obviously....si vor merestevey scrie:hmm..idea e sa se potriveasca placuta cu chip-ul din cheia originala si atunci vor merge farurile in loc de portbagaj...
Vand Flip Key Citroen
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
boipboip
- Numar Inmatriculare: B 09 VJL
Re: Vand Flip Key Citroen
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'
- razak
- Numar Inmatriculare: B 99 BSB
@stevey
Te astept cu un telefon ca sa intri in posesia ei
@boipboip
Multumesc pentru completari si informatii!
Mai am pe cineva cu un PM, deci momentan sunteti 4 inscrisi la ele, vedem pana diseara cine le vrea sau nu
Cand nu o sa mai fie pe stoc o sa facem o lista, dati 30 ron avans [ 25% ] si in functie de cati vreti facem o comanda, desigur comanda se va face in functie de x useri + inca un numar de chei
Cum am zis si mai sus, aduc chei pentru mai multe masini, nu neaparat Flip Key, transpondere, etc
Te astept cu un telefon ca sa intri in posesia ei
@boipboip
Multumesc pentru completari si informatii!
Mai am pe cineva cu un PM, deci momentan sunteti 4 inscrisi la ele, vedem pana diseara cine le vrea sau nu
Cand nu o sa mai fie pe stoc o sa facem o lista, dati 30 ron avans [ 25% ] si in functie de cati vreti facem o comanda, desigur comanda se va face in functie de x useri + inca un numar de chei
Cum am zis si mai sus, aduc chei pentru mai multe masini, nu neaparat Flip Key, transpondere, etc
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
am amanetat si eu o cheie.... sa nu avem vorbe la proces 
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
idem.
mai ramane sa o demontez si sa o pun pe cea noua

mai ramane sa o demontez si sa o pun pe cea noua
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Am vorbit cu Razvan si se poate schimba cheia fara probleme. Intra circuitul si ca sa schimbati lamelele trebuie scos "boltul" (este incercuit in pozele atasate).
Pentru mai multe detalii intrebati ca stie maestrul Relu.

Pentru mai multe detalii intrebati ca stie maestrul Relu.

C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
- razak
Multumesc bytzak !
Acum am venit de la relu - aiurica, merge swap-ul dar trebuie putin gadilata noua cheie
Mai sunt 4 din stocul actual! Am cel putin 4 persoane care m-au sunat pentru ele, primi veniti, primi serviti mai putin 2 persoane cu care m-am intalnit azi raul si eco
Edit :
Eco a intrat in posesia ei, mai sunt 2 valabile [ + una care e rezervata pentru raul pana maine seara ]
Acum am venit de la relu - aiurica, merge swap-ul dar trebuie putin gadilata noua cheie
Mai sunt 4 din stocul actual! Am cel putin 4 persoane care m-au sunat pentru ele, primi veniti, primi serviti mai putin 2 persoane cu care m-am intalnit azi raul si eco
Edit :
Eco a intrat in posesia ei, mai sunt 2 valabile [ + una care e rezervata pentru raul pana maine seara ]
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
recomand oricui sa aibe o cheie de rezerva, chiar daca cea actuala arata bine, va garantez ca in 1 an nu o sa mai arate le fel....
si eu am una cumparata acum aproape un an cu ajutorul lui Mihay, si acum i-a venit randul sa intre pe prima scena
si eu am una cumparata acum aproape un an cu ajutorul lui Mihay, si acum i-a venit randul sa intre pe prima scena
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
si cele comandate de Mihay sunt tor asa si nu avem probleme cu ele
LOCUL 1 / 23.11.08
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ca sa intre electronica, modificarile sunt minore....practic tai toate "cioturile" de plastic....apoi reglezi electronica sa apese butoanele , inchizi si gata.....lamela se schimba cu acel boltz...
imi place insa mecanismul de inchidele a lamelei care e total altul.Tind sa cred ca si cauciucul e altul, unul mai bun!
si inca ceva...din ce am auzit de la eco, se pare ca lamela la el e mai mare...deci mai trebuie putina pila si eu cred ca se rezolva.....
am vazut o poza...insa merge facuta.
imi place insa mecanismul de inchidele a lamelei care e total altul.Tind sa cred ca si cauciucul e altul, unul mai bun!
si inca ceva...din ce am auzit de la eco, se pare ca lamela la el e mai mare...deci mai trebuie putina pila si eu cred ca se rezolva.....
am vazut o poza...insa merge facuta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
mda....
eu sunt cel cu pozele...and stuff

circuitul intra relativ ok in interior... cu mici adaptari, carcasa e un pic mai mare...etc.
problema mea e la lamela care e mai mare (groasa) si alta forma cea originala fata de cea noua.
Relu zice ca merge la pila... sper sa se rezolve, nu vreau sa dau vina pe cheie, sau sa fac reclama negativa... doar va zic ca nu merge din prima.
Vestea buna... e ca butoanele sunt un pic mai plasticoase, nu mai e cauciucul moale care ne-a chinuit pe toti...
cand mai am noutati ... revin.
eu sunt cel cu pozele...and stuff

