Bate palma! Am facut exact la fel.... Bine, eu am suspinat vreo trei ani pana am putut sa o cumpar, am citit despre ea pe forumuri si mi-am zis: "Ok! Are greieri, scrartzie montantii, i se rup ciorapeii si-i cad, mai apare cate un mesaj care te injura din cand in cand pe display .....dar WTF.. visez la ea de 3 ani!!! Sa fac drive test? Neah! La ce bun! Oricum o cumpar! Vad eu dupaia ce si cum!!!"Arise scrie:Si asa am luat eu Citroen C4 numai din vazute. Fara drivetest, fara alte intrebari pe forumuri. Pur si simplu mi-a placut cum arata. Iar ca fapt divers, masina mi-a venit pe 29 septembrie, ziua mea de nastere. Cum sa nu o iubesti?![]()
Cu toate astea va recomand sa va alegeti masina cat se poate de obiectiv atat pe baza experientei directe cat si in urma unor calcule clare.... Pe de alta parte eu recunosc ca nu o sa pot face asta vreodata... Decat sa iau o masina doar ca da bine in calcule dar sa arate spre exemplu ca Fiat Albea (no offence daca se simte cineva)....mai bine merg cu metroul, trenul sau cu bicicleta. E chestie de cost de oportunitate din Economie.
Din perspectiva asta si O2 este o masina reusita, insa al naibii de plictisitoare....