M-am prezentat cu masina la service exact pentru scartaitul asta de la geam... dupa "investigatii amanuntite" mi s-a spus ca geamurile nu sunt slabite sau ceva de genu.. si totul pare ok.
Zgomotul nu a mai putut fi reprodus imediat dupa asta... dar de fiecare data cand plec la un drum mai lung un greieras cu simptomele descrise de voi mai sus imi tine companie si nu ma lasa deloc. Am incercat sa deschid si sa inchid geamu... sa apas pe geam (si parca se opreste pt cateva secunde).
Nu se aude puternic.. dar este f f enervant. Zici ca bate cineva cu un ac in geam tot drumul.
Ideea e ca doar geamul din stanga fata se comporta asa iar inca o vizita la service fara nici un rezultat m-ar scoate din sarite.
Exista cineva care a reusit sa rezolve problema?
scartait geamuri
-
mikes
Re: scartait geamuri
C4 Hatchback Rouge Lucifer
1.6 HDI 110CP FAP
1.6 HDI 110CP FAP
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
cablurile de la boxe cum stau?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mikes
N-as putea sa zic ca inca nu mi-am bagat singur nasu. Cei de la service au zis ca nu e nimic suspect.
Strang informatii iar in cele din urma o sa incerc sa rezolv problema singur si o sa ma uit si pe la cablurile de la boxe.
Merci.
Strang informatii iar in cele din urma o sa incerc sa rezolv problema singur si o sa ma uit si pe la cablurile de la boxe.
Merci.
C4 Hatchback Rouge Lucifer
1.6 HDI 110CP FAP
1.6 HDI 110CP FAP