Celebrul topic - "Pe cine am mai vazut"
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Mai mult ca sigur ca nu, dar eu zic sa-i punem unul.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Am vazut azi pe forum celebrul topic "Pe cine am mai vazut" ajungind la pagina 100!!! ...si m-am vazut pe mine ca am trecut de 2k mesaje! Whoa!! Va rog deschideti o sticla cu apa plata si un borcan cu miere de albine in cinstea mea!

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- HaPPy
- "PIAR"
- HaPPy
- "PIAR"
zau daca-mi aduc aminte cand am fost eu pe acolo si sa stii ca am facut si exercitiu de memorie, da degeaba se pare!alesul scrie:Foarte tu! erai pe langa parcul izvor... si cu privirea cam distrata!HaPPy scrie:adica io? sigur eram io???alesul scrie:vazut happy la pod izvor.. era singura in masina si nu stiu ce cauta...
Si vazut b - 50 -baw la nerva traianca nu prea trec pe acolo de obicei si nici nu-mi aduc aminte
@aiurica: nu acasa e problema, da sa-mi joace asa feste memoria? faza e ca mai umbla una lume cu masina mea si ma intreb daca nu si fara sa stiu eu....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Vazut PSL azi, la 17,47 la Răzoare.Era f concentrat la condus,nici gând să mă vadă

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
azi pe la statuia Rosetti B 47 YBS coupe negru condus de o tipa bruneta(nu stiu daca este din club)
Off topic......si va rog dragi colegi sa ma iertati pt. limbaj
ESTI O MARE DOBITOACA FATA MEA era sa ne lovim 5 masini din cauza ta. Stai dracu acasa............ sau mai bine foloseste RATB-ul.
Off topic......si va rog dragi colegi sa ma iertati pt. limbaj
ESTI O MARE DOBITOACA FATA MEA era sa ne lovim 5 masini din cauza ta. Stai dracu acasa............ sau mai bine foloseste RATB-ul.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Mihay
- Supermoderator
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC