TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie
am fost ieri cu un scartait in pedala de ambreiaj...de fapr in mers in coloana, pedala nu avea o cursa normala ci intrerupta...agata....
au vazut imediat si au spus ca e kitul de ambreiaj.
m-au programata pt 28 pt schimbare.
deci se poate!
deci se poate!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Si eu patesca la fel, daca merg in coloana si nu sunt in forma masina imi tremura (aceeasi problema cu a lui Mituc).
Din fericire (cred) am invatat sa merg si suprim acel tremurat (nu ma intrebati cum fac este o chestie la care nu am dat importanta, a intrat in reflex)
Din fericire (cred) am invatat sa merg si suprim acel tremurat (nu ma intrebati cum fac este o chestie la care nu am dat importanta, a intrat in reflex)
-
razboy013
- Numar Inmatriculare: IF 66 PET
Tu ai un scartait , la mine patineaza pt k are denivelari discul de frictiune si suprafata de contact dintre disc si placa de presiune e mai mica, rulmentul e foarte OK.aiurica scrie:am fost ieri cu un scartait in pedala de ambreiaj...de fapr in mers in coloana, pedala nu avea o cursa normala ci intrerupta...agata....
deci se poate!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
te cred, te inteleg.
eu eram pregatit de scandal acolo...
am ramas socat cu cata usurinta au spus ca il schimba!
eu eram pregatit de scandal acolo...
am ramas socat cu cata usurinta au spus ca il schimba!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Mihay scrie:deci eu zic sa facem urmatoarea intalnire=miting de protest la aia in fata Citroen Romania...Ats cred ca ti l`ar fi schimbat ca luau banii pe manopera de la Citroen cat e in garantie. Ne strangem draq 50 de masini si mergem la aia in fata la Citroen!!1 Mai dai draq de nesimtiti. Acum caut sa vad cat e amenda la Legea 61 ptr miting neautorizat
nu e o rezolvare asta
am mai incercat si eu sa propun acest meeting .. dar mi a taiat o scurt Bogdanel . Mama lor de ATS , daca nu erau aici linga noi ma lipseam de ei complet !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
la mine la plecarea de pe loc imi tremura pedala de ambreiaj si acceleratie dar numai cand afara este frig, nu stiu ce sa fie dar eu cred ca este ambreiajul
am fost la ei cu problema asta de vreo 4-5 ori niciodata nu au fost capabili sa o rezolve
eu nu am cum sa rezolv cu OPC pentr ca am masina pe firma, oricum si eu am de gand sa-i dau in judecata daca nu-mi rezolva problema
am fost la ei cu problema asta de vreo 4-5 ori niciodata nu au fost capabili sa o rezolve
eu nu am cum sa rezolv cu OPC pentr ca am masina pe firma, oricum si eu am de gand sa-i dau in judecata daca nu-mi rezolva problema
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Nu stiu cine ti-a facut intrarea in service, insa vezi ca sunt oameni la receptie care chiar stiu meserie si daca incepi sa jignesti in stanga si in dreapta nu stiu cine o sa te serveasca cu zambetul pe buze. Ei nu trebuie sa iti dea nicio confirmare scrisa, ci refuzul la repararea pe garantie. Bineinteles ca piesele schimbate pe garantie pleaca in franta, prin urmare ATS nu scoate un euro pentru acea piesa. La OJPC poti sa mergi si de 8 mii de ori, pana se satura ei de tine sau tu de ei. Evident sunt obligati sa faca dosarul sa il duca la ATS, cei de la ATS vor da un raspuns (care evident nu o sa fie favorabil tie) si tot asa.razboy013 scrie:Pe hartia de la service scrie exact asa "Defectul a aparut ieri. Se prezinta ca si cand ar patina ambreiajul". Doar atat! Asta a constatat , mai bine zis receptionerul a scris dupa dictare ca mari cunostinte de mecanica nu m-a convins ca are. Tin sa precizez ca am parcurs 24k cu acel ambreiaj (aici e punctul terminus dupa cate am citit pe forum).
