Dar eu nu sunt de acord ca xenonul pe proiectoare este daunator celor din jur. Mai degraba o faza scurta reglata prost sau ridicata prea mult.
P.S.: Xenon de 33000k nu cred ca o sa gasesti nicaieri.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;nu e deloc aiurea .. baiatu care le-a pus are mainile subtiri si i-a luat 30-40 de min sa puna pe faza scurta si proiectoare ... s-a miscat dupa parerea mea super repedeaiurica scrie:mi se pare chinul dupa lume sa te chinui prin gaura aia!
ma rog!
prbl ca la proiectoare e mai greu putin.eu am doar pe faza scurta.rado scrie:super..numai sa imi vina mie kitul pana atunci ....daca nu poate ne vedem sapt viitoare intr-o seara daca spui ca dureaza asa putin..
Nu e adevarat.rado scrie: problema cu orbirea nu tine de faptul ca nu ai farul intr-un anumit fel ci pentru ca becul cu descarcare nu focalizeaza cum e cazul celui cu halogen deci razele bat aiurea in interiorul farului si o parte mai ajung si prin ochii celor din sens opus(din cauza asta cele cu xenon din fabrica au acea lentila pt a le focaliza la "iesire" din far..si nu in spate cum e cazul farurilor cu oglinda, ca sa setez fascicolul cu o treapta mai jos nu are rost pt ca vreau sa am un camp vizual cat mai mare