C4 vs Civic vs Mazda3 vs Leon
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Ai si tu dreptate Bogdan dar parca ma simt mai in siguranta stiind ca masina are 5 stele....
Pe de alta parte ma innebuneste volanul noului civic iar in versiunea TypeR interiorul in doua nuante este senzational (daca iese la un pret decent in RO noul TypeR cred ca va fi urmasul patratelului).
Nu acelasi lucru se poate spune despre noul Leon al carui consola centrala e sub orice critica chiar si daca ii pui ditamai navigatia.
Pe de alta parte ma innebuneste volanul noului civic iar in versiunea TypeR interiorul in doua nuante este senzational (daca iese la un pret decent in RO noul TypeR cred ca va fi urmasul patratelului).
Nu acelasi lucru se poate spune despre noul Leon al carui consola centrala e sub orice critica chiar si daca ii pui ditamai navigatia.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
shomoyoque
Vazuta din fata, Honda Civic mi se pare mai mult decat ok, insa de la mijloc incolo recunosc ca nu mai inteleg conceptia celor de la Honda. Spatele mi se pare o mare necunoascuta; nu inspira nimic, este chiar urat. (nu dati! nu dati!
)
Tot pachetul nu ma mpresioneaza deloc din punct de vedere estetic.
Pe de alta parte stiu ca daca vrei cel mai bun motor din lume in momentul de fata te cam duci la Honda, indiferent de clasa din care face parte masina.
Tot pachetul nu ma mpresioneaza deloc din punct de vedere estetic.
Pe de alta parte stiu ca daca vrei cel mai bun motor din lume in momentul de fata te cam duci la Honda, indiferent de clasa din care face parte masina.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-honda ,la exteror nu-mi place , am vazut-o si pe strada si chiar nu-mi place , aici nu ma refer la type-r , ca aia am vazut-o doar in poze , in schimb interiorul de la honda e de enterprice , imi place , chiar daca e la limita dintr chici si SF , efectiv zici ca esti intr-o nava spatiala , comparativ cu celelalte modele C4 , mazda , seat -care au interior de masina , Honda zici ca e nava spatiala
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
si c4 e nava spatiala, sincer...poate in alt stil decat civic-ul e desenat interiorul...daca e sa ne uitam la desenele initiale, care sa aiba si acele culori specifice de maroniu inchis/deschis cu albastru f inchis la fundal va arata f mult a nava spatiala displayul central digital, turometrul digital. o naveta de croaziera
honda s2000 are deasemenea turometru/vitezometru digitale, dar intr-o forma obisnuita a bordului.
civic seamana a nava de lupta, mai agresiva
honda s2000 are deasemenea turometru/vitezometru digitale, dar intr-o forma obisnuita a bordului.
civic seamana a nava de lupta, mai agresiva
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
CIVIC-ul e mult prea tare !
E masina dupa care suspin
... e singura care ma face sa regret ca am luat C4.
...vorbesc doar de design , caci n-am avut ocazia sa ma plimb cu noul Civic.
E masina dupa care suspin
...vorbesc doar de design , caci n-am avut ocazia sa ma plimb cu noul Civic.
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
- Tomita
- cre8or
regreti ca ai luat c4? de ce? puteai sa iei civic si nu ai facut-o. eu stiu bugetul de c4 urban a fost si asa intins putin (dar sa fie o masina care merita). adica de obicei, in banii de urban jungle gasesti masini din clasa mai mica cu dotari asemanatoare. de look nici nu mai vorbesc.
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
pai daca imi aduc bine aminte , nu aparuse civicul asta cand am luat eu c4-ul (04.2006).
...poate "regret" e mult spus , doar ca in momentul mi-as lua civic (intr-adevar c4 castiga cand e vb de buget )
...poate "regret" e mult spus , doar ca in momentul mi-as lua civic (intr-adevar c4 castiga cand e vb de buget )
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Civic 5 usi 1.8i Sport M/T 16.680 EUR 19.849 EUR
Civic 5 usi 1.8i Sport A/T 17.580 EUR 20.928 EUR
Civic 5 usi 1.8i Exec M/T 18.480 EUR 21.991 EUR
Civic 5 usi 2.2i-CTDi Sport M/T 21.180 EUR 25.204 EUR
-ultimul pret e DDP
-dotari standard !!