N-am mai ajuns aseara la ATS , am luat legatura cu ei si m-au chemat azi la 07.00 ca sa-mi dea confirmarea aia scrisa. Si m-am prezentat la ei. Ajuns acolo am vorbit cu seful mecanicilor si mi-a zis foarte simplu "Nu am cum sa-ti dau asa ceva! Nu eu stabilesc dak acord garantie sau nu, reprezentanta accepta sau respinge garantia. Noi oricum ne luam banii , fie de la reprezentanta , fie de la casco , fie de la client!". Mi se pare normal, insa de ce m-au mai pus pe drumuri nu mai inteleg. Voi merge si la reprezentanta in cateva ore (ii las sa-si bea cafeaua linistiti). La OJPC am facut deja reclamatie, urmeaza sa fac o vizita la sediul aflat pe Strada Johann Strauss.
La 24 de mii nu e prea normal sa iti pice ambreiajul. Totusi daca te uiti pe forum toate ambreiajele cu probleme de garantie au fost schimbate pe garantie. Esti 100% sigur ca nu ai avut nicio legatura cu distrugerea ambreiajului? Nu te intreb cu rautate, insa la o expertiza e posibil sa nu iasa totul favorabil tie.
Daca seful de atelier nu iti poate da nicio hartie discuta cu directorul de acolo (cel mare) si daca e ceva de rezolvat o sa rezolve
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
razboy013
Am nevoie de confirmarea faptului ca nu imi acorda garantie la defectiunea reclamata si constatata.silvius scrie:
Nu stiu cine ti-a facut intrarea in service, insa vezi ca sunt oameni la receptie care chiar stiu meserie si daca incepi sa jignesti in stanga si in dreapta nu stiu cine o sa te serveasca cu zambetul pe buze. Ei nu trebuie sa iti dea nicio confirmare scrisa, ci refuzul la repararea pe garantie.
1000% nu e vina mea, singura vina pe care mi-o asum este ca am cumparat o masina noua de care "mi-am batut joc" (in viziunea Citroen Romania). Daca stiam ca am de-a face cu incompetenti si dezinteresati de problemele clientilor nu mai alegeam aceasta marca.silvius scrie: La 24 de mii nu e prea normal sa iti pice ambreiajul. Totusi daca te uiti pe forum toate ambreiajele cu probleme de garantie au fost schimbate pe garantie. Esti 100% sigur ca nu ai avut nicio legatura cu distrugerea ambreiajului? Nu te intreb cu rautate, insa la o expertiza e posibil sa nu iasa totul favorabil tie.
Daca seful de atelier nu iti poate da nicio hartie discuta cu directorul de acolo (cel mare) si daca e ceva de rezolvat o sa rezolve
-
razboy013
In cazul in care nu rezolv nimic cu acesti domni respectati si nerespectuosi (ca sa nu spun nesimtiti sau incompetenti) eu unul ii dau in judecata. Am luat deja legatura cu un avocat, reclamatii sunt , cazuri similare exista, ambreiajul reprezinta problema comuna a modelelor citroen , sustinatori activi exista si detin si informatii din interior. Dar ce e cel mai grav din punctul meu de vedere e modalitatea asta prin care se rezolva problemele noastre "utilizare necorespunzatoare". Probabil le e jena sa ii deranjeze pe francezi... app de asta , ieri pe toate posturi ni se prezentau stiri de genul "ziua nationala a Frantei" , oare pe 1 Decembrie vom avea parte de acelasi respect din partea francezilor?!?! Ma tem ca poporul roman din zilele noastre se cam afunda si pupa tot ce ii iese in cale, oare romanii contemporani cu mine sunt complexati???????????????? sau doar depasiti de evenimente????madalin.radu scrie: eu nu am cum sa rezolv cu OPC pentr ca am masina pe firma, oricum si eu am de gand sa-i dau in judecata daca nu-mi rezolva problema
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
sincer cei de la ATS SUNT INCOMPETENTI, mai mult de 70 % cei de la service nu au nici o treaba cu masinile Citroen
eu m-am purtat cat se poate de frumos cu ei, chiar pot spune ca sunt prieten cu un baiatul care mi-a preluat masina, din pacate chiar si asa am fost cu masina de 4-5 ori, prima oare spuneau ca este de la con, mi-au comandat conul si l-au schimbat schimbat degeaba, dupa aia am ajus sa discut cu seful de service care mi-a urcat masina pe rampa de 6 ori si a facut cativa km buni in parcare, dar degeaba explicatie ...............NU STIU CE ESTE, DACAT ATUNCI CAND NU O SA MAI MEARGA NE PUTEM DA SEAMA
