Motorina, benzina...ce ne rezerva viitorul? :))
-
ATK
- Numar Inmatriculare: B 41 CDB
mdeah....eu am diesel si vreau sa spun ca ma dau cu ce benzinar vreti voi de 1.6 care are aceiasi putere cu al meu.110 cai benzina cu 110 cai diesel nu se pun..e ca si cum ai pune un cal cu o iapa!!Am "halit" multe opel astra de 1.6, multe golfuri de 1.6, etc.Baieti care credeau ca un benzinar se pune cu tractorashu:)))diferenta de cuplu isi spune cuvantul.Pana ajungi tu in 6000 de ture in a 2-a eu deja am a 3-a si zbor.........mai ales ca HDI dezvolta putere mare inca de la 1750 de ture si o mentine pana in 4200.Diferenta de 50 de kile e prea mica.Scoatem roata de rezerva si mai punem ceva la tine ca sa egalam greutatea si ne dam cand vrei tu....ca sa vedem care e mai bun diesel sau benzina:)
Vanity....definitely my favorite sin
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
ATK scrie:mdeah....eu am diesel si vreau sa spun ca ma dau cu ce benzinar vreti voi de 1.6 care are aceiasi putere cu al meu.110 cai benzina cu 110 cai diesel nu se pun..e ca si cum ai pune un cal cu o iapa!!Am "halit" multe opel astra de 1.6, multe golfuri de 1.6, etc.Baieti care credeau ca un benzinar se pune cu tractorashu:)))diferenta de cuplu isi spune cuvantul.Pana ajungi tu in 6000 de ture in a 2-a eu deja am a 3-a si zbor.........mai ales ca HDI dezvolta putere mare inca de la 1750 de ture si o mentine pana in 4200.Diferenta de 50 de kile e prea mica.Scoatem roata de rezerva si mai punem ceva la tine ca sa egalam greutatea si ne dam cand vrei tu....ca sa vedem care e mai bun diesel sau benzina:)
Chill out!!!
Vezi ca ai punctat niste chestii pe acolo f gresite.
Gresit!!! Tie ti se pare asta un lucru bun??? Inseamna ca eu cu Type-R trebuia sa mi-o iau de la 90% din masini pt ca am 8000 rpm!!!ATK scrie:Pana ajungi tu in 6000 de ture in a 2-a eu deja am a 3-a si zbor
F gresit!!!ATK scrie:mai ales ca HDI dezvolta putere mare inca de la 1750 de ture si o mentine pana in 4200
Si eu am avut 1.6 Hdi, dar sa stii ca nu face praf un 1.6i asa cum zici tu. Masinile sunt destul de egale si se reduce cam la factorul dintre scaun si volan.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
ATK
nu prea ai inteles ce vreau sa zic.....cele 5000 de ture erau valabile pt un c4 1.6 i nu pt o honda....citeste cu atentie!!!plus de asta intre doua masini cu aceiasi greutate si putere TOTUL SE REDUCE LA FACTORUL CUPLU!!!!!!(dar si sofer)asa ca nu am punctat nimik gresit!
- basy
- Praz Racing Team
Cata dreptate poti sa ai... este extrem de ciudata senzatia la diesel, motorul trage, vezi turometrul cum urca, te simti bagat in scaun, dar lipseste ceva, e ca si cum ai da de butoane sa mergi mai repede.aiurica scrie:eu unul sunt fan benzina.la orice puteri.....senzatiile pe care ti le da o benzinara niciodata nu vor fi la fel cu un diesel la aceiasi putere.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Dieselul este mai greu, si nu se reduce totul la cuplu sunt f multi alti factori care intervin aici.ATK scrie:nu prea ai inteles ce vreau sa zic.....cele 5000 de ture erau valabile pt un c4 1.6 i nu pt o honda....citeste cu atentie!!!plus de asta intre doua masini cu aceiasi greutate si putere TOTUL SE REDUCE LA FACTORUL CUPLU!!!!!!(dar si sofer)asa ca nu am punctat nimik gresit!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
ATK
deci clar....aici lumea nu citeste ce scriem...isi da cu parerea degeaba!!
da omule sa spunem ca nu totul se reduce la cuplu..mai punem si etajarea cutiei de viteze,diametrul rotilor,calitatea motorinei respectiv a benzinei,starea tehnica a masinii...am mai scapat eu ceva???
da omule sa spunem ca nu totul se reduce la cuplu..mai punem si etajarea cutiei de viteze,diametrul rotilor,calitatea motorinei respectiv a benzinei,starea tehnica a masinii...am mai scapat eu ceva???
- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
ATK, nu compara puturoseniile de astre 1.6 (pina si astra 1.8i/125cp e mai lenta decit un c4 1.6i) sau ineptiile de golf 1.6i SOHC/105cp cu un C4. Un c4 1.6i nu ti-o ia mult inainte, dar ti-o iaATK scrie:mdeah....eu am diesel si vreau sa spun ca ma dau cu ce benzinar vreti voi de 1.6 care are aceiasi putere cu al meu.110 cai benzina cu 110 cai diesel nu se pun..e ca si cum ai pune un cal cu o iapa!!Am "halit" multe opel astra de 1.6, multe golfuri de 1.6, etc.
P.S.: te risti sa te dai cu asta: http://www.youtube.com/watch?v=JgKgGYWjPvc ? Fa o comparatie ochiometric si vezi pe unde esti
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
shomoyoque
Dap. Ti-a scapat. Dar nu vreau sa discutam despre atitudine acum.ATK scrie:deci clar....aici lumea nu citeste ce scriem...isi da cu parerea degeaba!!
Bun venit printre noi!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
ATK
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ne rezerva motorul electric !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ar trebui facuta o rubrica de provocari
Dat fiind faptul ca C4 nu are foarte multe variante probabil or sa apara si provocari de genul: sofer de 85kg, posesor de 1.6i, alimentat cu omv100, banchetele si roata de rezerva nedemontate, provoc posesor de 1.6i de 83kg care si-a alimentat cu pentrom99+ (banchetele din spate si roata de rezerva de asemenea montate).

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)