P.S cu 16500 CIP imi iau VTS cu super optiuni si super motor 180CP
-preturile sunt exagerat de mari dupa parerea mea !!! o fii Honda DAR totusi putine decenta in preturi nu ar strica
Civic 5 usi 1.8i Sport A/T 17.580 EUR 20.928 EUR
Civic 5 usi 1.8i Exec M/T 18.480 EUR 21.991 EUR
Civic 5 usi 2.2i-CTDi Sport M/T 21.180 EUR 25.204 EUR
-ultimul pret e DDP
-dotari standard !!
P.S cu 16500 CIP imi iau VTS cu super optiuni si super motor 180CP
-preturile sunt exagerat de mari dupa parerea mea !!! o fii Honda DAR totusi putine decenta in preturi nu ar strica
-
shomoyoque
Paaaai la banii astia.... civicul nici nu mai merita, tinand cont ca in acceasi arie se afla noul Volvo C30 care dupa parerea mea este singurul in stare vreodata sa detroneze C4 din preferintele mele.
http://www.volvocars.de/modelsMY07/c30/gallery/360.htm
http://www.volvocars.de/modelsMY07/c30/gallery/360.htm
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
DMX, trebuiesc luate in considerare si urmatoarele aspecte la Civic: dotarile standard includ multe din dotarile optionale are lui C4 (mai putin reg/lim de viteza), si faptul ca vorbesti despre un motor de 1.8i de 140cp pe care C4 nu-l are in RO. Este adevarat ca la design exterior c4 sta mai bine dar la design interior si calitatea materialelor civicul este superior aspirand spre segmentul premium.
Ceea ce imi place ste ca au fost in mod evident scoase din calcul in comapratie leonul si mazda 3.....
Ceea ce imi place ste ca au fost in mod evident scoase din calcul in comapratie leonul si mazda 3.....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
- Tomita
- cre8or
dar c30 sare si el pragul ... iti iei un golf5 gti care este sportiv excelent cu 19k cip
EDIT: din cate se vede pun accentul f mult pe buget. din nefericire nu m-am nascut intr-o familie bogata sau sa fi dat vreun "tun", decin apreciez banii investiti, cheltuiti pe ceva...daca nu as simti prea mult diferenta intr-o prima faza as lua o masina f manevrabila, pe care m-as invata sa o controlez (mx5), si apoi alte alea...
EDIT: din cate se vede pun accentul f mult pe buget. din nefericire nu m-am nascut intr-o familie bogata sau sa fi dat vreun "tun", decin apreciez banii investiti, cheltuiti pe ceva...daca nu as simti prea mult diferenta intr-o prima faza as lua o masina f manevrabila, pe care m-as invata sa o controlez (mx5), si apoi alte alea...
-
shomoyoque
Sare pragul tracer! Dar arata al nabii de bine.
Subscriu celor spuse de tine referitor la buget. De altfel nici eu nu mi-as permite un Volvo. Dar ziceam, pentru ca am vazut oamenii care sunt interesati si isi pot permite....de ce sa iti iei un Civic cu un look "indoielnic" sa zicem, cand Volvo vine cu o masina chiar frumoasa in acelasi segment de pret.
Inteleg ca depinde de gusturi si de aceea nu comentez mai mult pentru ca nu am dreptul. Oricum sunt sigur ca exista oameni care se uita la noi si isi zic: "La ce dr**u s-au gandit ashtia cand si-au luat masinile"
.
Subscriu celor spuse de tine referitor la buget. De altfel nici eu nu mi-as permite un Volvo. Dar ziceam, pentru ca am vazut oamenii care sunt interesati si isi pot permite....de ce sa iti iei un Civic cu un look "indoielnic" sa zicem, cand Volvo vine cu o masina chiar frumoasa in acelasi segment de pret.
Inteleg ca depinde de gusturi si de aceea nu comentez mai mult pentru ca nu am dreptul. Oricum sunt sigur ca exista oameni care se uita la noi si isi zic: "La ce dr**u s-au gandit ashtia cand si-au luat masinile"
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Vreti sa arate aproximativ la fel de bine ca un C4?shomoyoque scrie:Sare pragul tracer! Dar arata al nabii de bine.
Vreti sa fie sportiva?
Vreti 5 usi?
Se cheama leon cupra (FR e rezonabil si el).
Sau, daca tii neaparat sa dai cu vreo 30% mai mult si sa ai 125CP sub fund... ia-ti nubira.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Tomita
- cre8or
sincer sa fiu imi plac mai toate in banii aia, dar neavand diponibil bugetul respectiv nici nu ma gandesc prea mult (n-as face decat sa ma oftic)
dar ca optionale mai multe in aceeasi bani totdeauna vei gasi la japoneze...
dar ca optionale mai multe in aceeasi bani totdeauna vei gasi la japoneze...