Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Remediu zgomot suspensie spate! INCREDIBIL...! <---------
De la toba la caoserie mai ai un scut termic si ceva spatiu, citiva cm chiar prin care circula curentii de aer. Deci daca tu insonorizezi pe interior poti sa pui ce vrei ca nu va lua foc de la esapament.
- Dan_bv
- Numar Inmatriculare: BV-09-NCN
Am citit pe undeva pe aici, ca un coleg si-a topit bara spate din cauza finalei de la evacuare... si sunt destul de departe una de cealalta. Am facut acea remarca de dragul sigurantei, oricine poate sa-si puna in masina ceea ce considera ca este mai ok.
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud
- Numar Inmatriculare: BV20ASS
....iata aici http://www.antivibrationmethods.com/Pro ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; cateva materiale antifonice.
Sunt si pe la noi http://www.foerch.ro/productgroup.aspx? ... 319d8&js=1" onclick="window.open(this.href);return false; special destinate pentru domeniul auto. Eu vrea sa fac o antifonare pe interiorul portbagajului si nu pe exterior. Cred ca o sa aleg placile antifonice auto din link-ul de mai sus. La interior nu cred ca exista vreu risc, vis-a-vis de posibilitatea de incendiu sau supraincalzirea materialului.
Sunt si pe la noi http://www.foerch.ro/productgroup.aspx? ... 319d8&js=1" onclick="window.open(this.href);return false; special destinate pentru domeniul auto. Eu vrea sa fac o antifonare pe interiorul portbagajului si nu pe exterior. Cred ca o sa aleg placile antifonice auto din link-ul de mai sus. La interior nu cred ca exista vreu risc, vis-a-vis de posibilitatea de incendiu sau supraincalzirea materialului.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
eu am topit-o insa era putin modificata bara spate si avea putina bara in fata toba.....Dan_bv scrie:Am citit pe undeva pe aici, ca un coleg si-a topit bara spate din cauza finalei de la evacuare... si sunt destul de departe una de cealalta. Am facut acea remarca de dragul sigurantei, oricine poate sa-si puna in masina ceea ce considera ca este mai ok.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Oprean Petre
- Numar Inmatriculare: B-99-VTR
Intradevar este de la modelul nou dar arcurile,amortizoarele, bucsile de punte si cred ca si puntea in sine e aceeasi deci cred ca ar merge pus acel amortizor de vibratii si la modelele noastrevlad scrie:Cred ca am descoperit adevarata rezolvare a troncanitului de pe spate. Citroen a rezolvat aceasta problema la facelift montind in punte un amortizor de socuri. Piesa 4.
Nu e foarte ieftina, dar daca chiar va deranjeaza enorm zgomotul o puteti cumpara.
E diferenta ce mai evidenta intre C4 antefacelift si C4 facelift la punte.
C4 2006 1,6 i coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Exact aceleasi piese nu sint pt ca au coduri de piese diferite, dar ca dimensiuni e posibil sa se potriveasca.
- Oprean Petre
Eu pana saptamana trecuta nu va intelegeam pe cei care va vaitati din cauza zgomotului facut de puntea spate,pt ca de cand am masina am circulat numai singur sau cu inca o persoana in ea si in afara faptului ca este un pic mai rigida decat alte autoturisme din aceeasi clasa (ceea ce chiar i-mi place),nu se auzea nimic suspect in spate.Saptamana trecuta am fost pe Transalpina 5 persoane si bagaje cat cuprinde si am auzit pt prima data in ce hal poate sa faca si m-a cam speriat desi acum masina merge la fel ca inainte
Din cate am vazut piesele 8 si 9 sunt aceleasi ca si la modelul nostru(deci arcurile sigur se potrivesc dar conteaza duritatea),2,5, 70 la fel ca la noi(deci sigur se potrivesc si bucsile).Tare sunt curios cum se comporta modelul nou incarcat pe drumuri proaste si m-as bucura daca arcurile,bucsile,amortizoarele (care la ochi sunt la fel) de pe spate au cod diferit pt ca au schimbat materialele din care sunt facute pt a remedia problema existenta la modelul nostru.
Respect
Din cate am vazut piesele 8 si 9 sunt aceleasi ca si la modelul nostru(deci arcurile sigur se potrivesc dar conteaza duritatea),2,5, 70 la fel ca la noi(deci sigur se potrivesc si bucsile).Tare sunt curios cum se comporta modelul nou incarcat pe drumuri proaste si m-as bucura daca arcurile,bucsile,amortizoarele (care la ochi sunt la fel) de pe spate au cod diferit pt ca au schimbat materialele din care sunt facute pt a remedia problema existenta la modelul nostru.
Respect
C4 2006 1,6 i coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Modelul nou e mai barca (ahh confortabil scuze) deci tu stii vrei barca silentioasa sau o masina stabila dar sa faca zgomote; zgomote care dupa 3 ani de utilizare nu le-am auzit si si eu am fost pe TA incarcat, merg la munte pe drumuri neastfaltate, etc. Daca chiar vrei liniste ia-ti suspensie spate de Entreprise.
- Oprean Petre
Merci de raspuns .Nu ma prea pricep dar ce ar trebui sa schimb sa nu mai trancane asa incarcata fiind.Poti sa -mi dai niste coduri de piese? 
ps: Fata nu trancane deloc nu as umbla la ea
ps: Fata nu trancane deloc nu as umbla la ea
C4 2006 1,6 i coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Oprean Petre
Intradevar nu as fi schimbat nimic la ea dar s-a marit si familia si am luat si o casuta la munte (undeva in zona barajului Vidraru)si am cam 12km de drum forestier destul de rau si ma gandesc ca daca mai am ceva greu de carat sa nu o stric.
Modelul tau are garda normala la sol?
ps: Multumesc pt coduri
Modelul tau are garda normala la sol?
ps: Multumesc pt coduri
C4 2006 1,6 i coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Modelul meu e Entreprise care are suspensia spate diferita. Garda la sol in spate e marita, bara antiruliu spate mai groasa si alte amortizoare.
De stricat nu stiu ce s-ar putea strica.
De stricat nu stiu ce s-ar putea strica.
- Oprean Petre
Daca o auzeai cum face i-mi dadeai dreptate(mi se rupea sufletul) si de stricat cred ca in timp se duc amortizoarele.Cand spui bara antiruliu te referi la punte sau mai ai o piesa in plus?
C4 2006 1,6 i coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Bara antiruliu e integrata in puntea spate si e nedemontabila; deci cu alte cuvinte eu am alta punte.
- Oprean Petre
Multumesc mult pt lamuriri.O sa mai studiez problema si o sa vad daca ma apuc de ea sau o las asa pe viitor.Deocamdata cat o folosesc singur sau cu inca o persoana la bord e ok.

Ultima oară modificat Sâm Aug 27, 2011 4:06 pm de către Oprean Petre, modificat 1 dată în total.
C4 2006 1,6 i coupe