circuitul intra relativ ok in interior... cu mici adaptari, carcasa e un pic mai mare...etc.
problema mea e la lamela care e mai mare (groasa) si alta forma cea originala fata de cea noua.
Relu zice ca merge la pila... sper sa se rezolve, nu vreau sa dau vina pe cheie, sau sa fac reclama negativa... doar va zic ca nu merge din prima.
Vestea buna... e ca butoanele sunt un pic mai plasticoase, nu mai e cauciucul moale care ne-a chinuit pe toti...
cand mai am noutati ... revin.
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
- Mihay
- Supermoderator
cam 98% sunt identice . la cele pe care le-am adus eu nu ati avut de facut nici o "mestereala" si aveau butonul din mijloc pentru faruri si nu pentru portbagaj ca la Peugeot . Oricum pretul este ok si decat sa dati mult mai multi bani pe la dealeri asta e cea mai buna varianta zic eu, chiar si cu mica mestereala pe care o aveti de facut .madalin.radu scrie:si cele comandate de Mihay sunt tor asa si nu avem probleme cu ele
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Cheia de la Mihay e super, dupa 1 an si ceva de folosire.. A mers din prima! Chiar avea si baterie si circuit inauntru!
Nu cred ca e mare branza sa o potriviti pe asta la ce aveti voi..
Nu cred ca e mare branza sa o potriviti pe asta la ce aveti voi..
- Traian
- Numar Inmatriculare: TL 99 TRA
Bun, si eu daca am numai partea electrica din cheie fara lamela, pot sa iau o cheie ca asta si sa ma duc la un atelier de chei sa decupeze lamela? Va functiona?
C4 Coupe, 1.6 HDI, 92CP, albastru
- razak
Eu din cate am inteles cele pe care le-a adus Mihay chiar erau OEM, am vazut-o la Aiurica si e produsa de Delphi, chiar nu avem cum sa comparam un produs OEM cu ceva Aftermarket.
Lucrul asta ramane universal valabil la orice piesa pe care o luati la masina ... n-are rost sa va spun cat s-a muncit la masina pentru a scoate cat de cat o linie OK cu o aripa aftermarket si restu botului original ... n-a iesit perfect nici sa o bati dar n-am gasit reper original cand mi-a trebuit.
Eco lamela aia se poate face la orice shop de chei cu conditia ca acestia sa faac si chei auto, am facut in Auchan la Punto-ul surorii mele si n-au fost probleme.
Adrian am explicat mai sus de ce v-a mers totul perfect. Am gasit si eu chei OEM dar sub 200 ron nu se gasesc afara, adauga transport si iesiti undeva la 240 ron de cheie iar asta este ocazie pentru ca nu le gasesti la un shop sa poti comanda 10 bucati si gata
Traian cum i-am zis si lui eco, cheia se poate face la un shop.
Edit :
Mai am doar 1 cheie disponibila acum din 3, una este rezerveta pentru Raoul iar cealalta pentru un coled de-al vostru din Pitesti.
Haideti sa facem o lista cu cei care mai vor chei la comanda viitoare, cei ce se inscriu pe lista trebuie sa achite un avans de 30 ron pentru a avea cheia asigurata. Dureaza aproximativ 2 saptamani pana soseste transportul si vreo 2-3 zile cu vama.
1. ....
2. ....
Lucrul asta ramane universal valabil la orice piesa pe care o luati la masina ... n-are rost sa va spun cat s-a muncit la masina pentru a scoate cat de cat o linie OK cu o aripa aftermarket si restu botului original ... n-a iesit perfect nici sa o bati dar n-am gasit reper original cand mi-a trebuit.
Eco lamela aia se poate face la orice shop de chei cu conditia ca acestia sa faac si chei auto, am facut in Auchan la Punto-ul surorii mele si n-au fost probleme.
Adrian am explicat mai sus de ce v-a mers totul perfect. Am gasit si eu chei OEM dar sub 200 ron nu se gasesc afara, adauga transport si iesiti undeva la 240 ron de cheie iar asta este ocazie pentru ca nu le gasesti la un shop sa poti comanda 10 bucati si gata
Traian cum i-am zis si lui eco, cheia se poate face la un shop.
Edit :
Mai am doar 1 cheie disponibila acum din 3, una este rezerveta pentru Raoul iar cealalta pentru un coled de-al vostru din Pitesti.
Haideti sa facem o lista cu cei care mai vor chei la comanda viitoare, cei ce se inscriu pe lista trebuie sa achite un avans de 30 ron pentru a avea cheia asigurata. Dureaza aproximativ 2 saptamani pana soseste transportul si vreo 2-3 zile cu vama.
1. ....
2. ....
- catalin raoul
- Numar Inmatriculare: BR.03.MUB
Merci Razvan pt. cheie,tocmai ce am terminat de "asamblat"!Eu am facut copie lamelei nu am schimbat-o!A fost mult mai simplu asa si am mai ramas cu o cheie de rezerva!
Catalin: C 4 Coupe 1,6 HDI 110cp 16v black beauty!!