Exosphere scrie:Frumusica foc masina.

Zici ca becurile Osram sunt ok? Nici eu nu voi opta pentru xenon; asa cred ca e cel mai bine.
multumesc, sunt inca la inceput ca sa zic asa...un timp destul de lung nu am facut nimic pentru ca am vrut sa o vand si m-am gandit ca nu are rost
becurile:
in primul rand te felicit pentru alegere!(ca nu alegi xenon)
as putea scrie aici 10 pagini cu motivele pentru care nu are rost sa folosesti xenon pe o masina cu far normal si inca 10 pagini pentru ce nu ar trebui folosit in general la orice fel de masina (si daca totusi s-ar folosi nu mai mare de 5000k temperatura de culoare) deci ..eu am pus becuri de 65w ceea ce e maxim pentru cat e garantata instalatia masinii(nu mai stai cu grija ca se topeste soclul , farul sau conductorul etc sau cine stie ..poate chiar sa ia foc)
nici aceste becuri nu sunt legale , le-am cumparat din afara si sunt doar pentru competitii sportive.
pe langa asta motivul pt care aceste becuri sunt mai bune decat philips and stuff cu 50, 70 , 80 % luminozitate in plus e ca in primul rand tin ca si un bec normal (500 ore) si nu la jumatate cat tin cele enumerate iar in al doile intensitatea luminoasa chiar e mai mare .