Vreau C4 :((

Scrie răspuns
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: Vreau C4 :((

Mesaj de Motzoi C4 »

eu stiu ce trebuie sa le zic...doar ca nu prea am succes :)) probabil au ei vreun gand ca o sa puna mana pe ea [-X [-X [-X :help
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nu mai aveti alta masina? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

ba da ... un renault laguna si un megane si un scenic...la nevoie dar nu stiu asa sunt ei zic ca masina in 2 usi e de fitze. O sa ii bat la cap pana o sa imi ia ;))
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Atunci ia-ti C4-ul in 5 usi daca au impresia ca aia in 3 e de fite. Nu are spatele ala chiar asa de sexy ca la coupe insa e mai practic si se misca fix la fel.
Laguna si scenic sint din clase diferite de C4, scenicul cred ca e cu C4 picasso iar laguna cu C5. Dar nu inteleg cum poate cineva sa fie indecis intre citroen si renault, atit cit nu vorbim de C4 VTS si renault megane RS, unde ar cistiga intr-adevar renault. Uita-te la costurile de intretinere la un renault megane cu acelasi motor al C4-ului pe care vrei sa ti-l iei si cred ca versusul se termina repede.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Pai daca mai aveti, nu vad de ce sa fie impotriva unui coupe, mai ales ca tu vei fi principalul beneficiar. Masina nu e de fitze, e doar foarte frumoasa, mai frumoasa ca berlina. Ti-o spune cineva care e de varsta tatalui tau :wink:
Insista, nu te lasa. Promite-le ca iei 10 la bac, ca o sa intri la ce facultate vor ei,...orice, numai sa ia coupeul.Sunt aici multi posesori de berlina care si-ar fi dorit coupe, dar au renuntat pt ca au familie, copii, catel, pucel,..etc. In cazul tau e evident ca un coupe e perfect.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

eu stiu lucrul asta...le-am spus ca e mai practica pentru mine, merg mai mult singur in masina, rareori cu 3 persoane si arata superb...spatele face totul. Dar mama a zis ca e urata in spate si tata nu stie ce vorbeste..ma rog ei dau banii dar sper sa imi ia coupe-ul, ca sa fiu multumit :d
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Poti sa le dai un link catre forum sa citeasca pe ici pe colo.
Facem un topic la misto in care zicem ca berlina are o gramada de probleme si ca doar Coupeul e potrivit. Dupa ce il citesc il ascundem ca ne alearga toti cu berlinele si gata :ok :ok :ok
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

super idee!
hai sa-l ajutam sa isi ia coupe!
zi-ne daca ii faci sa citeasca si creem un topic despre berlina!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Adica ce, o berlina nu poate arata la fel de bine sau mai bine ca un coupe :evil: ??
:naka:
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

aaa.....ba da......
sigur ca da.....
mai era si o marmota.....poleiala....
dar...da ...orice e posibil!
:^o :lol:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

muntos scrie:Adica ce, o berlina nu poate arata la fel de bine sau mai bine ca un coupe :evil: ??
Normal ca poate, si in plus are si toate usile ::P
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
annddyy

Mesaj de annddyy »

Imi aduc aminte cum a fost la mine cu prima masina ... ai mei nu vroiau sub nici o forma sa imi dea vreun ban pentru masina ... si mi-am luat din banii mei o coaja de Oltcit .... pfoaiii ce m-am mai dat cu ea .. Dupa 5 luni de insistente am gasit un C3 1,4 HDI la un pret bun si l-am luat - ce sa zic ... am fost la Satu Mare sa il iau ... au trecut ceva ani si vreo 110 000 km si am decis - e timpul pentru ceva superior - C4 coupe. Mi-am facut o rata la banca si l-am luat in iulie - C4 coupe 1,6 i 110cp la 24k km in garantie - 10 000 euro cash. Sunt multumit de achizitia mea, acum am 32k km si ma pregatesc de un drum de 2600 km (Bucuresti Praga si retur). Probleme nu am avut la ea decat 2 si anume : 1 anvelopa s-a intepat pe lateral si a trebuit schimbata si 2 - la teava de la toba, cand iese din motor are o tabla acolo din aluminiu, aceea s-a desprins si facea un zgomot nu tocmai placut (m-am bagat sub ea si am prins-o eu si nu mai bate deloc - probabil ca o voi schimba pe garantie). Ce ma deranjeaza la C4 coupe sunt suspensiile care sunt f dure, iar cand iei o groapa o simti de 10 ori mai rau decat int-un golf 5 - la C3 parca nu sunt asa de dure.
Daca bugetul nu iti permite un C4 iti recomand C3 -1,4 HDI pentru consum f mic (mergi la un drive test sa vezi ca fuge grav masinuta pt cei 68 caluti, iar cu anvelope R15 zici ca e lipita de asfalt) dar si 1.1 benzina (am avut ocazia sa merg cu ea si cu toate ca are 61 cp se infige f bine si acum e doar vreo 8000 euro noua). Nu iti recomand C2 Sport Chic 1.6i 125cp - raportul cp/motor/greutate e fantastic dar sa nu uitam ca esti la inceput; stiu mai multi care si-au luat si le-au infipt in diverse garduri sau pomi, gandindu-se probabil ca stau in dreapta si la volan se afla Loeb. [-X
Deocamdata, C4 imi place f mult, e o masina pe care te poti baza, consumul e un pic cam mare (sa nu uitam ca anterioara avea un consum de 4,5 motorina in oras). Imi place cand la semafor multi admira masina pentru forma ei mai futurista si pentru interiorul de "avion".

