Nu sta la relanti

Scrie răspuns
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

s-a manifestat si la mine inainte de unichip....
e defect de fabricatie intalnit si la 307
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

T.rac3Er scrie:u esti singurul cu chip, si numai la tine se manifesta faza asta.
De cine spui ca e singurul cu chip? Ca eu (cel care am facut post-ul initial) nu am chip.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

:roll: hmm...eu stiam ca ai chip..NU mai ai chiptuning la motor?
in fine...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc

Mesaj de mituc »

Nope... nu mai este. A fost rescris si ce pot sa spun este ca masina merge ca draq' sub 4000rpm.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

sa zic ca ma bag ca nepriceputu in problema, dar oare nu o fi rescrierea asta buba? bat-o vina de rescriere! intreb si eu, ca e ca si cum tie ti s-ar inlocui picioarele cu maini, sa ai dexteritate mai buna, si cand tiu s-au pus la loc picioarele cineva ti-a pus un picior cu fata la spate, e normal ca apoi mergi greu...sper sa ai parte de o rezolvare rapida, si sigur cred ca ti-a cam trecut de chiptuning la urmatoarea masina

muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Mituc, dar de ce ai rescris-o la loc :shock: ?? Stiam ca esti foarte multumit de noile performante...
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
mituc

Mesaj de mituc »

Muntos: daca stiam ca se intimpla puneam masina in sacosa si plecam asa cu ea cu planetarele date jos, pina sa sa bage ei in mufa de obd. Asa cum ziceam, sub 3500-4000rpm merge aiurea total, peste 4000 am senzatia insa ca merge cel putin la fel de bine.

Tracer: a facut si inainte.

eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

nu imi statea in relanti dupa ce am bagat petrom 95 atentie la benzina.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
muntos

Mesaj de muntos »

Scuza-ma ori imi scapa mie ceva din mesajele anterioare, dar din ce inteleg tu ai o problema la relanti si spui ca asa facea si inainte.. Si nu vad legatura cu faptul ca ti-ai resoftat-o la loc....
B-333-VTS
mituc

Mesaj de mituc »

muntos scrie:Scuza-ma ori imi scapa mie ceva din mesajele anterioare, dar din ce inteleg tu ai o problema la relanti si spui ca asa facea si inainte.. Si nu vad legatura cu faptul ca ti-ai resoftat-o la loc....
A facut asta si inainte insa am zis ca e de la benzina. Insa acum a facut de mai multe ori si am reusit sa gasesc si o modalitate de a reproduce asta.
Legatura cu resoftarea nu exista, dar a gasit tracerul una.

muntos

Mesaj de muntos »

Asta intelesesem si eu, ca nu exista legatura, dar totusi eu n-am inteles de ce ai resoftat-o la setarile din fabrica ? Au aparut alte probleme, sau ce ?
B-333-VTS
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

io am intrebat, n-am dat cu parul. nu stiam ca face si inainte de resoftare. probabil tu te-ai dus sa refaca softul crezand ca e din cauza lui, nu?
eu asa am gandit, ca softul e buba, si am intrebat, daca are legatura.

Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

actionez pe cai umbrite, sa vad daca e bun de ceva chiptuningu' :D
io visam la nos si alte alea, si saracu motor abia merge stock :roll:

mituc

Mesaj de mituc »

Da, deci azi dupa ce am urcat prin cheile bicazului rabla a luat-o razna, a inceput sa ii moara motorul de fiecare data cind calcam ambreajul pentru un timp mai lung (timp mai lung = >3 secunde, daca acceleram brusc uneori motorul isi revenea dupa ce pe turometru maia veam doar 2 linii la turatie, deci sub 500rpm !!! :shock: :shock: :shock:).
La un moment dat am inceput sa calc ambreajul si sa duc piciorul direct pe acceleratie, iar de firnat sa frinez cu frina de mina pentru ca pedalierul stock nu-ti permite sa calci acceleratia si frina in acelasi timp. Am avut 200km de cosmar!!! ...mai ales la mersul in coloana sau prin orase/localitati unde eventual trebuia sa mai opresc sa dau si prioritate!! Undeva dupa Reghin a inceput sa stea din nou la relanti!
Bineinteles, treptele de viteza am ajuns sa le schimb mai repede decit un DSG (si da, fara sa smuncesc vreun pic ambreajul 8) ).

Mergeam prin serpentinele alea si ma uitam la un moment dat unde as putea sa sar cu rabla ca sa o fac de dauna totala si sa nu crap draq' in ea, atit eram de disperat! :evil: Asa ca m-am hotarit, miine ii sun pe baietanii de la Suceava si ma programez la revizie. Rabla o sa faca cam 32k km pina atunci. Ii pun sa-mi schimbe si clapeta de acceleratie, si conul de la evacuare, si tot ce nu-mi mai place. Dupa care probabil o vind, ca rabla e buna in felul ei si am avut (si am) grija de ea, doar ca nu-i mai suport eu chichitele (daca o vrea cineva... sa ridice 2 degete, o dau pentru pretul corect, nimic iesit din comun).

Deci stimati co-forumisti, daca cumva incepe rablamentul sa moara la relanti zburati direct in service si schimbati ce trebuie schimbat (clapeta de acceleratie probabil, dupa cum suiera sicum se inneaca cam aia e, + ca e defect de fabricatie si la C4 si la 307 si probabil la altele cu acelasi motor). Nu asteptati "sa vedeti ce se mai intimpla" ca patiti ca mine, sa aveti un concediu de ckt si intrerupt pentru programare la service.

P.S.: Tracer: da ba, chiptuningul e foarte bun, daca te tot coiesti atita o sa ajungi sa vinzi/schimbi rabla fara sa-i faci vreo miscare. Sau o sa ajungi sa-ti moara la relanti si-o s-o bagi intr-un zid sa scapi.

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

T.rac3Er scrie:actionez pe cai umbrite, sa vad daca e bun de ceva chiptuningu' :D
io visam la nos si alte alea, si saracu motor abia merge stock :roll:
nu poti mai mult de 20 - 30 bph cu motorul stock. vrei nx trebe sa schimbi multe la motor ca altfel ramai fara pistoane dupa primele 5 secunde de nx :wink:
mituc: cum mama ei de treaba toate ti se intampla tie? :(
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”