Al meu C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
USN
Numar Inmatriculare: CT26USN

Mesaj de USN »

frumos :D..mai ales ca ai capota ca a mea ;;) ... e vopsita sau foliata ?
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
Balaurul
VN.37.MSH
Numar Inmatriculare: VN-37-MSH

Mesaj de Balaurul »

Multumesc! Este folie achizitionat de la un tip din IS. Daca va intereseaza, va pot da detalii. Oricum, si a o da intr-un fel... Jos palaria!
Keep on Rollin'
1.6 16V 110 bHP, Jaune Scott
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

da si tu mai multe detalii cu folia asta !! banuiesc ca se pune cam greu !!
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
Balaurul
VN.37.MSH
Numar Inmatriculare: VN-37-MSH

Mesaj de Balaurul »

Nu e cine stie ce. Se instaleaza ca orice alta folie autocolanta , cu indemanare si rabdare si o spatula din plastic pentru a o intinde perfect. Eu am instalat-o la o firma caer comercializeaza firme luminoase. Dar orice priceput in ale foliilor de geamuri te poate ajuta cu succes. Ca pret, am luat-o cu aprox 50 Euro, repet de la un tip din IS. detalii pe PM
Keep on Rollin'
1.6 16V 110 bHP, Jaune Scott
USN
Numar Inmatriculare: CT26USN

Mesaj de USN »

Eu am pus`o la niste baieti in Cta am dat 1.500.000 capota si plafon ... foarte buna folia sunt multumit de ea si de cum au pus`o ... cel putin pe capota pe plafon nu prea imi place ca la antena in spate nu au putut sa o puna bine ... nu e greu de pus dar unu care nu stie nu o sa reuseasca sa o puna cum trebuie ... trebuie intinsa bine ...
Se strange lumea cum se strang banii la cheta ... cand se strang in brate o blonda si o bruneta ...
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”