Demaraj slab

Serban

Re: Demaraj slab

Mesaj de Serban »

Multumesc Pixel pt sugestie, simptomele seamana, o sa incerc sa curat adimisia de aer sa vad daca rezolva problema si o sa revin cu rezultatul.
Pixel scrie:Am un coupe cu motorizare ca si a ta...

Din cate m-am interesat eu de chiptunning, pentru motoarele noastre(avand in vedere ca is aspirate) castigul de putere este de maxim 10%. Mai precis, castigi in jur de 7-8 CP si putin cuplu.

Am avut si eu o problema asemanatoare cu a ta. Tremura rau la plecatu de pe loc, si o parte din calutii putere erau la piknic. M-am dus la europcar si mi-au curatat admisia de aer. In zona clapetei era depusa calamina care ingreuna munca servomotorului de la clapeta, dadea peste cap ECU si evident, afecta performantele masinii.

Dupa curatare, era alta masina. Tragea mult mai bine, in special in regim de turatie mai redus. Motorul suna mult mai bine si am scapat de tremuratul la plecatul de pe loc...
Atentie la felul cum se curata zona aceea. Prima data cand m-am dus a curatat superficial, pe deasupra, fara sa curete si in spatele clapetei. Dupa 2 saptamani eram inapoi la ei cu acealeasi simptome. A doua oara au facut treaba mai buna...
Mihay scrie:cum ar zice unii sa-i dai in gusa sa se mai "desfunde" , uneori da rezultate, ECU iti invata stilul de mers puturos din oras
uai...cat se poate de adevarat. Dupa 50 de km de ars motoru in afara orasului parca se trezesc toti calutii...tzi mai mare dragu...
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”