Formula 1

Totul despre WRC (în special C4 WRC), Formula 1...
Scrie răspuns
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

deci pana la urma "echipa ferrari" a fost cea ma buna. cate un pic de aici cate un pic de acolo. dar lasand asta la o parte, nu jocurile murdare scot pilotii in decor. patru masini echilibrate (primele doua randuri, urmatoarele, nu conteaza), prima cursa, prima curba. acolo se va decide mult. apoi vine valoarea, daca poate mentine un ritm alert, si pit-stop-ul. daca poate sa repete performante bune timp de cateva zeci de tur-uri (capacitate de a se concentra) va castiga (oricare pilot).
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

@shadow Asa este. MSC a fost si este inca un pilot de top, insa eu nu pot sa uit cat de unfair a fost in cazul Villeneuve si Hill in anii 90 ca sa nu mai zic de "parcarea" de anul trecut de la Monaco. Acestea sunt lucruri care i-au patat definitiv cariera si chiar imi pare rau de asta.
Sa vedem anul asta cum o sa se descurce Ferrari. Chiar sunt curios cum s-a incadrat Kimi in echipa (inca nu mi-am revenit din socul "kimi in rosu" dar asta e...a avut toate justificarile din lume sa plece la alta echipa.)

Ca si pronostic pentru Duminica, oricat mi-as dori ca Mclaren sa castige cred ca va castiga Kimi. Chiar daca Massa a dominat in teste, cursa este altceva...iar Kimi este Kimi. Si in plus simt ca Ferrari va fi un pic peste Mclaren la ora cursei.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

ce a facut shumacher anul tecut???
ca eu v-am zis ca nu m-am mai uitat la f1 de vreo 2 ani, decat ce auzeam asa, pe o stire ceva....WTCC, si ETCC sunt mult mai misto...FIA GT de asemenea

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

T.rac3Er scrie:WTCC, si ETCC sunt mult mai misto...FIA GT de asemenea
V8 supercars de la australieni e arasi super cool. Sint aproape la fel de dementi ca aia din BTCC (care dupa parerea mea e cel mai spectaculos).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

@tracer Cam asa este.

Pai in fata o sa avem sigur:
Alonso: pilot cerebral care stie sa stea la cutie dar daca il lasi sa se apropie prea mult iti arunca praful in ochi imediat. Calitate foarte importanta: nu se demoralizeaza atunci cand vede ca nu este la fel de rapid ca altii si gandeste extrem de mult. Mai mult isi contruieste masina in jurul lui, discuta cu inginerii si nu se lasa pana nu isi impune ideile bune

Hamilton: debutant....El a facut cea mai frumoasa cursa pe care am vazut-o eu pana acum in ultimii 15 ani, anul trecut in GP2. Dupa primul viraj a facut o eroare si a ajuns pe ultimul loc. Pana la sfarsitul cursei de 22 de ture i-a depasit pe aproape toti intr-un mod incredibil si a terminat pe doi ultima depasire facand-o chiar in ultimul viraj.(tineti cont ca in a doua cursa dintr-un mare premiu de GP2 nu exista intrari la boxe) F1 este totusi altceva... Sunt curios.

Kimi Kimi este Kimi. Super pilot. Daca va avea masina la acelasi nivel comparat cu cel al anului trecut, va castiga campionatul sigur.

MassaInca nu il vad campion. Poate sa castige curse cu certitudine dar inca nu are constanta aia de-a lungul intregului campionat.

FisichellaDesi imi place foarte mult, probabil o sa il domine Kovalainen. El cred ca are probleme cu concentrarea.

ButtonEterna speranta.

Heidfeld Pilot foarte rapid insa nu am reusit sa ii inteleg stilul de pilotaj. E un mister. Pare rapid...este rapid...dar nu castiga...
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

T.rac3Er scrie:ce a facut shumacher anul tecut???
Daca te intrebi de "parcarea" de care mentionam...S-a facut ca nu poate sa ia un viraj in Rascasse (inainte de linia start-sosire), dublu viraj de dreapta-drepata, aprox 90 de grade si a oprit masina (FARA SA O ATINGA DE GARDURI) exact dupa primul viraj de dreapta si tocmai cand Alonso era in ultimul lui tur de calificare si avea timpi mai buni ca ai lui Schumacher pe primele doua sectiunii. looooooooooooooool

Daca intrebai asa in general. A terminat campionatul pe locul doi dupa Alonso, chiar daca Renault a fost atacat permanent de-a lungul sezonului de catre Ferrari (si pe pista si in afara ei)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

shomoyoque scrie:@tracer Cam asa este.

