Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Vand carcasa cheie tip briceag si nu numai
eu achit 60 lei pe carcasa si ii platesc manopera celui care o face functionala dar sincer eu din ce am vazut nu cred sa se poata daca se poate si reuseste cineva mii de scuze si sa imi deschida si mie ochii cum se face partea cu butoane vine adica se potriveste partea unde e bateria nu prea se potriveste 
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Salut,fanut scrie:eu achit 60 lei pe carcasa si ii platesc manopera celui care o face functionala dar sincer eu din ce am vazut nu cred sa se poata daca se poate si reuseste cineva mii de scuze si sa imi deschida si mie ochii cum se face partea cu butoane vine adica se potriveste partea unde e bateria nu prea se potriveste
Eu am cumparat o cheie ieri de la 2009_gs si pot sa spun ca:
1) Carcasa arata aproape identic la exterior iar butoanele sunt mai bune calitativ fata de cele de pe cheia originala
2) Sistemul care actioneaza cheia este din metal (dintii respectivi care blocheaza cheia in pozitiile deschis / inchis sunt din metal), deci o sa reziste mai bine decat cheia originala
3) Lama cheii este identica cu cea originala, deci poate fi schimbata fara nicio problema, nefiind necesara reincriptionarea cheii
4) Pentru a putea monta cip-ul in carcasa trebuiesc facute cateva modificari:
- *trebuie scoasa lamela care e prevazuta pentru baterie (bateria la cheia originala este fixata pe cip)
*trebuie rupti de pe parte fara butoane a carcasei (pe interior) aprox 3 pini de plastic care "incomodeaza" cip-ul
*trebuie rupt de pe partea cu butoane a carcasei (pe interior) un pin de cauciuc care la fel "incomodeaza cip-ul
Deci, in concluzie, un pret bun si modificari minore si pot spune ca persoana de la care am luat cheia e de incredere.
Daca aveti intrebari, putem discuta tot in thread-ul asta, presupun.. (Mihay?)
Merci
-
cipicric
- Numar Inmatriculare: BC 62 CYP
Am luat si eu o cheie, butoanele par mai rezistente, mecanismul de actionare este mai solid facut, acum ma gandeam cum pot schimba lama cu cea de la cheia originala, daca ar avea eventual cineva si niste poze as fi recunoscator. Pcb-ul este usor de inlocuit.
Citroen C4 5 usi 1.4 echipare X 
-
qBALLC4
- Numar Inmatriculare: b 57 tuy
mai ai carcasa pt cheie briceag ??? sant interesat sa achizitionez , cheia veche e praf in partea butoanelor mai bine zis nu mai e guma .
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
am primit si eu cheia briceag. L-a exterior arata identic cu cea originala. Eu am luat-o ca rezerva pentru cazul in care se va strica cea originala.
Userul serios, am primit coleyul la 2 zile dupa ce l-am comandat.
Userul serios, am primit coleyul la 2 zile dupa ce l-am comandat.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- fanut
IS 91 VLD daca imi iau o carcasa de la colegu te bagi sa mi o aranjezi tu??? Eu nu ma pricep si nici baiatu nu a reusit 
-
2009_gs
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Salut,fanut scrie:IS 91 VLD daca imi iau o carcasa de la colegu te bagi sa mi o aranjezi tu??? Eu nu ma pricep si nici baiatu nu a reusit
Scuze ca nu am mai dat pe aici dar am fost plecat din localitate. Da, sigur, te pot ajuta cu mare placere. Imi poti lasa un PM sau ma poti suna. (ti-am lasat eu un PM)
-
2009_gs
Anunt valabil !
-
2009_gs
Anunt valabil!
- Wily
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
- Numar Inmatriculare: TM 91 WLY
salut. sunt interesat si eu de o carcasa cu 3 butoane cu far in mijloc pt citroen c4. stima
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
-
2009_gs
Anunt valabil !
- fanut
Mai e valabil?? 3 butoane cu far pe mijloc este??
-
2009_gs
Anunt valabil !
Pret nou - 50lei - Transport Gratuit prin Posta Romana !
Pret nou - 50lei - Transport Gratuit prin Posta Romana !
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA