Vasea scrie:dar ca si idee, cand stai in UK, cred ca este mai rentabil sa cumperi o masina fabricata pe "insula", parerea mea.
Si apoi, cine stie mai bine cum e cand stai in UK decat mine care traiesc aici
Pe mine m-a sictirit destul si faptul ca am bagat o groaza de bani in C5 sa-l aduc pe linia de plutire, peste 2000£ intr-un an de zile pentru o masina din 2008...hmm, te pune pe ganduri, oare se merita sa mai tin masina asta? plus ca se devalorizeaza in draci. Daca anul trecut una ca a mea pleca de la 5500 anul asta am gasit una identica la 4500 si mult mai putin rulata... seria 1 nu pierde 1000 de lire pe an in devalorizare, in nici un caz, dupa cum vezi am dat pe una din 2005 cat am luat pe C5 din 2008.
Apoi eu nu ma pot agata de o masina, cel mai mult cred ca am tinut Kia care am luat-o de noua, un an jumate. Pentru mine masinile sunt consumabile, pentru mine nu se merita sa le tii mult, de ce? cand sunt atatea masini frumoase acolo care merita incercate. Fuck it!
Cineva ar spune, pentru ca n-ai gasit masina potrivita. Nu cred, nu cred ca exista masina potrivita cand te plictisesti de masini ca de perechile de adidasi

, tu ai purta o pereche de adidasi 5 ani? eu nu!