Situri utile

Discutii despre orice legat de masini
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

am prins vara tercuta in bucurest aglomeratii soc pt mine. pe langa unirea. stateam la stopuri 20min in aceeasi poziti. se facea verde. apoi rosu si iar verde si iar rosu :evil: . pur si simplu nu aveai cum sa intrii in intersectie pt ca nu misca nimic :naka: . in cazurile alea nici ambulanta nu face nimic, ca nu are pe unde sa se strecoare.
si eu mai fortez nota.
cam toate orasele sunt aglomerate, mai ales in miezul zilei.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Bogdan scrie:Pai Luni acum sau marti...o dobitoaca ca altfel nu o pot numi a blocat o intersectie pe agricultori. Avea idioata loc sa dea in spate ca sa lase si restul lumii sa treaca dar ea nimic nene!! Nu vroia si nu vroia ..pana s-a dat jos un nene mare dintr-o dubiata, si a tipat la ea de se bagase sub volan. Atunci a inteles cercopiteca ca trebuie sa dea in spate sa treaca si restul fraierilor.. Bineinteles ca nu m-am abtinut sa ii zic cateva si eu!!
vai Bogdanele ... era o fata !!! :roll:
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

mihaysmen scrie:ha ha puteti sa ma injurati, criticati orice dar recunosc eu uneori blochez intersectii ptr ca la cate drumuri fac zilnic altfel nu as reusi. si da trec pe rosu, merg pe contrasens , tai calea si tot tacamul . atata timp cat nu o sa avem drumuri acceptabile si sisteme de circulatie k-lumea n-o sa fac parte dintre ipocritii care isi pun stickerul ala pe masina. poate prind vreun d`ala in trafic blocand intersectia sa vezi ce-i fac :lol: asteptare placuta in coloana

aha si ... la bucsaraie te ai gindit ? la amortizoare, pivoti si cele ???
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da ceva interesant

sa vedem cind o sa si ia claxoane ...cum o sa procedeze .
daca ne uitam pe site .... inca nu e trecut si bucurestiul la cei cu rabdare .
as sustine si eu campania , dar e greu sa ne civilizam . Nu exista educatie rutiera. E ca si cu aia 7 ani de acasa . Daca intructorul auto asa l-a invatat ..asa se prinde invatatura !!! :( Apoi mai prinde si o masina buna ... sa l vezi pe al meu ce artificii face .... in trafic .
Nu zic ca nu s necesare , dar trebuie sa te si abtii.

de 5 luni ma abtin sa nu ridic stergatoarele unora care parcheaza pe locul meu . Am vazut ca asa s a impamintenit obiceiul asta in Bucuresti.
acelasi obicei si cu intersectia ...

vom vedea
important e ca cineva vrea sa faca ceva !
de apreciat !
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ma repet era de apreciat daca creau intai infracstructura necesara cu parcari si strazi bune apoi sa ni se ceara toate cele.... in sectorul 3 unde stau se incearca asa ceva mai ales cu parcarile. e de apreciat acest primar.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

subscriu
am locul meu de parcare pe care niciodata nu l-am gasit ocupat.
respect .
am auzit de unii care vin in sect 3 sa se plimbe....
veniti c a in curand o sa punem bariera ca in Mamaia :)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

"locul meu de parcare" ... hai bre, sa fim seriosi ... este "locul meu" numai in momentul in care am contract platit cu adp-ul. pana atunci, e liber ca pasarea cerului. tinand cont de lipsa crunta de spatii de parcare, unde apuc, acolo imi las masina. chiar daca "proprietarul" si-a pus placuta (a se citi un 'chilotel' d-ala de plastic, cu un A4 inside, cu numarul tiparit) cu numarul pe gard. acelasi minunat "proprietar" de loc, mi-a venit la usa cu gura mare, sa-mi iau masina de pe locul lui. nu vreti sa stiti cat de repede a plecat, si cu ciocu mic. altu, cu amenintari ... ca vezi tu cum gasesti masina. si-asa a fost... nu la mine, ci la o vecina. prostu' si-a luat amenda si ... ca a blocat traficul. (pe o strada de abia are loc o masina parcata 1/3 pe trotuar si a doua abia trece), asta s-a pus paralel cu cea parcata pe trotuar. adica: fix pixu mai putea sa treaca pe strada. si mi se pare normal ca si-a luat amenda.
da, poate ca as fi de acord cu principiul "e locul meu de parcare" daca ar fi locuri libere destule, si ne-am obisnuit noi, vecinii, sa ne lasam masina in locul x sau y. dar cand dau tarcoale la 3 blocuri ca sa gasesc un locsor... atunci nu mai sunt de acord.

si ca un PS: maine dimineata o sa vad ce-am facut :( am impins gardu cu coltu din spate) in seara asta, locul era stramt, bordura destul de inalta :( am gasit alt loc, dau cu spatele, hrrrst ... cand sa ma sui pe bordura, fusta din spate a atins bordura :(
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

te astept la mine in parcare,
si apoi o sa mergem impreuna la politie sa achiti 700 ron si sa iti ridici masina, iar acolo am sa iti arat chitanta si loc platit.
no offence, dar trebuie sa treci mai des prin sect 3.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

pai da .. la tine locurile sunt platite ... dar aici la mine e vorba de locuri NEplatite ... unde-s platite, sunt platite .. cu ei nu am nici o treaba, si unde stiu ca-s platite, uit ca sunt locuri goale si eu n-am unde sa parchez.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Am dat mail si se pare ca cel mai usor se face rost de stickere cu "www. EU NU BLOCHEZ INTERSECTIA .ro" in Bucuresti.

