Lichid spalare parbriz inghetat

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Lichid spalare parbriz inghetat

Mesaj de Mr_kokaa »

eu folosit din Octombrie solutie spalat parbrizu : PREPELIX
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Asa, si...? :roll: Aici nu e jurnal de bord.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

eu unu am avut problema asta la tractoras (fabia)...dupa un mers de vreo ora si o temp de -1 , pe partea fata s-a dezghetat dar pe spate fortand rau stergatoru in asteptatarea unei picaturi a ramas infundat...si pe moment nu am stiut ce sa-i fac....solutia sa zic asa a fost de la maica-mea...niste spirt combinat cu alt alcool....si dupa asta si in asteptarea unei temp mai mari gen 1 max 2 grade a mers...fara probleme...cel putin la mine :mrgreen:
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
sebi

Mesaj de sebi »

varianta cu parcarea subterana e cea mai buna zic eu. daca vrei sa dezgheti numai din caldura de la motor nu prea ai sanse sa dezgheti si furtunul care duce la stergatorul din spate.

eu folosesc o solutie anonima din metro (parca) 5 litri cu 5-8 lei bidonul si nu am avut niciodata probleme. si in brasov e frig!!! in ultimele zile dimineata pe la 7 erau cam -20 de grade. nu prea are rost sa dau banii pe solutii scumpe ca acuma iarna consum un rezervor la max 2 saptamani.
Cezar
pi buni

Mesaj de Cezar »

sebi scrie: eu folosesc o solutie anonima din metro (parca) 5 litri cu 5-8 lei bidonul si nu am avut niciodata probleme. si in brasov e frig!!! in ultimele zile dimineata pe la 7 erau cam -20 de grade. nu prea are rost sa dau banii pe solutii scumpe ca acuma iarna consum un rezervor la max 2 saptamani.
Aia din metro (parca Budget) mi-a patat mie vopseaua la Solenza (masina e alba). De atunci nu am mai cumparat asemenea porcarie.

Eu folosesc jet-x de la petrom sau kaufland (la kaufland e mai ieftina). Mi se pare mult mai buna si parerea mea e ca protejeaza un pic si stergatoarele. Adica m-au tinut mai mult de cand am inceput sa folosesc jet-x (o fi de la teflonu din compozitie, cine stie?). Exista si de vara (curatare insecte) si de iarna (anti inghet :) ).
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Sa vedeti faza.Eu completasem, inaite de craciun parca ,cu lichid parbriz -30 grade.acum 2 zile la +1 grad si-au dat drumul...totul ok dau cateva sprayuri sa sa intre lichidul mai bine pe tevi si azi la -4 grade iar s-a infundat...
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

stevey
-cand si-a "Dat" drumul trebuia sa scoti tot lichidul si sa pui cu altul ....
-nu forta , s-ar putea sa arzi pompa care trage lichid
-cand e mai cald un pic (du` dimineata) , solutie de parbriz incalzita un pic (nu fierbinte )
Dani

Mesaj de Dani »

... bun redeschid un pic topicul si va intreb in caz ca am ars pompa de tras lichid ce-i fac? o pot inlocui cu vre-una aftermarket sau am alta solutie? se schimba greu? ms in avans y'all!
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.

C4 Coupe
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Din ce zice pe service.citroen.com ar fi 212.5 ron cu tot cu tva. (dar garantat asta e pretul pentru dealer, deci te poti astepta si la scoruri mai mari)
Part number: 0000643477
Nu stiu daca o poti schimba cu ceva aftermarket, va trebui sa ma interesez si eu luni.
Daca mai aflu ceva, iti comunic.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Nici mie nu imi mai merge pompa.
A doua zi cand a nins (adica acum vreo saptamana) am vrut sa spal parbrizul si n-a mers. Asta se intampla cand eram in parcare. Pana la urma l-am sters manual si am plecat la drum.
Am incercat dupa vreo 2 ore sa spal si de data asta a mers (nu din prima actionare, din a 3a sau a 4a cred)
Apoi a doua zi n-a mai mers si nici nu a mai mers de atunci stropitoarea fata/spate.
Stergatoarele n-au nici o problema.

Ori am ceva inghetat (desi trebuia sa se dezghete, ultimele cateva zile au avut temperaturi de plus cateva grade) ori mi s-a ars siguranta ori pompa.
Nu se aude nici un bazait la actionare.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

este arsa siguranta...pe mine m`a prins iarna trecuta cu lichid de vara si imi ingheta mereu...am schimbat vre`o 3-4 sigurante pana am reusit sa scot tot lichidul...aceleasi simptome : cand dai sa spele pleaca doar stergatoarele
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
ovidiumarius

stropitor parbiz

Mesaj de ovidiumarius »

sal,
acum o saptamana mi-a inghetat solutia de parbriz in vas,in prezent s-a dezghetat dar nu mai functioneaza sistemul de stropire parbriz.a mai patit cineva asta?care ar putea fi cauza?
merci.
Dan pasare: Nu era nevoie sa deschizi un topic nou, aveam deja unul pe tema problemei tale. Ti-am sters topicul si am mutat posturile aici. Te rog sa fii mai atent pe viitor.
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: stropitor parbiz

Mesaj de wonka jr. »

pai pot fi mai multe cauze. s-a ars siguranta de la pompa de spalare parbriz sau s-a ars pompa sau e indundat stropitorul. cand dai sa stropesti se aude un bazait ceva? verifica daca ai si solutie de spalat in vas.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Am patit la fel cand aveam C3-ul...si era doar siguranta arsa.
Daca e doar atat si la tine, se inlocuieste usor si atentie la lichid, pune-i doar de iarna acum sau din acela de vara dar adauga-i mult alcool (spirt). :)
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Cel mai usor scapi cu siguranta arsa - ii gasesti pozitia in manualul masinii. Poate sa fi raas un dop de gheata intermediar pe instalatie. Pentru asta iti trebuie un garaj - si unul de supermarket e bun pentru o ora.

Cel mai nasol este daca s-a dus pompa. Costa undeva la 350 RON si trebuie data jos toata bara din fata. Cel putin asta est la mine unde am revervorul de 7.5 L cu 2 pompe, una pentru faruri, alta pentru parbriz + luneta.
C4 1.6i 16V Berlina
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”