DIN CICLUL DEDICAT C4 HDI......"VoLaNTa"

MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

DMX scrie:MircimiLyaN
-vin-o la intalnire si ne arati , sau un filmulet pe youtube sa vedem si noi
-apropo nu mai scrie cu BOLD e destul de obositor de citit
DMX eu abia mi am facut cont si u deja ma inviti in oras?:))
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Shadow scrie:Am si eu o inrebare, sry de off dar sunt curios daca si la a ta face la fel.
A mea e diesel cu ASR si ESP si daca plec tare se aude o tosnitura de parca se rupe planetara in 2, la tine face la fel???
Si mie mi se intampla exact la fel. Un zgomot foarte puternic, undeva in fata, atunci cand plec puternic de pe loc. Am vorbit in service si mi s-a explicat ce se intampla. Nu am retinut ce zicea nenea ala ci doar ca e normal ce se aude :). Mie nu prea mi se pare normal...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

MircimiLyaN
-suntem toti "tineri" aici , forumul are cred ca 1 luna
-imi place sa fiu direct , de asta te-am invitat , ca puteam sa o iau pe ocolite 8)
:lol:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

cosminnuss scrie: Si mie mi se intampla exact la fel. Un zgomot foarte puternic, undeva in fata, atunci cand plec puternic de pe loc. Am vorbit in service si mi s-a explicat ce se intampla. Nu am retinut ce zicea nenea ala ci doar ca e normal ce se aude :). Mie nu prea mi se pare normal...
Nu se aude chiar tot timpul.
Probabil doar o coincidenta...dar pana acum cand am dezactivat ASR nu mi s-a mai auzit.
Dar mie frica sa nu raman cu ceva in 2 pe acolo.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
walleye

Mesaj de walleye »

Shadow scrie:Am si eu o inrebare, sry de off dar sunt curios daca si la a ta face la fel.
A mea e diesel cu ASR si ESP si daca plec tare se aude o tosnitura de parca se rupe planetara in 2, la tine face la fel???
man, eu am 1.6 benzina, si la fel face. n-am esp si cred ca nici asr? la masinile mai primitive cu care m-am dat pina acum zgomotul asta era semn de bucsi duse la puntea fata sau tampoane rupte pe la motor / cutie.

adevarat e ca am observat ca face mai ales daca una din roti pierde aderenta si cealalta nu, gen demaraj tare cu rotile bracate (intrat pe bulevard de pe straduta) sau plecat tare de la marginea drumului, o roata pe asfalt si una in praf. sper sa fie ceva control al tractiunii si nu bucse/pivoti/brate inferioare/tampoane varza.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Am vb cu "cineva" de la ATS, astazi, si mi-a spus ca este un sunet "normal" care il fac toate C4 si sa nu imi fac griji ca nu se rupe nimic.
Dar nu a putut sa imi dea o explicatie, raspunsul lui a fost: "Nu sunt calificat sa va dau o explicatie exacta".
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Shadow scrie:Dar nu a putut sa imi dea o explicatie, raspunsul lui a fost: "Nu sunt calificat sa va dau o explicatie exacta".
Atunci cum de a fost calificat sa te asigure ca totul e in regula? Pentru ca daca e in regula atunci exista si explicatii fara de care nu poti ajunge la concluzia ca totul e in regula.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
ecks_radu

Mesaj de ecks_radu »

Si eu am diesel si e adevrat tremura la oprire motorul dar ffff putin, aproape insesizabil. Sa urcati intr-o dacie papuc diesel si sa vedeti acolo cutremur :D :D
C4 Coupe Gri Iceland 1.6HDI 137CP + Filtru Green
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”