TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei

Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie

Mesaj de Aiurica »

bv...daca te putem sustine cu ceva.....
cu pareri , opinii, cazuri concrete....eu cred ca ne gasim cativa care sa aduca dovezi.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
razboy013
Numar Inmatriculare: IF 66 PET

Mesaj de razboy013 »

aiurica scrie:bv...daca te putem sustine cu ceva.....
cu pareri , opinii, cazuri concrete....eu cred ca ne gasim cativa care sa aduca dovezi.
Asta e si ideea... sa gasesc cateva persoane care se lovesc de refuzul de a li se oferi garantia contractuala. Sunt foarte curios de ce de vineri si pana la ora asta nu am primit niciun raspuns din partea lor, le-am cerut o simpla foaie A4 , semnata si stampilata de cine vor ei (seful mecanicilor (ATS) , directorul de magazin (ATS), directorul depart tehnic (citroen romania)) prin care sa imi confirme ca nu vor sa imi faca masina pt ca am "exploatat-o necorespunzator" si sa-mi si argumenteze cum au ajuns la concluzia asta.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

asta nu cred ca au curaj sa scrie...cererea asta trebuia sa o faci in scris in dublu exemplar, si cand le`o dadeai sa iti dea pe al 2 exemplar un nr de inregistrare...ca sa aiba un termen in care sa`ti raspunda. fa`le si tu mai avocateste asa
razboy013

Mesaj de razboy013 »

Deja m-am saturat de telefoanele lor , nu raspunde nimeni 206 84 00 , 206 84 12 , am sunat azi toata ziua. Dau acum o fuga pana la ei sa vad ce rezolv ca sunt plini de nesimtire. In 20 de minute ajung peste ei. Revin cu amanunte.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca e si aiurica acolo de la 17 faceti ceva in grup :D
razboy013

Mesaj de razboy013 »

Mihay scrie:vezi ca e si aiurica acolo de la 17 faceti ceva in grup :D
Azi am intrat pe forum. Nu stiu cine e aiurica , eu merg la ats-ul de pe DN1.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bafta mare! Eu mi-am schimbat pe garantie ambreiajul si volanta, asta prin 2005. Bineinteles cu scandal dar s-a rezolvat pana la urmat!
Nu cred sincer ca iti vor da in scris ca este exploatare necorespunzatoare!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Nu iti vor da in scris cu siguranta ... fa scandal ...si poate cine stie o sa ti le schimbe ....
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

De acum chiar sunt nesimtiti cu exploatarea necorespunzatoare!!! Cum sa iti motiveze ca e din cauza plecarii de pe loc in treapta a 4-a sau a 5-a ????????????? :x
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

credeti-ma ca stiu destui caca cu a patra de pe loc si apoi se plang ca le moare ambreiajul.
Sau stau ca desteptii cu piciorul pe ambreiaj apasat putin in timp ce merg si dupa aia merg cu scandal mare pe la service-uri. Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam ca se poate intampla asa ceva.
Nu sunt de partea nimanui, insa cere o foaie prin care sa scrie ca refuza schimbarea pe garantie pentru utilizare necorespunzatoare. Sunt obligati sa iti dea asa ceva.
Daca nu au dreptate bafta ta si despagubirile tale, insa daca se dovedeste ca au ei dreptate va trebui sa o recunosti pe forum si la 5 intalniri de acum incolo :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si mie mi-a tremurat ambreiaju pa la 20k ... Acum nu mai are nimic.. :D Chiar m-am mirat de ea ca nu mai face figuri!
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

silvius scrie:credeti-ma ca stiu destui caca cu a patra de pe loc si apoi se plang ca le moare ambreiajul.
Sau stau ca desteptii cu piciorul pe ambreiaj apasat putin in timp ce merg si dupa aia merg cu scandal mare pe la service-uri. Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam ca se poate intampla asa ceva.
Nu sunt de partea nimanui, insa cere o foaie prin care sa scrie ca refuza schimbarea pe garantie pentru utilizare necorespunzatoare. Sunt obligati sa iti dea asa ceva.
Daca nu au dreptate bafta ta si despagubirile tale, insa daca se dovedeste ca au ei dreptate va trebui sa o recunosti pe forum si la 5 intalniri de acum incolo :)
Esti primul pe care il aud sa spuna asta. Cum sa pleci frate cu a 4-a de pe loc ? :lol: :lol: :lol: A 3-a as mai spune ca pozitia e asemanatoare cu a 1-a, dar a 4-a ? :lol: Oare cand se vor mai micsora gardurile gradinii sa nu mai intre atatia ???
In fine .. sper sa reusesti sa iti rezolvi problema si sa le dai peste nas. Bafta multa si nervi de fier-beton!

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

frate, ma crezi ca a venit unul cu masina la service cu ambreiajul picat a treia oara si cand a aratat cum merge el a ras toata lumea? Nu apasa pedala la juma a ambreiajului in timp ce mergea, insa tinea piciorul destul de tare cat sa ciupeasca ambreiajul.
Sunt foarte curios ce scrie pe hartia de la service
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
razboy013

Mesaj de razboy013 »

Pe hartia de la service scrie exact asa "Defectul a aparut ieri. Se prezinta ca si cand ar patina ambreiajul". Doar atat! Asta a constatat , mai bine zis receptionerul a scris dupa dictare ca mari cunostinte de mecanica nu m-a convins ca are. Tin sa precizez ca am parcurs 24k cu acel ambreiaj (aici e punctul terminus dupa cate am citit pe forum).

N-am mai ajuns aseara la ATS , am luat legatura cu ei si m-au chemat azi la 07.00 ca sa-mi dea confirmarea aia scrisa. Si m-am prezentat la ei. Ajuns acolo am vorbit cu seful mecanicilor si mi-a zis foarte simplu "Nu am cum sa-ti dau asa ceva! Nu eu stabilesc dak acord garantie sau nu, reprezentanta accepta sau respinge garantia. Noi oricum ne luam banii , fie de la reprezentanta , fie de la casco , fie de la client!". Mi se pare normal, insa de ce m-au mai pus pe drumuri nu mai inteleg. Voi merge si la reprezentanta in cateva ore (ii las sa-si bea cafeaua linistiti). La OJPC am facut deja reclamatie, urmeaza sa fac o vizita la sediul aflat pe Strada Johann Strauss.
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Un tigan merge la un dealer de Ferrari si cumpara cea mai puternica masina din magazin.
A doua zi se intoarce cu masina si spune ca transmisia e stricata…. Dealeru se uita, intelege ca transmisia e stricata si ii da tiganului alta masina in locul celei cumparate.
Urmatoarea zi tiganul, iar, cu masina varza… Dealerul, nedumerit, il scoate pe tigan pe circuit:
- Ia arata-mi si mie cum tu schimbi vitezele ca sa inteleg care-i problema… Incepe tiganu cu 1, a 2-a, a 3-a,a 4-a, a 5-a, a 6-a, dupa care cu un tipat de nebun striga: Si acu’ RACHETAAAA…. f*tu-ti mortii matii! (si schimba in “R”)

Nu era asta cel care a venit la service cu masina ? :lol: :lol: Sorry de off

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”