. in cazurile alea nici ambulanta nu face nimic, ca nu are pe unde sa se strecoare.si eu mai fortez nota.
cam toate orasele sunt aglomerate, mai ales in miezul zilei.
. in cazurile alea nici ambulanta nu face nimic, ca nu are pe unde sa se strecoare.vai Bogdanele ... era o fata !!!Bogdan scrie:Pai Luni acum sau marti...o dobitoaca ca altfel nu o pot numi a blocat o intersectie pe agricultori. Avea idioata loc sa dea in spate ca sa lase si restul lumii sa treaca dar ea nimic nene!! Nu vroia si nu vroia ..pana s-a dat jos un nene mare dintr-o dubiata, si a tipat la ea de se bagase sub volan. Atunci a inteles cercopiteca ca trebuie sa dea in spate sa treaca si restul fraierilor.. Bineinteles ca nu m-am abtinut sa ii zic cateva si eu!!
mihaysmen scrie:ha ha puteti sa ma injurati, criticati orice dar recunosc eu uneori blochez intersectii ptr ca la cate drumuri fac zilnic altfel nu as reusi. si da trec pe rosu, merg pe contrasens , tai calea si tot tacamul . atata timp cat nu o sa avem drumuri acceptabile si sisteme de circulatie k-lumea n-o sa fac parte dintre ipocritii care isi pun stickerul ala pe masina. poate prind vreun d`ala in trafic blocand intersectia sa vezi ce-i facasteptare placuta in coloana
da ceva interesantbedexe scrie:http://www.eunublochezintersectia.ro
Din pacate nu mai am timp de un mesaj personalizat, asa ca acesta este unul generalizat.
Buna ziua,
multumesc de incredere, dar nu pot sa va trimit personal un sticker, ar fi un efort finaciar pt mine.
Am primit 900 de mailuri si deabea am reusit sa ma intalnesc cu 60.
Mi-as dori sa ne intalnim, cat mai aproape de serviciul meu. Lucrez in Pache la Protv.
De exemplu luni intre 16.30 si 23.00/ marti 17.00 si 23.00 sunt acolo. Cu un telefon in prealabil aranjam , eu cobor si il si lipim/facem o poza.
Sau la Kaufland pe Barbu Vacarescu luni 12-16/marti 9-16.30.
Sper sa ma intelegeti ca este inca la inceput campania si vreau sa ma asigur, ca sunt puse cum trebuie si ca sunteti multumiti.
Deja am gasit o retea de magazine unde sa le distribui, dar inca nu e finalizata relatia.
Va astept sa ne intalnim cumva, pentru a pune umarul la fluentizare traficului si la civilizarea soferilor.
Putem face ceva, o atitudine, un mesaj trimis.
Multumesc.
Dan Patzelt
0722.59.44.85
p.s. daca nu sunteti din bucuresti, va rog sa imi spuneti din ce oras, am vorbit cu cluburile auto si le voi trimite prin ei.
zi-mi unde stai... si vin eu sa ma parchez ziua pe locul tau si nu o sa iau nici o amendaaiurica scrie:te astept la mine in parcare,
si apoi o sa mergem impreuna la politie sa achiti 700 ron si sa iti ridici masina, iar acolo am sa iti arat chitanta si loc platit.
no offence, dar trebuie sa treci mai des prin sect 3.

si eu am primit acelashi mesaj!cosminnuss scrie:Am dat mail si se pare ca cel mai usor se face rost de stickere cu "www. EU NU BLOCHEZ INTERSECTIA .ro" in Bucuresti.
Am sa dau copy paste la mailul primit:
Din pacate nu mai am timp de un mesaj personalizat, asa ca acesta este unul generalizat.
Buna ziua,
multumesc de incredere, dar nu pot sa va trimit personal un sticker, ar fi un efort finaciar pt mine.
Am primit 900 de mailuri si deabea am reusit sa ma intalnesc cu 60.
Mi-as dori sa ne intalnim, cat mai aproape de serviciul meu. Lucrez in Pache la Protv.
De exemplu luni intre 16.30 si 23.00/ marti 17.00 si 23.00 sunt acolo. Cu un telefon in prealabil aranjam , eu cobor si il si lipim/facem o poza.
Sau la Kaufland pe Barbu Vacarescu luni 12-16/marti 9-16.30.
Sper sa ma intelegeti ca este inca la inceput campania si vreau sa ma asigur, ca sunt puse cum trebuie si ca sunteti multumiti.
Deja am gasit o retea de magazine unde sa le distribui, dar inca nu e finalizata relatia.
Va astept sa ne intalnim cumva, pentru a pune umarul la fluentizare traficului si la civilizarea soferilor.
Putem face ceva, o atitudine, un mesaj trimis.
Multumesc.
Dan Patzelt
0722.59.44.85
p.s. daca nu sunteti din bucuresti, va rog sa imi spuneti din ce oras, am vorbit cu cluburile auto si le voi trimite prin ei.