Hamilton: debutant....El a facut cea mai frumoasa cursa pe care am vazut-o eu pana acum in ultimii 15 ani, anul trecut in GP2. Dupa primul viraj a facut o eroare si a ajuns pe ultimul loc. Pana la sfarsitul cursei de 22 de ture i-a depasit pe aproape toti intr-un mod incredibil si a terminat pe doi ultima depasire facand-o chiar in ultimul viraj.(tineti cont ca in a doua cursa dintr-un mare premiu de GP2 nu exista intrari la boxe) F1 este totusi altceva... Sunt curios.
Mi-ai adus aminte de o faza de prin 2002 sau 2003 cand Schumi a comis o greseala si a ajuns pe locul 13 si pana la sf cursei era pe locul 3.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Da parca si Barichello a plecat la Monza parca acum cativa ani de pe ultimul loc si a castigat cursa.... Cred ca si Kimi a reusit asa ceva...iar Schumarcher cu siguranta, chiar daca in cazul lui jumatate se dadeau la o parte si nu luptau deloc de parca ar fi fost depasiti cu un tur... :lol: :lol: :lol:

Oricum cursa aia de care mentionam eu a fost incredibila iar lucurul cel mai important a fost ca nu au fost intrari la boxe. :wink: Am urmarit-o cu sufletul la gura.....Ce perioade de franare, ce tachinari, ce fandari, ce depasiri facea Hamilton....asa ca Alonso acum cativa ani la Minardi de pleca de pe ultimul loc si termina in primii zece dupa ce ii depasea pe toti din echipele din spatele si mijlocul grilei.
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

hahaha...eu de "parcare" intrebam..cat de tare. mi-ar fi placut sa o vad...:D

shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Daaaa... sa fi vazut ce inocent si afectat s-a dat jos din masina....Avea pe fata o morga de genul..."chiar nu stiu ce naibii s-a intamplat".....Si Alonso tocmai frana langa el ca sa nu il ia in plin, fluturandu-i niste degete in aer si probabil injurand....pe buna dreptate. :lol:

Oricum, cat de ciudat mi s-a parut deznodamantul avand in vedere ca era vorba de Ferrari, au dat comisarii de cursa cu el de pamant imediat... L-au aruncat in spatele grilei pentru cursa. Pai nu se mai putea tata...!!!!
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Interesant - > Cum s-au descurcat cativa dintre actualii piloti de F1 la debut:

Fernando Alonso
2001 Australian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 19th, Race - 12th
- Out-qualified fellow Minardi driver Tarso Marques by 2.5 seconds, then finished the race a lap up on future team mate Giancarlo Fisichella, then with Benetton.

Felipe Massa
2002 Australian Grand Prix - Sauber
Qualifying - 9th, Race - DNF
- Secured an impressive top-ten slot in qualifying, edging out team mate Nick Heidfeld. However, both were eliminated in the first-corner pile-up triggered by Ralf Schumacher’s Williams vaulting over the top of Rubens Barrichello’s Ferrari.

Kimi Raikkonen
2001 Australian Grand Prix - Sauber
Qualifying - 13th, Race - 6th
- One of the few men to secure points on his Grand Prix debut, Raikkonen kept his cool throughout a highly-eventful Melbourne race. He may have been out-qualified by, and finished two places down on team mate Nick Heidfeld, but in a sign of things to come it was the Finn who set the faster race lap.

Giancarlo Fisichella
1996 Australian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 16th, Race - DNF
- Impressed in qualifying to score Minardi’s best grid slot of the season. Drove up to 13th in the race but eventually retired with clutch problems.

Jenson Button
2000 Australian Grand Prix - BMW Williams
Qualifying - 21st, Race - DNF
- A troubled start to Button’s debut Grand Prix weekend saw him score a grid slot ten places adrift of team mate Ralf Schumacher. A storming drive through the field, however, saw him run as high as sixth, before an engine failure 12 laps from the end robbed him of the chance of maiden points.

