Vand tavite portbagaj, covorase ,presuri, bandouri

Ofertele firmelor, special pentru ClubC4
Reguli forum
1. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu unul din membrii echipei ClubC4(Bogdan, Mihay, Aiurica, Dan Pasare)
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
Scrie răspuns
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Re: Vand tavite portbagaj, covorase ,presuri, bandouri

Mesaj de Deese »

Momentan nu prea am cu ce sa le fac.
Daca aveau personalizare cu logo jurai ca au venit cu masina.
Oricum, nu se compara cu cele stock de mocheta, de 2 ori mai groase si de vreo 3 ori mai grele.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
themircea

Mesaj de themircea »

Salut!

Deese - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac covorasele!
Mi-ai spus sa te anunt despre tavita : pentru C4 inca nu exista matrita de Premium.

Totusi, iti garantez ca si tavita standard protejeaza la fel de bine si te vei felicita zilnic pentru ea.

Ceau!
Suntem pe un forum! Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
0256/275273 , 0720.699655 (L-V 8-18 ; S 9-15)
mita.roby
Numar Inmatriculare: B.69.APZ

Mesaj de mita.roby »

sal..ma intereseaza s pe mne un set(4) de presuri bej cele dn velur ( in v)
ce treb sa fac pt a comanda???
multumesc

Echipa Tehnica : Te rugam pentru ultima oara sa reununti la acest stil de a scrie specific messengerului. Nu suntem pe forumul Academiei Romane dar nici noi nu suntem obligati sa ne dam cu parerea ce ai vrut sa scrii !
Vlad Cosma

Mesaj de Vlad Cosma »

salut, ma intereseaza si pe mine niste covorase pentru c4
themircea

Mesaj de themircea »

Salut!

mita.roby - din moment ce specifici "V" , deduc ca e vorba despre Luxus (cele la 310ron), da?
Daca da, te rog sa-mi spui pentru ce masina doresti si sa trimiti PM sau mail cu datele de facturare( tot ce cere legea) si un numar de telefon. Cand avem o programare certa asupra datei de productie iti trimitem factura proforoma si te voi ruga sa achiti un avans de minim 25% asa cum scrie si in postul unde ai vazut covorasele Luxus.

Echipa Tehnica - Bine spus "datul cu parerea"! :D Mesajul de fata am reusit sa-l inteleg, totusi, dar sunt unele care ma fac sa ma simt absolut dislexic. Stau, ma uit ca prostu' si nu pricep nici o iota...
Eu as mai avea o observatie: in limbajul scris, mai mult de 1 semn de intrebare sau de exclamare semnifica a striga la cineva. Nu cred ca e cazul...

Vlad Cosma - cauciuc (115 ron), mocheta (100-120 ron), Luxus (310 ron)?
Putem sa-ti oferim de oricare.

Ceau!
Suntem pe un forum! Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

caut si eu placajul din portbagaj. aduceti asa ceva? ca al meu e distrus, si mi-e ca fac infarct daca aflu cat costa la reprezentanta, si-s tanar ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Revin cu o parere dupa un drum de 600 km cu masina cu noile covorase, sunt foaaaarte placute la atins cu talpa pantofolui atat cat si piciorul gol.
Sunt foarte groase, parca e covor de sufragerie :D
mita.roby
Numar Inmatriculare: B.69.APZ

Mesaj de mita.roby »

themircea ai primit datele de facturare ?eu ti le.am trimis de vineri dar nu am primit nici un rasp
...daca imi poti aduce anunta.ma te rog . ms
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Am uitat sa precizez ceva referitor la sistemul de prindere, nu se potriveste nici cel livrat nici cel original al masinii (asta din cauza gaurelelor din covoras care au un plastic cu o gaura prea mica pentru surubul original)
Dar covoarele au spatele ala atat de ok facut incat nu aluneca nici un milimetru. Practic sunt scutit de insurubat-desurubat de fiecare data cand le aspir sau cand merg la spalatorie.
themircea

Mesaj de themircea »

Salut!

chainsaw - placaj, nu. Sorry! E cam tarziu pentru portbagajul tau, dar... tocmai de-aia vindem tavite pentru portbagaj ca sa nu se intample de-astea.
De ce nu incerci sa-l inlocuiesti singur, folosind placaj de 8-10 mm si mocheta. Nu e foarte dificil, daca te ajuta un pic manutele.

Deese - le-ai incercat si fara pantof? :ok Ma bucur ca-ti plac!
De alunecat nu aluneca si din cauza spatelui, dar si din cauza greutatii. Acum imi pare rau ca le-am cerut sisteme de fixare. Mai bine le lasam negaurite. Nu ai ceva saibe de la vreun covoras vechi? Ai putea sa le inlocuiesti.

mita.roby - am primit datele de facturare. Te vor suna colegii mei pentru inca niste completari.
Ce nu stiu eu, insa, este pentru ce masina doresti. Da, stiu ca suntem pe clubC4, dar asta nu inseamna obligatoriu ca ai C4 sau ca ai doar C4...
Factura proforma n-o vei primi acum, ci abia dupa ce avem data intrarii in productie.

Vlad Cosma - poze cu covorasele de cauciuc si de mocheta pentru ce masina?
Daca te referi la C4, ai poze cu niste covorase de mocheta in postul lui Mihay din 16 Martie (pe pagina anterioara). Evident, tu poti sa le configurezi cum doresti - vezi http://www.rimimg.ro/catalog/extra_info ... 361df3786d" onclick="window.open(this.href);return false;
Tot pe acelasi catalog vezi si niste poze cu covorase de cauciuc, dar sunt poze si aici, pe topic.

Ceau!
http://www.taviteportbagaj.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Covorasele originale nu au saiba, au o gaura mai mare prin care intra surubul original.
Luxus-urile au o aiba de plastic care acopera gaura din tesatura care are o gaurica foarte mica, facute pentru sistemul lor.
Nu-i problema, atata timp cat nu se misca nici un mm e perfect, scap de pus-scos-pus capsele alea.
Vlad Cosma

Mesaj de Vlad Cosma »

salut, la cele de cauciuc se poate configura ceva? adica as vrea de cauciuc dar nu vreau sa aiba la presul de la sofer portiunea aia care seamana cu aluminiu striat
themircea

Mesaj de themircea »

Salut!

Deese - Multumesc!

Vlad Cosma - pernitele alea de la covorasul soferului sunt de fapt intarituri care prelungesc viata covorasului, avand in vedere uzura pe care o produce calcaiul de pe acceleratie.
In Vest nu se produc fara.

Ceau!
Vlad Cosma

Mesaj de Vlad Cosma »

stiu stiu, dar numai cu modelul acela de aluminiu striat se fac, ca ala imi displace foarte tare!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

protectii ptr bara spate ptr citroen c4 grand picasso ?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Oferte Firme”