Dap.. am fost pilot 3 ani la aviatia sportiva (acrobatie) ,de la 17 ani la 20...dupa aia a venit facultatea ..arhitectura..si cu asta nu te incurci... 6 friggin years
Anu viitor imi iau PPL-ul (private pilot license)
Acum intelegeti de ce mi-am luat cutie automatica...
ma lasa rece senzatiile din masina... orice as face cu ea e praf (vax, zero, zipo) fata de avion..
imagineaza-ti picaj pe 500m si redresare cu 3G la vro 400 km/h... te strecori prin tesatura scaunului... si obrajii se lasa si-ti pica colturile gurii...
Asa ca prefer sa am masina sa ma plimb ca pensionarii..
Daca vreau senzatii.. ma urc in avion.
Pe de alta parte spre deosbire de masina unde poti gresi de mai multe ori.. in aviatie se intimpla doar odata.. a doua oara nu mai ai sansa.
Asa ca nu o sa ma vedeti facind nimic deosebit cu masina... ever... pt ca "defect profesional" nu ma risc... si oricum nu as simti nimic.
ps.
si inca nu am carnet de condus masina...
dar nu poate fi mai greu decit asta ... nu?

-
Olivia
Heh
I always love a good story.
Eu am un pilot (de linie) in familie. Ce pot sa zic e ca e mai riscant sa bagi un whisky sau o sampanie cu vodka dupa fiecare cursa... cu masina. Risti sa trebuiasca sa te sui inapoi la 'mansa' prea repede dupa
Apoi... e posibil... posibil... sa ai alte reguli. Si nu-ti urla nimeni in difuzoare sa iti spuna sa cobori ca vine straight forth un jumbo cu x pasageeeri. Si asta nu ca e controlorul de trafic neatent, dar e adevarat ca as vrea sa cred ca nu se intampla asta des pe culoarele... terestre, nu aeriene, evident.
Ah da! nu cred ca dai examen pe automata... adica nu stiu daca s-a introdus asta, eu cand dadeam nu era. Nu stiu acum...
Ok, partea extrem de pozitiva: iarasi, e posibiiiil, ca fulgerasul (TM) tau sa consume mai putin. Chiar si decat un Cesna.
Oricum... super super hobby.
Congrats!

I always love a good story.
Eu am un pilot (de linie) in familie. Ce pot sa zic e ca e mai riscant sa bagi un whisky sau o sampanie cu vodka dupa fiecare cursa... cu masina. Risti sa trebuiasca sa te sui inapoi la 'mansa' prea repede dupa
Apoi... e posibil... posibil... sa ai alte reguli. Si nu-ti urla nimeni in difuzoare sa iti spuna sa cobori ca vine straight forth un jumbo cu x pasageeeri. Si asta nu ca e controlorul de trafic neatent, dar e adevarat ca as vrea sa cred ca nu se intampla asta des pe culoarele... terestre, nu aeriene, evident.
Ah da! nu cred ca dai examen pe automata... adica nu stiu daca s-a introdus asta, eu cand dadeam nu era. Nu stiu acum...
Ok, partea extrem de pozitiva: iarasi, e posibiiiil, ca fulgerasul (TM) tau sa consume mai putin. Chiar si decat un Cesna.
Oricum... super super hobby.
Congrats!
Fulgerasul Negru WTF
Coupe 1.6i 16v 110CP IcePack, Noir Obsidien
+ optionalele disponibile
VENI, VIDI... Hopelessly in love.
How many of you believe in psycho-kinesis? Raise my hand.
Coupe 1.6i 16v 110CP IcePack, Noir Obsidien
+ optionalele disponibile
VENI, VIDI... Hopelessly in love.
How many of you believe in psycho-kinesis? Raise my hand.
- HaPPy
- "PIAR"