Rubens Barrichello
1993 South African Grand Prix - Jordan
Qualifying - 14th, Race - DNF
- Out-paced team mate Ivan Cappelli by almost half a second in qualifying, but failed to finish the race after the gearbox on his Jordan gave out.

Nick Heidfeld
2000 Australian Grand Prix - Prost
Qualifying - 15th, Race - 9th
- Bettered his far more experienced team mate Jean Alesi in qualifying, before punching above his weight in the Prost to finish his debut Grand Prix in ninth.

Robert Kubica
2006 Hungarian Grand Prix - BMW Sauber
Qualifying - 9th, Race - DSQ
- Kubica made quite a stir when he had stepped into Jacques Villeneuve’s vacant seat last year. After out-qualifying team mate Nick Heidfeld, the Polish driver finished seventh. However, his points were short-lived - he was disqualified for having an underweight car.

Ralf Schumacher
1997 Australian Grand Prix - Jordan
- Bettered team mate Giancarlo Fisichella in qualifying by four-tenths of a second, but retired from the race after just two laps with a broken gearbox.

Jarno Trulli
1997 Australian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 17th, Race - 9th
- Qualified behind team mate Ukyo Katayama in the second Minardi, but excelled in the race to finish in front of Arrows driver Pedro Diniz in ninth.

David Coulthard
1994 Spanish Grand Prix - Williams
- Team mate Damon Hill may have qualified second behind Michael Schumacher’s Benetton, but Coulthard’s ninth on the grid was a valiant effort for a debutant. After a great race start the Scot ran as high as sixth in the race before electrical problems saw him retire.

Mark Webber
2002 Australian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 18th, Race - 5th
- Local hero Webber stunned his home crowd in Melbourne with his debut performance. While a dramatic first-lap incident, which ultimately claimed 11 cars, certainly helped him move up the field, a mature drive to the end saw the Australian secure a well-deserved two points - much to the delight of Minardi boss and compatriot Paul Stoddart.

Nico Rosberg
2006 Bahrain Grand Prix - Williams
Qualifying - 12th, Race - 7th
- One of the most convincing maiden drives in recent memory. Despite colliding with team mate Mark Webber at the first corner, Rosberg kept his cool and overtook several more experienced drivers, including Red Bull’s David Coulthard, to finish seventh. He also set the fastest lap of the race.

Alexander Wurz
1997 Canadian Grand Prix - Benetton
Qualifying - 11th, Race - DNF
- Teamed with veteran driver Jean Alesi to replace an ill Gerhard Berger, Wurz’s maiden outing in the Benetton should, in theory, have been a difficult one. But after qualifying well, just three places behind Alesi, the Austrian moved up to sixth in the race, only for a transmission failure to halt his charge.

Vitantonio Liuzzi
2005 San Marino Grand Prix - Red Bull
Qualifying - 15th, Race - 8th
- Crossed the finish line in eighth - two places ahead of experienced team mate David Coulthard. His impressive debut, however, wasn’t enough to secure him the second Red Bull race berth for the rest of the season. Sharing the seat with Christian Klien, it was the Austrian rather than Liuzzi who got to start the lion’s share of the remaining races.

Scott Speed
2006 Bahrain Grand Prix - Toro Rosso
Qualifying - 16th, Race - 13th
- After failing to make it through the first stage of qualifying, Speed finished his maiden race two places and one lap down on Toro Rosso team mate Liuzzi.

Christijan Albers
2005 Australian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 17th, Race - DNF
- Struggled to make much of an impression during a wet qualifying session. In the race gearbox trouble ruled him out of the running after just 16 laps.

Takuma Sato
2002 Australian Grand Prix - Jordan
Qualifying - 22nd, Race - DNF
- After crashing heavily in Saturday’s practice, Sato qualified in a spare car set-up for team mate Giancarlo Fisichella. Gearbox problems and heavy rain conspired against the Japanese debutant and his best time was 25 seconds down on his team mate. He retired from the race thanks to an electrical fault.