Recomandari:

- nu cumpara C4 nou - gaseste una in garatie, pana in 40 000 km, maxim de 1 an - economisesti vreo 3000 euro si nu pierzi nimic - cu diferenta de bani iti faci full Casco pe 2-3 ani, ai garantie si te doare in "bascheti"

-nu cumpara C4 1,4 i - e o parere personala, am mers cu masina, cu 5 persoane in masina si bagaje full motorul nu mai trage; e ca un magar lesinat (scuze pentru posesori - e o parere strict personala)

-daca poti opteaza pt diesel - consum mic, putere mai mare la turatii joase, viata mai lunga a motorului (eu am benzina si totusi iti recomand diesel)

-daca din motive financiare vei opta pt C3 - ia-l nou - nu se merita sa il iei second.

Sper ca recomandarile mele iti vor fi de folos,
Succes!

*Recomandarile sunt pareri strict personale!
Life begins at 4000 rpm.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Problema este ca C4 facelift nu prea gaseste second!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
annddyy

Mesaj de annddyy »

Bogdan scrie:Problema este ca C4 facelift nu prea gaseste second!!
Nu sunt diferente mari ... si cand iei o masina in garantie.... stii si tu cum e ... :)
Life begins at 4000 rpm.
Pac
Numar Inmatriculare: B-95-AFU

Mesaj de Pac »

Hehe...citesc mesajele tale si ma distrez teribil. Acum 2 luni cand m-am decis sa-mi schimb masina si am inceput sa ma interesez serios de C4 ai mei au crezut ca sunt nebun. Prietenii imi recomandau Octavia 2, Renault Megane si alte masini fara pic de fantezie. Vorba aia 29 de ani, om serios sa-mi iau masina in 2 usi. De fapt daca stau sa ma gandesc nimeni nu a fost de acord cu decizia mea. Am fost foarte decis, mai ales ca cealalta varianta pe care o luasem in calcul era Mitsubishi Lancer si diferenta de pret era considerabila :) si am venit cu masinuta acasa. Dupa primul contact toata lumea si-a schimbat parerea.
Citez din memorie...cum ar spune CVT
Mama (cel mai mare inamic al coupe-ului) - chiar e frumoasa...eu credeam ca e...altfel...asa...nu stiu cum. Punctele de suspensie ilustreaza pauzele in exprimare, deci uimirea ;).
Tata (el a avut incredere in alegerea mea, si a fost cu mine la Pro Motor cand am luat-o intorcandu-se in urma mea) - Moamaaa ce supermasina.
Prietena (care nu era foarte fana, dar nici foarte pasionata de vechea O2 asa ca aprecia schimbarea) - Cat spatiu are!!! Si dupa primul drum - Merge mai bine decat Octavia.
Mai am replici interesante, dar ma opresc la cele ale apropiatilor. Le-am postat pentru ca sunt convins ca te vor ajuta. Cum? Ia-ti parintii de manuta si da o fuga la showroom. De obicei au expuse masini rosii care arata foarte bine. Dupa asta fa un drive test si vor deveni fani.
N-am semnatura, eu semnez anonim...
http://paculet.wordpress.com/2008/12/18 ... aordinara/
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”