problema este ca la mine tremura pedala si se aude un trancanit ca si cum bate o teava pe alta teava, dar numai cand afara este frig
la mine treaba cu soferul este de vina cade din start, nu ma dau la liniute cu ea, am permis de vreo 11 ani in care am facut sute de mii de km si am condus zeci de masini
mai ma duc 1 data la ATS, daca nu se rezolva la ei ma duc la Mugurel sa vedem ce spun si cei de la Valcea, masina este cumparata de la ProMotor si sper sa rezolv la ei problema asta fara sa ajung la judecati si alte prostii
eu m-am purtat cat se poate de frumos cu ei, chiar pot spune ca sunt prieten cu un baiatul care mi-a preluat masina, din pacate chiar si asa am fost cu masina de 4-5 ori, prima oare spuneau ca este de la con, mi-au comandat conul si l-au schimbat schimbat degeaba, dupa aia am ajus sa discut cu seful de service care mi-a urcat masina pe rampa de 6 ori si a facut cativa km buni in parcare, dar degeaba explicatie ...............NU STIU CE ESTE, DACAT ATUNCI CAND NU O SA MAI MEARGA NE PUTEM DA SEAMA
problema este ca la mine tremura pedala si se aude un trancanit ca si cum bate o teava pe alta teava, dar numai cand afara este frig
la mine treaba cu soferul este de vina cade din start, nu ma dau la liniute cu ea, am permis de vreo 11 ani in care am facut sute de mii de km si am condus zeci de masini
mai ma duc 1 data la ATS, daca nu se rezolva la ei ma duc la Mugurel sa vedem ce spun si cei de la Valcea, masina este cumparata de la ProMotor si sper sa rezolv la ei problema asta fara sa ajung la judecati si alte prostii
LOCUL 1 / 23.11.08
-
razboy013
In sfarsit am primit un raspuns din partea Citroen Romania. Asta dupa ce m-am dus de 3 ori pe capul lor si de 6 ori pe capul celor de la A.T.S. , dupa ce am trimis mail in Franta si dupa ce am dat zeci de telefoane.
Esentialul suna asa: "Dorim sa va comunicam ca, desi reparatia necesara autovehiculului dumneavoastra nu face obiectul garantiei, in mod exceptional si intr-un scop pur comercial, Citroën Romania a luat decizia de a suporta 50% din valoarea interventiei asupra vehiculului (inlocuire ambreiaj), fara ca acest lucru sa reprezinte o obligatie legala pentru societatea noastra. " NO COMMENT.....
Esentialul suna asa: "Dorim sa va comunicam ca, desi reparatia necesara autovehiculului dumneavoastra nu face obiectul garantiei, in mod exceptional si intr-un scop pur comercial, Citroën Romania a luat decizia de a suporta 50% din valoarea interventiei asupra vehiculului (inlocuire ambreiaj), fara ca acest lucru sa reprezinte o obligatie legala pentru societatea noastra. " NO COMMENT.....
- Mihay
- Supermoderator
ce cretini!!! dar ce scrie in rahatul ala de certif de garantie?? cum trebuie utilizat ambreiajul?
- eduardo_didi
- Edi Talent
eu nu inteleg ce va mirati vedeti cazul lu' gabi popescu cu ferrari-ul care a luat foc pe autostrada si expertii de la ferrari i-au spus ca nu a schimbat bine vitezele 
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
oricum cred ca si ala tot prin judecata a rezolvat. bun prin absurd sa zicem ca nu a utilizat corect ambreiajul , unde este trecut modul de utilizare CORECT/INCORECT al ambreiajului??
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
iti recomand sa contactezi prin mail oficial citroen franta. le prezinti situatia si prin faptul ca este un caz binecunoscut si ca la nivel internatiol ORICE probleme la nivel de ambreiaj volanta a fost suportat INTEGRAL de catre citroen. daca se continua pe aceasta cale, autoritatile de protectie a consumatorului vor fi implicate integral si se va face un scandal mediatic care va duce numai la pierderi in vanzari. si asa brandul lor are o imagine slaba in tara noastra.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led