Transfagarasan 2009

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Catalin_A
Marca si model masina: citroen

Re: Transfagarasan 2009

Mesaj de Catalin_A »

de la vidraru in sus e groaznic drumu ...cel putin asa a fost anu trecut si nu cred ca au asfaltat iarna...deci bafta:D
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

tzun scrie:exdani sa imi zici si mie cum e drumul ! acelasi traseu vreau si eu sa il fac
eu ma duc aproape in fiecare an pe Transfagarasan, tot ce tine de judetul Arges e nasol ! si de la Pitesti la Curtea de Arges mai prezinta denivelari, insa de la Vidraru pana in apropiere de cabana Capra este destul de prost, dupa care intri in judetul Sibiu si nu pot sa spun decat felicitari! :D
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

salutari ... am fost week-end-ul asta pe transfagarasan ... motiv pentru care am lipsit si de la intalnirea de vineri seara :oops: dar ma revansez ::P
am urcat dinspre curtea de arges: de la vidraru in sus drumul e inca dinamitat ... de la rascrucea cu cumpana au plombat craterele din asfalt ... la cate sunt au avut ceva de munca ... mai bine asfaltau si ei draqu tot drumul ca nu tine decat 2-3 luni ... de la capra insa ... =D> vis nu alta pana pe partea cealalta spre sibiu ... stiam ca e urat drumul dar imi place rau peisajul pe partea cu vidraru
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Da intradevar,in privinta drumului e exact cum zici, am fost si eu chiar inaintea ta pe acolo, e superb peisajul, mai ales pe partea cu Vidraru, ceva de vis, pacat de drumul pana la Capra,dar si asa tot se merita sa mergi. Mai este si rampa aia pe Vidraru care te invita sa-ti dai drumul in gol :twisted: de la 166m :roll: :mrgreen: . Anul trecut mi-am si dat,da acum e criza si euro e scump :evil: .Cine nu a vizitat pana acum Transfagarasanul nu stie ce pierde ,il sfatuiesc sa o faca
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

aoleu nu ma speriati ! o sa imi nenorocesc robotelul pe acolo :(

dar abia astept sa fac traseul !
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
MaaS
Numar Inmatriculare: B 73 ZFB

Mesaj de MaaS »

tzun...> Mai bine te duci cu passatul lui tata. Macar poti sa ii spui dupa ca ti l-a dat deja stricat si ca ar trebui sa-l repare ca e pacat sa mearga asa prost masina. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imagine
"Did you ever observe to whom the accidents happen? Chance favors only the prepared mind" - Louis Pasteur
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

eee...stati linistiti ca nu e chiar asa rau. Ati mers voi si pe drumuri mai rele, va asigur, plus ca se pot feri gropile ,nu trebe dat in toate. Mie imi pare bine ca e si asa cum e. Nu mi se pare asa dezastru cum il descriu unii. De trei ani incoace tot timpul trec pe acolo cand am ocazia si nu a trebuie schimbata nici o bieleta, bucsa sau ce-o mai avea pe acolo
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

absolut ... nu e chiar dezastrul pe pamant ... cu siguranta ati avut ocazia sa mergeti pe drumuri si mai rele ... pe portiunile cu gauri pori sa mergi mai linistit ... le mai ocolesti ... asta e ... fiecare cum are grija de robotelul lui ... dar traseul e splendid si merita facut
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
TFSB
Numar Inmatriculare: B-93-NGB

Mesaj de TFSB »

Salut!

In perioada Joi, 27.08 - Duminica, 30.08 ma tenteaza o evadare pe Transfagarasan. Pana acum am fost doar in trecere, acum as vrea sa stau 3 nopti acolo sa ma relaxez. Ma puteti ajuta cu ceva sugestii de cazare chiar pe TF?

Multumesc!
Citroen C4 Sedan 2008
1.6i, 16V, 110 CP, Gris Fer
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

la Balea sus era cam piperat ... pret estimativ 300 Ron (si parca de persoana)
jos la baza barajului Vidraru .. pensiune daca vrei ma interesez si ti dau un mp (conditii decente)
ar mai fi cazare sus la cabana Capra dar de akolo nu ti pot da detalii. Am ceva rude sus la Arges si ma pot interesa ! vb pe mp!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu am mai stat la Hotelul de la Balea Cascada, destul de bine . Il gasesti si pe net
TFSB
Numar Inmatriculare: B-93-NGB

Mesaj de TFSB »

Multumesc de raspuns!

Vrem chiar pe Transfagarsan cazarea, nu la baza.

Pana acum am gasit:

http://www.valea-cu-pesti.ro/tarife.php
http://www.posada.ro/cabana_cumpana_tarife.htm
http://www.posada.ro/cabana_paraul_capra_tarife.htm

Cautam ceva pitoresc, buget si conditii decente.
Citroen C4 Sedan 2008
1.6i, 16V, 110 CP, Gris Fer
faust
Numar Inmatriculare: b60ect

Mesaj de faust »

am fost pe transfagarasean pe 13 14 si 15 si pot sa spun ca drumul este acceptabil.are o portiune de 5-6 km mai sus de vidraru ceva mai proasta dar fata de anii trecuti se pot ocoli gropile. am luat pastravi de la o pastravarie de pe transfagarasan cam micuti de 200-250 g dar daca ajungeti la sambata de sus mergeti la pastravarie au numai bucati de 500-600g,merita vizitata si manastirea
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Am fost si eu duminica intr-o repriza! Smecher rau drumul, te lasa masca! Ma mir cum de nu am fost pana acum pe acolo :P
Am fost cu buburuza si la deal manca pamantul! Diesel FAN! :)
Cosma Adrian

Mesaj de Cosma Adrian »

Asa am zis si eu cand am ajuns acolo: ca ce fraier am fost ca nu am fost pana atunci pe acolo. E chiar superb
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”