Si eu am ceva zgomotici din cauza drumurilor noastre cel putin mirobolante,concluzia : Un cap de bara fucked up,tre sa il schimbradugen scrie:in principiu ar trebui sa ti se para mai greoaie directia dar e f bine ca nu simti diferente.vlad scrie:Eu nu am simtit deloc asa ceva. Sa fie din cauza ca nu trec de pe 15 pe 16 ? Ambele la mine sint pe aceleasi jenti (16).
Apropo de ce ziceam cu rotile, am fost azi cu peugeotul mamei (ma rugat sa ii pun si ei vara) si dupa ce am mers vreo 50km am trecut sa ii schimb rotile si nu am simtit absolut nici o diferenta (ca la citroen). Acum nu stiu ce sa zic... e normal sa ti se para ca e mai tare dar parca trag un pic cam tare de el ca sa fie normal... o sa ma duc dupa paste la ats sa vad daca ei considera ca e ceva neinregula. Oricum cred ca am si un mic joc la directie de la cate gropi am luat (daca dau stanga-dreapta de voland se aud niste sunete care nu ar trebui sa se auda, e adevarat se aud extrem de incet dar imi stau pe creier ca stiu ca e ceva neinregula).
O problema ciudata
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: O problema ciudata
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
radugen
@Cippy
ai perfecta dreptate: cu cat ai rizurile mai mari cu atat se micsoreaza frecarea ==> dai de volan mai usor si ai demaraj mai bun
@simply the lex
probabil si yo am aceeasi problema, oricum din cate tin minte un cap de bara nu e atat de scup, doar ca trebuie luate ambele daca nu ma insel pt ca se trag unul pe celalalt.
ai perfecta dreptate: cu cat ai rizurile mai mari cu atat se micsoreaza frecarea ==> dai de volan mai usor si ai demaraj mai bun
@simply the lex
probabil si yo am aceeasi problema, oricum din cate tin minte un cap de bara nu e atat de scup, doar ca trebuie luate ambele daca nu ma insel pt ca se trag unul pe celalalt.
c4 2.0hdi 138cp
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
eu am in continuare zgomotul acela ca un "latrat scurt" de catel intre 30-40 la ora cand apas mai puternic pedala de acceleratie... 
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu are treaba capul de bara de pe o parte cu cel de pe partea cealalta. Il inlocuiesti doar pe cel defect si dupa aia neaparat verificat geometrie roti. Capul bara costa 40 lei (Febi, nu de la Citroen) iar geometria 80 lei.radugen scrie:din cate tin minte un cap de bara nu e atat de scup, doar ca trebuie luate ambele daca nu ma insel pt ca se trag unul pe celalalt.
-
radugen
my bad, ma gandeam ca sunt pe acelasi sistem cu bieletele si amortizoarele:) Am citit un pic despre capul de bara si ai dreptate.vlad scrie:Nu are treaba capul de bara de pe o parte cu cel de pe partea cealalta. Il inlocuiesti doar pe cel defect si dupa aia neaparat verificat geometrie roti. Capul bara costa 40 lei (Febi, nu de la Citroen) iar geometria 80 lei.radugen scrie:din cate tin minte un cap de bara nu e atat de scup, doar ca trebuie luate ambele daca nu ma insel pt ca se trag unul pe celalalt.
am avut si yo zgomotul de care zici dar dupa un timp nu l-am mai auzit, pleaca si tu cu ea la fund de cateva ori (cu motoru cald ca sa nu strici nimic:P ) si ar trebui sa se rezolve de la sine (cel putin la mine asa a fost). Daca in schimb niste timp da o fuga pana la valcea, iei un mecanic in masina si ii arati ce si cum si te rezolva baietii.B25BUY scrie:eu am in continuare zgomotul acela ca un "latrat scurt" de catel intre 30-40 la ora cand apas mai puternic pedala de acceleratie...
c4 2.0hdi 138cp