Intrebari pentru Mugurel

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mugurel maine am si eu programare la tine la service. esty pe acolo?
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

da.Voi fi acolo.teastept.
mugurel
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Mugurel, sau oricine altcineva, imi puteti spune, va rog, codul piesei care produce acel scritiit la schimbarea treptelor cind masina e rece? Acel con sau colier de pe evacuare...?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ptr problema aia am fost eu si s`a rezolvat partial :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mugurel

Mesaj de mugurel »

da, poate ar fi fost mai bine sa imi exercit dreptul la replica...dar, poate e mai bine sa ma aflu aici ca un simplu coleg de-al vostru.
daca ati face abstractie de faptul ca momentan conduc o afacere pe nume Citroën, cred, insa, ca ar fi momente cand nu mi-ar conveni.
pastrand latura prieteneasca, sunt convins ca ma credeti ca fac tot ce imi sta in putere pentru a va ajuta si a va oferi cele mai bune servicii.
codul pomenit mai sus am sa ti-l trimit pe un e-mail daca mi-l transmiti pe un pm.
pentru Mihai: imi pare rau ca ai plecat de la noi cu problema nerezolvata. de ieri incerc sa corespondez cu partea tehnica de la constructor, dar din pacate, dureaza. problema ivita la masina ta difera de celelalte pentru ca problema conului de esapament a fost pana la seria de sasiu xx, dupa care s-a rezolvat. acum vad ca a aparut alta. trebuie totusi apreciat faptul ca am facut impreuna drive test si faptul ca am descoperit de unde venea problema. daca eram in buc, astazi am fi facut tot posibilul sa o rezolvam.
mugurel
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

mugurel, te rog sa imi spui si mie daca poti aduce elemente de caroserie de pe c4 WRC.
multumesc frumos!
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

daca aveam ceva de reprosat o faceam pe loc, pe telefon cand m`ai sunat sau pe pm. e si vina mea ca aveam muzica tare si nu am auzit telefonul .mesajul meu nu era un repros ci doar am mentionat ca am si eu problema respectiva astfel incat restul membrilor sa stie. sunt de acord ca Tariceanu nu ar fi mers cu mine in masina , probabil tu o faci din pasiune ca financiar de pe carca noastra nu cred ca ai castigat prea mult. oricum la dealeri castigurile sunt din service ( cele iesite din garantie) si din accidente de pe urma asiguratorilor unde in functie de relatie se poate umfla factura mai mult sau nu. problema e ca tu esti la 160 km de bucuresti unde stam majoritatea si chiar este un efort din mai multe puncte de vedere drumul pana la Valcea.Daca nu`mi facea placere crede`ma ca nu veneam nici sa iau masina de acolo, nici la revizie si nici acum.Insa sper ca data viitoare sa iasa mai bine , adica atunci cand se va agrava faza cu ambreiajul.Pana atunci ai toata stima mea.Succes
mugurel

Mesaj de mugurel »

pesteimputit scrie:mugurel, te rog sa imi spui si mie daca poti aduce elemente de caroserie de pe c4 WRC.
multumesc frumos!
din pacate nu pot momentan elementele care sunt montate pe WRC ul original.
trag sperante ca voi gasi ceva similar la un individ care a facut fake-ul de la salon.
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

ok, astept aripile fata evazate pt jantele ce sunt pe vine :D et 10 si 8j ar trebui sa cada bine acolo
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mugurel accesoriile de pe c2 pedale+ footrest se potrivesc pe c4?
cipsone

Mesaj de cipsone »

@Mugurel - in masura timpului disponibil, poti sa ne dai o parere avizata la problema de aici viewtopic.php?t=1706

Suntem doi barzauni cu aceeasi simptomatica :)

Multumesc!
Coupe 1.6 HDI, Alba ca Zapada
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

Salut. Am si eu o mica intrebare!

Am un c4 1,6 HDi din iulie 2005 (35000Km) si acum o saptamana a aparut o mica problema. In momentul cand accelerez la 4000 ture sa zicem si iau picorul dupa acceleratie pe la 2500 ture se aude un sunet ciudat (ca si cum s-ar freca ceva). Aceasta proba este facuta cu motorul in gol (pe liber). Acelasi lucru se intampla si cand merg cu ea subturat. Ai idee ce naiba are? merci anticipat!!!
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

Am gasit problema. Era un suport de la carcasa filtrului de aer rupt si de la el se auzeau zgomotele.
Problema e ca a dus la gaurirea unui furtun de apa si am ajuns la probleme mai grave. Acest suport a fost rupt la o revizie facuta la Cartec Pitesti, si nici macar nu au spus. Zgomotele au aparut exact la 2 zile dupa revizia facuta la ei.

:cry: :cry: :cry: :cry:
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Intrebari pt Mugurel(admisie, C2R2, etc)

Mesaj de Mr_kokaa »

trebuie sa mi rescriu si eu soft ul la robotzel . am vb cu Dan si mi s a spus ca dureaza cam 3 4 ore . Cine se ocupa de partea de soft la voi ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Re: Intrebari pt Mugurel(admisie, C2R2, etc)

Mesaj de justme »

Are cineva idee, daca iau o cheie de la un alt Citroen, pot sa reprogramez telecomanda astfel incat sa mearga pe masina mea?
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
Scrie răspuns

Înapoi la “Pro Motor Râmnicu Vâlcea”