C4 by rado

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
rado

Re: C4 by rado

Mesaj de rado »

Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine

viewtopic.php?f=19&t=1246" onclick="window.open(this.href);return false; SOLD!
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Arata foarte bine :o . Ma gandesc ca suna frumos, dar cand esti in sarcina si la drum lung te mai poti intelege de ea? Pune si un filmulet ,chiar sunt curios cum suna
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
rado

Mesaj de rado »

cred ca am uitat sa spun despre penultima achizitie :roll: , un set de becuri osram rallye 65w h7 ..sunt exceptionale ! nu orbesti lumea ,noaptea nu topesti soclu far nu supra soliciti instaltia electrica etc, cred ca sunt cea mai buna solutie de iluminat la limita legalitatii ( sunt unul dintre cei care considera xenon-ul o aiureala completa din atat de multe puncte de vedere incat ar trebui sa stau o saptamana sa le scriu :hi )
Imagine

rado

Mesaj de rado »

Cosma Adrian scrie:Arata foarte bine :o . Ma gandesc ca suna frumos, dar cand esti in sarcina si la drum lung te mai poti intelege de ea? Pune si un filmulet ,chiar sunt curios cum suna
aici sta treaba cam asa: peste 140km/h iti auzi gandurile , la orice viteza CONSTANTA daca tii o idee apasata acceleratia nu iti dai seama ca ai toba sport, la relanti e superb ..oamenii se intorc la stop si se uita la masina ..pentru ca e f profund sunetul se uita de mai mulote ori ca nu stiu de unde vine, in sarcina e puternic(se aude peste muzica ascultata normal) si la fel de puternic este in decelerare de la orice viteza
ps.
problema cu filmuletul e ca se aude sunetul ciudat ..a fost facut cu telefonul mobil..si e destul de departe de realitate..cred ca trebuie facut unul cu ceva mai specializat..sau ascultat pe viu 8)
Imagine

rado

Mesaj de rado »

mi-a aparut masinuta pe site la pilot tuning !! :ya
i`m happy :ya

http://www.pilotauto.ro/magazin/portofo ... 39-citroen" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nice... are o "poponeata" frumoasa foc :)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
rado

Mesaj de rado »

multumesc!!! :hi
dar fara insinuari va rog...masinuta e virgina :oops:
ps
chiar nu am lovit-o niciodata ..sper sa o mentin in starea asta :drive
Imagine

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nu erau insinuari :P ... vorbeam admirativ
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
rado

Mesaj de rado »

am reusit sa o scot la capat si cu boxele, mi-am pus niste mtx-uri , cele mai decente in banii lor , pe componente; doar pe fata , adica am schimbat doar boxele din usi si cele din bord, pentru ca pentru spate conform mai multor discutii avute nu prea are rost schimbate mai ales la cd-ul serie.
so :
astea-s boxele:

http://www.mtxaudio.eu/spip.php?article1316" onclick="window.open(this.href);return false;

toata treaba am facut-o la tornado , m-a costat 70 ron instalarea, dar baiatul chiar se pricepea, in plus chiar daca am luat de 16,5 tot a trebuit taiat suportul pentru ca noile boxe aveau o geometrie schimbata fata de cartoanele din fabrica.

urmatoarea opriere: arcurile sport dupa ce trece iarna ... :drive
Imagine

Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

ai "casetofonu" stock ?
C4
C200K
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Frumusica foc masina. :P Zici ca becurile Osram sunt ok? Nici eu nu voi opta pentru xenon; asa cred ca e cel mai bine.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
rado

Mesaj de rado »

Ediz scrie:ai "casetofonu" stock ?
da, din cauza asta nici nu am facut o super investitie ..cred ca sunt un lucru bun pentru a creste un pic calitatea sunetului si basul. am sa ma mai gandesc pe viitor daca pentru mine se merita un subwoofer slim activ si un filtru pentru a-l lega tot asa (fara schimbare unit-ului) la instalatia audio.
Imagine

rado

Mesaj de rado »

Exosphere scrie:Frumusica foc masina. :P Zici ca becurile Osram sunt ok? Nici eu nu voi opta pentru xenon; asa cred ca e cel mai bine.

multumesc, sunt inca la inceput ca sa zic asa...un timp destul de lung nu am facut nimic pentru ca am vrut sa o vand si m-am gandit ca nu are rost

becurile:
in primul rand te felicit pentru alegere!(ca nu alegi xenon)

as putea scrie aici 10 pagini cu motivele pentru care nu are rost sa folosesti xenon pe o masina cu far normal si inca 10 pagini pentru ce nu ar trebui folosit in general la orice fel de masina (si daca totusi s-ar folosi nu mai mare de 5000k temperatura de culoare) deci ..eu am pus becuri de 65w ceea ce e maxim pentru cat e garantata instalatia masinii(nu mai stai cu grija ca se topeste soclul , farul sau conductorul etc sau cine stie ..poate chiar sa ia foc)
nici aceste becuri nu sunt legale , le-am cumparat din afara si sunt doar pentru competitii sportive.
pe langa asta motivul pt care aceste becuri sunt mai bune decat philips and stuff cu 50, 70 , 80 % luminozitate in plus e ca in primul rand tin ca si un bec normal (500 ore) si nu la jumatate cat tin cele enumerate iar in al doile intensitatea luminoasa chiar e mai mare .
Imagine

Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

da , asta voiam si eu sa fac , cat te`au ajuns boxele ? montaju m`i se pare ok 70 ron :D
C4
C200K
rado

Mesaj de rado »

pai boxele 250 direct de la ei :

http://www.tornadoshop.ro/difuzoare-aut ... ts652.html" onclick="window.open(this.href);return false;

montajul avand in vedere chestia cu datul jos a fetei usii ..plus cu tweeter-ele..sa zicem ca ar fi ok..mie mi s-a parut ca multisor... :roll:
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”