Cel mai mare discount il gasiti la emag.ro, ei ofera 10% sub tarifele normale ale brokerilor.
PS: exista firme care cer 1600 lei pentru motor de 1.6 si clasa bonus B8 doar pentru faptul ca proprietarul are sub 30 de ani
eu mi-am facut la carpatica pe 6 luni...fiind cea mai ieftina 450 leiflorinhh scrie:
am vazut in primele posturi carpatica si euroins- citesti putin pe net despre "carpatica nu plateste" sa va faceti o idee
o zi buna!
nu trebuie sa-ti faci si rca la uniqa ptr a beneficia de casco externflorinhh scrie: eu am mers pe UNIQA (700~800)- am si casco la ei si daca am si RCA tot la ei casco ramane valabil si in afara tarii altfel parca nu...

Casco sau RCA dosarul?wonka jr. scrie:eu mi-am facut la carpatica pe 6 luni...fiind cea mai ieftina 450 leiflorinhh scrie:
am vazut in primele posturi carpatica si euroins- citesti putin pe net despre "carpatica nu plateste" sa va faceti o idee
o zi buna!
carpatica plateste si se misca surprinzator de repede, nu mai credeti toate povestile. masina mea a fost gata in 2 saptamani de la data accidentului. astra, intr-adevar e cu probleme. a durat 8 luni sa imi repare masina, pe o paguba mult mai mica decat cea de la carpatica.

Au bagat-o daca nu ma insel, dar nu se aplica persoanelor care conduc masina unei rude.Victor.VR scrie:sa vezi cand vor baga chestia aia ca soferul va trebui sa corespunda cu cel din acte. (era proiect)
pe rca s-a facut. la constatare n-a fost nimic de obiectat, totul fiind foarte clar.Bogdan scrie:
Casco sau RCA dosarul?