Am sa dau copy paste la mailul primit:
Din pacate nu mai am timp de un mesaj personalizat, asa ca acesta este unul generalizat.

Buna ziua,
multumesc de incredere, dar nu pot sa va trimit personal un sticker, ar fi un efort finaciar pt mine.
Am primit 900 de mailuri si deabea am reusit sa ma intalnesc cu 60.
Mi-as dori sa ne intalnim, cat mai aproape de serviciul meu. Lucrez in Pache la Protv.
De exemplu luni intre 16.30 si 23.00/ marti 17.00 si 23.00 sunt acolo. Cu un telefon in prealabil aranjam , eu cobor si il si lipim/facem o poza.
Sau la Kaufland pe Barbu Vacarescu luni 12-16/marti 9-16.30.
Sper sa ma intelegeti ca este inca la inceput campania si vreau sa ma asigur, ca sunt puse cum trebuie si ca sunteti multumiti.
Deja am gasit o retea de magazine unde sa le distribui, dar inca nu e finalizata relatia.
Va astept sa ne intalnim cumva, pentru a pune umarul la fluentizare traficului si la civilizarea soferilor.
Putem face ceva, o atitudine, un mesaj trimis.
Multumesc.
Dan Patzelt
0722.59.44.85

p.s. daca nu sunteti din bucuresti, va rog sa imi spuneti din ce oras, am vorbit cu cluburile auto si le voi trimite prin ei.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

aiurica scrie:te astept la mine in parcare,
si apoi o sa mergem impreuna la politie sa achiti 700 ron si sa iti ridici masina, iar acolo am sa iti arat chitanta si loc platit.
no offence, dar trebuie sa treci mai des prin sect 3.
zi-mi unde stai... si vin eu sa ma parchez ziua pe locul tau si nu o sa iau nici o amenda :P
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

discutam de 17-08, intre orele astea sunt rezervate locurile.
si inca ceva, dupa ce o sa reusesc sa imi achit si eu contravaloarea folosintei unui asemenea loc, o sa imi pun in chilotelul ala, numarul autorizatiei si numarul celor care ridica masini. nu stau la discutie cu nimeni. :lol: :lol: :lol:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mai usor cu amenzile ca nu e chiar lejer.fiind o hotarare de consiliu local a sect 3 competenta revine politiei comunitare care nu prea cred ca se arunca f repede la asa ceva. plus ca pe timpul zilei cum a zis cineva mai sus am si eu voie sa parchez pe locul ala
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Din cate stiu, un loc platit este si marcat corespunzator (dungi trasate de cei de la ADP, numar - de ordine, nu cel al masinii, etc). Proprietarul isi pune numarul masinii, si daca nu ma insel, este chiar si-o specificatie pe undeva ca ar trebui sa scrie si numarul de la autorizatia obtinuta. Pe langa mine, unde s-au facut parcari platite, peste 90% au asa ceva: numar masina, AUT no.
Daca locul nu este marcat (dungile alea trase pe asfalt)... in mod normal acel loc este LIBER.
Ceea ce spuneam eu mai devreme, se referea la niste spatii in care se poate parca, nu locuri de parcare amenajate, si cu atat mai putin platite. Vreau sa vad si eu un loc platit, care este jumatate pe trotuar, si jumatate pe spatiul verde - si locul ala ma duc si-l mananc.
candymann

Mesaj de candymann »

cosminnuss scrie:Am dat mail si se pare ca cel mai usor se face rost de stickere cu "www. EU NU BLOCHEZ INTERSECTIA .ro" in Bucuresti.

Am sa dau copy paste la mailul primit:
Din pacate nu mai am timp de un mesaj personalizat, asa ca acesta este unul generalizat.

Buna ziua,
multumesc de incredere, dar nu pot sa va trimit personal un sticker, ar fi un efort finaciar pt mine.
Am primit 900 de mailuri si deabea am reusit sa ma intalnesc cu 60.
Mi-as dori sa ne intalnim, cat mai aproape de serviciul meu. Lucrez in Pache la Protv.
De exemplu luni intre 16.30 si 23.00/ marti 17.00 si 23.00 sunt acolo. Cu un telefon in prealabil aranjam , eu cobor si il si lipim/facem o poza.
Sau la Kaufland pe Barbu Vacarescu luni 12-16/marti 9-16.30.
Sper sa ma intelegeti ca este inca la inceput campania si vreau sa ma asigur, ca sunt puse cum trebuie si ca sunteti multumiti.
Deja am gasit o retea de magazine unde sa le distribui, dar inca nu e finalizata relatia.
Va astept sa ne intalnim cumva, pentru a pune umarul la fluentizare traficului si la civilizarea soferilor.
Putem face ceva, o atitudine, un mesaj trimis.
Multumesc.
Dan Patzelt
0722.59.44.85

p.s. daca nu sunteti din bucuresti, va rog sa imi spuneti din ce oras, am vorbit cu cluburile auto si le voi trimite prin ei.
si eu am primit acelashi mesaj!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”