Am si eu o mica problema.!
-
Alexander1987
- Numar Inmatriculare: B 03 AJL
Re: Am si eu o mica problema.!
@alexchivu: aceeasi kestie si la mine...acelasi zgomot undeva in stanga dak nu ma insel...iar in clipa in care calc ambreiajul inceteaza zgomotul si se aude doar motorul cum toarce .. . ai depistat cumva de la ce este problema??
~ Toti se cred critici ~
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
@daniel.ciulei: ce motor ai si cati kilometri are? de a trebuit deja sa schimbi distributia? pompa de apa de ce ai schimbat-o? rolele sigur erau duse? cat te-a costat schimbatul distributiei cu tot cu manopera?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
baty_san
pt ca pompa de apa functioneaza ca si o rola pt cureaua de distributie. si fara pompa schimbata nu se da garantie pt kit distributie.chainsaw scrie:@daniel.ciulei: ce motor ai si cati kilometri are? de a trebuit deja sa schimbi distributia? pompa de apa de ce ai schimbat-o? rolele sigur erau duse? cat te-a costat schimbatul distributiei cu tot cu manopera?
Don't steal...goverment hates competition!
- chainsaw
stiu cum functioneaza pompa de apa, dar nu inteleg de ce trebuie sa fii jegmanit sa cumperi si role, si pompa de apa cand de cele mai multe ori nu e nevoie de asa ceva.

-
baty_san
pai cum adica.... vrei garantie la o curea de distributie care stii ca o sa functioneze pe rolele vechi descentrate si uzate??? cat ai impresia ca o sa tina? o sa te simti mai putin jecmanit cand se rupe cureaua si ATUNCI !!!! ai de plata? nu cred.
- chainsaw
nu e foarte greu sa vezi cat de uzate sunt rolele sau cat de uzata e pompa... da' asa e moda acuma, sa se inclocuiasca absolut tot, nu cumva sa moara de foame producatorii de accesorii.

-
baty_san
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Chainsaw aici nu prea sint de acord cu tine. La noi (diesel) distributia se schimba la 180.000 km in conditii GRELE. Cine se risca sa dea un verdict ca vechile role te mai tin inca atit pina la urmatoarea perioada de schimbare a curelei adica 360.000 km.
Eu cred ca nimeni nu isi asuma un asemenea risc avind in vedere costul rolelor si costul posibilei pagube datorate ruperii curelei de distributie din cauza intepenirii unei astfel de role.
- chainsaw
de'acord, la diesel, la 180.000, are sens sa-ti iei un chit complet... dar colegul inca nu a raspuns ce motor are si cat kilometri ...

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Are diesel sigur. Nu mai stiu daca are 110 CP sau doar 90 CP. De kilometri nu stiu nimic si il las pe el sa posteze.
- Mihay
- Supermoderator
si la benzina e 120 000 sau 90 000 oare merita aceasta c*iala?
-
baty_san
si toate astea din(ciclul)...."dragoste pt masina mea" ca peste 2 luni vad postat :
"bate ceva.... oare ce sa fie????" "se aude un scartz pe partea cu cureaua pe care am schimbat-o luna trecuta... oare ce sa fie???" "AJUTOOOR mi s-a rupt cureaua pe care tocmai ce am schimat-o... de ce nu se face pe garantie????" uff.... am obosit. vise cu role... si blonde atasate de ele

"bate ceva.... oare ce sa fie????" "se aude un scartz pe partea cu cureaua pe care am schimbat-o luna trecuta... oare ce sa fie???" "AJUTOOOR mi s-a rupt cureaua pe care tocmai ce am schimat-o... de ce nu se face pe garantie????" uff.... am obosit. vise cu role... si blonde atasate de ele
-
daniel.ciulei
- Numar Inmatriculare: CT-08-JGL
SCuze ca nu am mai raspuns de mult.Eu am un diesel la 90cp.Am schimbat distributia ca facea nashpa de tot...si daca nu schimbam si pompa de apa care e incorporata in distributie...nu ai garantia ca inca te mai duce 70000 km cand trebuie sa o schimbi...pt ca prima distributie aia din fabrica te duce la 18mii ,dar de la a doua cica trebuie sa os chimbi la 70mii.Piesele le-am luat de la atokarma m-au dus la vreo 5 -6 milioane plus mana de lucru la un service ok din bucuresti 3.5 milioane,deci mazim 10, la ATS ma rupeau,ma costa in jur de 16 -17 mil fara pompa de apa,bulangii nu mi-au zis ca trebuie si aia...ca sa vi iar peste juma de an la ei...plm...chainsaw scrie:@daniel.ciulei: ce motor ai si cati kilometri are? de a trebuit deja sa schimbi distributia? pompa de apa de ce ai schimbat-o? rolele sigur erau duse? cat te-a costat schimbatul distributiei cu tot cu manopera?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Care e serviceul ala ok in bucuresti?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews