25 % ?!?!?!?Mr_kokaa scrie:eu nu am decat 1.4l si nu ma mai plang .. vezi cu aeru conditionat ca papa 25 % din putere !
pey atunci te-ar depasi si o amarata de dacie...
25 % ?!?!?!?Mr_kokaa scrie:eu nu am decat 1.4l si nu ma mai plang .. vezi cu aeru conditionat ca papa 25 % din putere !
Procentele difera in functie de puterea motorului. Ca sa fim mai corecti, putem spune ca un A/C consuma,in general, sub 10CP.Shadow scrie:ACul mananca 10% din puterea motorului.Mr_kokaa scrie:eu nu am decat 1.4l si nu ma mai plang .. vezi cu aeru conditionat ca papa 25 % din putere !
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;Man,la 3000rpm motorul de 1.6 benzina scoate in forja vrep 75-80cp, din ce spui tu rezulta ca instalatia de aer conditionat si eventual alti consumatori maninca vreo 20cp. Daca transformi asta in energie electrica concluzia va fi ca ai 3 gatere pe masina care taie simultan butuci. Daca AC/clima + toti ceilalti consumatori maninca 10cp (la masina asta) atunci jean constantin e drift king.Mr_kokaa scrie:eu nu am decat 1.4l si nu ma mai plang .. vezi cu aeru conditionat ca papa 25 % din putere !
Alt service cu idioti! Asta trebuiau sa faca de prima data, daca te-au reprogramat pentru "alte" verificari insista sa o puna pe tester.bibikul scrie:DAR v-am spus ca eu am fost la service (ats baneasa) special pentru aceasta problema si mi s-a facut doar proba de drum, nu mi-a fost pusa la calculator.