Al meu C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Balaurul
- VN.37.MSH
- Numar Inmatriculare: VN-37-MSH
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
-
Balaurul
- VN.37.MSH
- Numar Inmatriculare: VN-37-MSH
Nu e cine stie ce. Se instaleaza ca orice alta folie autocolanta , cu indemanare si rabdare si o spatula din plastic pentru a o intinde perfect. Eu am instalat-o la o firma caer comercializeaza firme luminoase. Dar orice priceput in ale foliilor de geamuri te poate ajuta cu succes. Ca pret, am luat-o cu aprox 50 Euro, repet de la un tip din IS. detalii pe PM
Keep on Rollin'
1.6 16V 110 bHP, Jaune Scott
1.6 16V 110 bHP, Jaune Scott
-
USN
- Numar Inmatriculare: CT26USN
Eu am pus`o la niste baieti in Cta am dat 1.500.000 capota si plafon ... foarte buna folia sunt multumit de ea si de cum au pus`o ... cel putin pe capota pe plafon nu prea imi place ca la antena in spate nu au putut sa o puna bine ... nu e greu de pus dar unu care nu stie nu o sa reuseasca sa o puna cum trebuie ... trebuie intinsa bine ...