Anthony Davidson
2002 Hungarian Grand Prix - Minardi
Qualifying - 20th, Race - DNF
- Drafted in to replace Alex Yoong at Minardi for two races in 2002, Davidson made an unlucky debut at the Hungarian Grand Prix. Although just half a second off the pace of team mate Mark Webber in qualifying, he started at the back of the grid. A mistake 20 laps into the race resulted in a costly spin and retirement.

sursa: http://www.formula1.com
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Pos No Driver Team Q1 Q2 Q3

1 6 Kimi Räikkönen Ferrari 1:26.644 1:25.644 1:26.072
2 1 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:26.697 1:25.326 1:26.493
3 9 Nick Heidfeld BMW 1:26.895 1:25.358 1:26.556
4 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:26.674 1:25.577 1:26.755
5 10 Robert Kubica BMW 1:26.696 1:25.882 1:27.347
6 3 Giancarlo Fisichella Renault 1:27.270 1:25.944 1:27.634
7 15 Mark Webber Red Bull-Renault 1:26.978 1:26.623 1:27.934
8 12 Jarno Trulli Toyota 1:27.014 1:26.688 1:28.404
9 11 Ralf Schumacher Toyota 1:27.328 1:26.739 1:28.692
10 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:27.365 1:26.758 1:28.871
11 23 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:26.986 1:26.909
12 16 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:27.596 1:26.914
13 4 Heikki Kovalainen Renault 1:27.529 1:26.964
14 7 Jenson Button Honda 1:27.540 1:27.264
15 17 Alexander Wurz Williams-Toyota 1:27.479 1:27.393
16 5 Felipe Massa Ferrari 1:26.712 DNF
17 8 Rubens Barrichello Honda 1:27.679
18 19 Scott Speed STR-Ferrari 1:28.305
19 14 David Coulthard Red Bull-Renault 1:28.579
20 18 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari 1:29.267
21 20 Adrian Sutil Spyker-Ferrari 1:29.339
22 21 Christijan Albers Spyker-Ferrari

Ordinea pe grila pentru cursa din noaptea asta de la Melbourne

http://www.formula1.com/race/result/770/24.html
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

....si rezultatele din cursa....

Pos. Driver Team Tires Time
1 K. Räikkönen Ferrari 1:25:28.770
2 F. Alonso McLaren + 7.242
3 L. Hamilton McLaren + 18.595
4 N. Heidfeld BMW + 38.763
5 G. Fisichella Renault + 1:06.469
6 F. Massa Ferrari + 1:06.805
7 N. Rosberg Williams + 1 laps
8 R. Schumacher Toyota + 1 laps
9 J. Trulli Toyota + 1 laps
10 H. Kovalainen Renault + 1 laps
11 R. Barrichello Honda + 1 laps
12 T. Sato Super Aguri + 1 laps
13 M. Webber Red Bull + 1 laps
14 V. Liuzzi Scuderia Toro Rosso + 1 laps
15 J. Button Honda + 1 laps
16 A. Davidson Super Aguri + 2 laps
17 A. Sutil Spyker F1 + 2 laps
Did not finish
18 A. Wurz Williams + 10 laps
19 D. Coulthard Red Bull + 10 laps
20 R. Kubica BMW + 22 laps
21 S. Speed Scuderia Toro Rosso + 30 laps
22 C. Albers Spyker F1 + 48 laps

Deci...Kimi e Kimi!!!

http://f1.gpupdate.net/en/raceresults.p ... artID=1173
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Iar e zi nationala in Finlanda :lol: :lol: , si toti rupti de beti toata saptamana viitoare
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Clar... Pana si Kimi in stilul lui rece asa...parea plictisit pe podium cu o morga de genul...."Hai tata terminati mai repede cu premierea, intrebarile si tot protocolul asta...Uite ca va si zambesc asa in coltul gurii putin...numai sa ma lasati si pe mine sa petrec cu baietzii...Ce drecu parca as fi castigat de la debutul cu Ferrari!!!!! Ah stai chiar am castigat de la debutul cu Ferrari!!!!....Vodka la toata lumea atunci si o sticla intreaga pentru sarbatorit..."
:lol: :lol: :lol:

Cica l-au prins prin baruri in Helsinki cu paharu de Finlandia sub nas si dupa ce s-a dus la Ferrari....:)
Scrie răspuns

Înapoi la “WRC, F1...”