Aici nu am gasit astfel de "specimene"
Eu era sa fiu un specimen am fost la un pas sa-mi iau c4 coupe , dar m-a enervat dealerul
inseamna ca nu v-ati plimbat cu o masina facuta cum trebuie.mituc scrie:Daca nu o ingreunezi cu spoilere de jdemii de kile facute manual, daca nu-i pui jante nus' de care care solicita ceva mai mult suspensiile, ao sa vezi ca nu troncane chiar cum te plingi tu. Daca la o masina conceputa sa mearga cu pneuri de 12cm inaltime tu ii pui pneuri de 10 sau 8 e normal ca nu poate sa fie la fel de silentioasa ca inainte.Adrian scrie:nimeni nu zice ca la denivelari c4 e cea mai zgomotosa masina.. pentru romania, c4 nu e o masina! E masina de weekend! Astra are o suspensie forte bine realizata, confortabila. eu nu as mai lua c4. Mergi pe orice altceva
Eu la 47k km am aceeasi greieri pe care-i aveam la 10k. Si nici o problemaProbleme pot sa spun ca am avut doar 2 mari, cea cu senzorul de temperatura si cu regulatorul de aer, ambele rezolvate pe garantie. Daca miine as avea aceeasi bani sa-i dau pe o masina i-as da tot pe C4 si nu zic asta doar ca sa-l conving pe co-forumistul nostru sa-l inbogateasca pe labariceanu, ci trecind peste asta pot sa-i spun ca sint extrem de putine sanse sa aiba probleme majore cu un C4 (chiar mai putine decit cu un astra h sau golf 5, golf-urile de exemplu fiind cam firave la calea de rulare, se stie).
Am eu o intrebare daca tot zici ca esti tata lor: e chiar atit de subviratoare de nici nu poti parca cu fata la 15Kmph?DMX scrie:Daca ai vreo intrebare legata de astra H /GTC ...optiuni sau dealeri ... nu ezita ...sunt tatal lor....
m'am dat cu ceed 3 usi (pro street parca?) la recentul "concurs de drive test" pe aeroportul baneasa. 122 cp diesel, full options, draguta masina, stabila si dupa al 5lea jalon luat cu 60-70 (in a 2a la 4mii), nu am apucat sa aud prea multe zgomote, am condus in total 10-15km pe parcursul a 2 ore, insa pretul si faptul ca e totusi coreeana ma indeparteaza de ea total.Deese scrie:Kia cee`d troncane chiar mai rau pe spate si are suspensie independenta.
Deci cine crede ca suspensie independeta pe spate e automat garantia confortului se inseala
te anunt ca au si motor de 2.0 crdi de 140cp,pretul fiind ~19000euroi.nero scrie:Benzinarul de la Cee'd e de 122cp, dizelurile sunt 90 si 115cp.
.
mituc scrie:Daca dieselul de 122cp e acelasi de pe toyota auris atunci prefer hdi-ul de 1.6 de la psa.
++benzinarele alea or fi mai puternice decit cele de pe c4, dar c4 sta mult mai bine si pleaca mai repede cu motoarele mai mici.