asa domle...aduceti material sa voteze lumea
propun modificarea mesajelor cu poze si numerotarea lor sa putem vota
de ex poza 1 pentru lun ianuarie si tot asa
Cea de pe sosea sa fie ultima,pe coperta...adica am terminat,am plecat,ne vedem la anu
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
propun ca pana pe 31 august sa fie aduse poze,luna septembrie pentru alegere si realizarea colajelor si noiembriepentru realizarea fizica a calindarelor,sau daca e vreun IT-ist poate face un .exe sa apara pe fundal
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Asta cu votatul nu pare in regula..deoarece cel care se ocupa efectiv de material, s-ar putea sa aiba dificultati.
De aceea am intrebat concret cine se ocupa, costuri, etc. A mai fost tentativa aceasta acum 4-5 ani, si pana la urma nu s-a legat nimic, problemele fiind continutul, costurile, cumpararea/vanzarea!
Deci colegul de la Iasi, daca tu vrei sa te ocupi, cel mai bine te apuci si alegi ce consideri tu ca este OK, eventual mai multe propuneri si aia e...IN cel mai fericit caz se voteaza propunerea intregului calendar si nu propunerea pozelor, pentru ca altfel vom scoate calendarul in 2018!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
poi sefu sa vedem cine mai vrea,abea am deschis sondajul
vad ca pe unii deja ia luat valul si vor sa se implice,sa ajute
legat de coturi nu se poate spune nimic pana nu se hotaraste formatul,suportul...etc
costurile dupa ce se hotaraste formatul
daca ai mai multa experienta asteptam parerile tale