speed control faulty

cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

mituc scrie:Bai, alo, nu te prosti cu nici un scurt circuit! Iti poti praji rabla! Scoate-i borna de plus (singura la care ai acces, cred ca e plusul) pentru cel putin 30 de secunde.
Glumeam!!!! Cum sa produc scurt?!? M-am tacanit? :shock:

Merci Silvius
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Ai scos ma bornele? :?
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

lasa-l ma, nu il mai bate la cap, se rezolva cel tarziu sambata.
oricum procedura este simpla si nu implica niciun fel de probleme asupra masinii
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Adrian scrie:Ai scos ma bornele? :?
N-am scos ma :P bornele. Am uitat.
Oricum n-am nevoie nici de limitator si nici de regulator in oras.
Nu arde! :) Pot astepta pana sambata
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

Am avut si eu problema asta. S-a dus un senzor. Eu am fost la ats sa mi-o faca. Si au facut-o moka. :)
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

Atomiku scrie:Am avut si eu problema asta. S-a dus un senzor. Eu am fost la ats sa mi-o faca. Si au facut-o moka. :)
iti aparea cumva SERVICE pe bord??? mie mi s-a aprins javra aia de bec knd am vrut sa pun cruise control pe autostrada. Si abia am iesit cu ea din service de la revizie.. astia sunt chiar magari!!
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

de revizia de 2500 e vorba? daca da, si ai fost la ei un pic inainte, e posibil sa fi uitat s-o reseteze..... si probabil are vreo alarma cand ajunge la 2500... check! am patit si eu asa la a3.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ok, deci in seara asta am reprodus si eu eroarea de mai sus. A aparut dupa ce am mers cu piciorul pe frina si pe acceleratie (in acelasi timp) in fata unui manelist prost care nu intelegea ca faza lui lunga ma orbea mult mai putin decit faza lui scurta.
S-a rezolvat cu resetasrea computerului de bord (scos borna de la baterie pentru 1-2 minute).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
LiviuVTR

Mesaj de LiviuVTR »

Aceeasi problema si la robotelul meu. Am inteles ca e o eroare de soft. Se rezolva cu o mica resoftare la service. Dureaza maxim 15 minute si nu mai e nevoie sa te murdaresti pe maini sa scoti bornele. Mai simplu & mai comod. am facut asta la o luna dupa ce am luat-o si nu mai am greturi.
I live fast & keep energy in motion ...
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

treaba sta asa,neputand scapa de c4 am avut proasta ocazie de a o busi...ca deh...daca o conduc o si busesc :).am dus-o la ats si le-am zis ca aveam aceiasi problema cu pilotul si limitatorul...faza e ca ei au o campanie,o updatare de soft,fara care nu mai merge dracia de cruise control.asa ca io zic sa te duci frumos la ats cu cheia no2 si cu celebrul card si sigur se va rezolva.cius
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

Acum 30 de minute am patit-o si eu. Am lasat-o-n parcare, m-am dus la un suc, si cand ma intorc, nici nu am dat bine la automat ca s-o aprins beculetzu fericit "SERVICE" si frumusetea asta de eroare. Nici nu am stiut la ce sa ma ashtept, m-am invartit de 2 ori in juru masini...n-am vazut nimic suspect....si mi-am vazut de drum, doar e in garantie :P
O sa sun maine la Citroen, sa vad ce-i de facut:)

Interesant e ca mie imi merge si cruise control si speed limiter. Probabil ca din cauza ca am oprit masina vreo 2 minute cand am ajuns la prietena-mea. Defapt, nici nu o mai dat eroare dupa ce am oprit motoru. Anyway, m-am speriat un pic, da acuma is calm ca am vazut ca nu is singuru cu problema asta...si nici nu ii nimic grav
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
euflorin
Ciufy
Numar Inmatriculare: B 386 MAI

Mesaj de euflorin »

intrebare...piotu automat are o limita inferiora de viteza? ca la 70 nu-mi merge...a miesit spre poliesti...si sunt satele alea cu radare la greu...si am vrut sa pun pilotu la 70...din parti...nu mergea...
...c4 berlina 1,6i 110 cp...
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

da, a IV a si 40 km la ora. daca erai in a 3 a la 70 nu iti merge...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

Dap. Regulatorul nu merge decat in viteza a 4-a si a 5-a....si la o viteza de peste 40 km/h

P.S. La 70 km/h puteai linishti sa ii dai a 4-a...daca nu erai incarcat....poate chiar a 5-a. Mai scazi din consum:)

Problema de mai sus....cu eroarea...vad cao trecut de la sine:))....Da pentru asta tot o sa sun la citroen sa ma iau de ei:))
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
euflorin
Ciufy
Numar Inmatriculare: B 386 MAI

Mesaj de euflorin »

aha...deci de la a 4-a in sus...atunci se explica cum mergea la 50...ca eram in a 4-a...si posibil eram ian a 3-a la 70....ms baieti;)
...c4 berlina 1,6i 110 cp...
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”