C6 vs Restul lumii

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Iar la capitolul fiabilitate nu as crede ca sta mai prost decat contracandidate. Si-or fi dat si frantzuzii mai multa silinta...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
sebi

Mesaj de sebi »

sper sa nu am dreptate dar pe citroen.ro am vazut ca benzina poti sa iti iei numa automata. sincer mi se pare o prostie. imi place foarte mult c6-le dar nu mi-as lua diesel si nici automata. ma gandesc ca se poate face comanda sa fie pe benzina si cutie manuala. daca nu inseamna ca s-au gandit ei la ceva cand au ales numai cutia automata la benzina. poate ma lamuriti si pe mine.
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Cum spuneam...o masina care e facut pur estetic fara sa aiba si o baza neaparat de "alergatoare" nu are nevoie de o cutie manuala deoarece aia automata este mai usor de folosit :D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

c6 este pe lista mea de cumparaturi / wish list
Sincer, intre un clk si c6 sigur o sa iau c6. De ce? Pt. ca imi place enorm, pentru ca nu sunt 8000 de bucati in romania,
Apoi. cati manelisti merg cu c6 vs cati manelisti merg cu a6/clk si ce mai vreti voi.
Evident e vb de un stil dat de citroen asta. :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Crede-ma silviu ca daca nu si-ar prinde manelistii aia urechile in butoanele multe pe care le are C6 in el si-ar fi luat si de asta...asa A6/CLK sunt simple ca nu au prea multe botoane domle...mancati-as :lol:
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

silvius scrie:c6 este pe lista mea de cumparaturi / wish list
Sincer, intre un clk si c6 sigur o sa iau c6. De ce? Pt. ca imi place enorm, pentru ca nu sunt 8000 de bucati in romania,
Apoi. cati manelisti merg cu c6 vs cati manelisti merg cu a6/clk si ce mai vreti voi.
Evident e vb de un stil dat de citroen asta. :wink:
Silviule hai sa fim seriosi ca manelisti astia chiar nu cred se intereseaza innainte de as achizitiona o limuzina.Ei pur si simplu se duc cu sacul de bani..... si stiu eu ca cele mai bune masini sunt BMW urile si Mercedes urile iar dak nu reusesc sa si ia vreun model din cele doua gasesc ei o alternativa Toareg:)):))
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Eu as cumpara un EVO 10
Problema este ca trebuie sa astept pana in martie 2008 cand va fi lansat in Ro.
Si mai am o mica problema : banii :lol:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, mai ales ca a reusit sa ramina mai aratos decit noua impreza wrx sti. Chiar arata mult mai bine decit multe altele... o schimbare de look neasteptata si foarte inspirata.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sebi

Mesaj de sebi »

[DeaMoN] scrie:Cum spuneam...o masina care e facut pur estetic fara sa aiba si o baza neaparat de "alergatoare" nu are nevoie de o cutie manuala deoarece aia automata este mai usor de folosit :D
si de ce au pus manuala la diesel si la benzina nu?
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

c6 e masina prezidentiala, nu manelistica...nu arata ca visul ud al unui manelizst (ii lipseste steaua si denumirea de mertzan, si nici beemveu)
cum sa ii zici: "moa' ce citroan mi-am tras!" ... "citronel" e prea copilaros..nu prea e bastana denumirea asta
deci...qed
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Foarte interesant ,bai nene!
Aduceti osanale O2-ului , dar Merc si Audi sunt manelistice!
As vrea sa-mi spuneti voi, cati din manelarii in discutie, care sa nu fie oarecum negriciosi, chiar au un A6 sau E Classe NOI-NOUTE si nu din cele luate la second sau furate prin Alegmagne???
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

pai banu cum se face?
din furtaciuni, nu lucruri legitime...deci..logic ca si masinile sunt "sh" de afara...bine pana se ajunge mega milionar tuciuriu, si isi perminte noutate...tot sh din jermania...dar aproape nou
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Hai , ca nu-s toti hoti si Stapanii manelelor :roll:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

EU nu inteleg nimic clar din ce spuneti. Sau, daca ce spuneti este ca tre' sa detonam o bomba in parlament cu toti hotii inauntru atuncisint de acord.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sosorin
smarcaz cu C4

Mesaj de sosorin »

sa nu aud de citroen si de masinile frantuzesti.c6 iti iei daca nu stii alta marca de masini,si daca ai atatia bani incat sa-ti permiti sa investesti in ceva ce sigur,100%,la revanzare nu va valora nici 15% din pretul de baza.sa fim serioshi...francezii si masinile de lux....nu se pupa...uitati-va la velsatis si la c6....
C4 1.4 !!! 90 cai naravashi,culoarea vantului turbat(gris fer) + Skoda FABiA 1.4 75 CP +(in viitor) Opel Vectra sau Skoda Octavia
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”