Eu doar la ei îmi fac service-ul la mașină și tot timpul la constatare mi-a zis exact ce a fost. Acum nu știu, suna discuta cu șeful de service, vezi ce îți spun ei, poți întreba înainte de preț și îți faci programare.vladd.alex scrie:Crezi ca daca ma duc la ei, imi zic exact un verdict sau dau cu presupusul ? Eu stau in Iasi in timpul saptamanii.
Posesor nou de C4 1.6 Hdi, unele probleme
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Posesor nou de C4 1.6 Hdi, unele probleme
- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
1 - de unde ai luat, ce model si la ce pret ? multumesc.vladd.alex scrie:Cumpar astazi un Lexia.
2 - te asteptam cu topic de prezentare a masinii aici:
viewforum.php?f=19" onclick="window.open(this.href);return false;
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
- Asgard
- Marca si model masina: PGT 607
Este plin netul de testere PSA, cu preturi pt toate buzunarele. Dar atentie la ce se cumpara. Este de preferat sa fie testate inainte pt ca unele nu vad anumite module, altele au probleme la conectarea cu anumite modele PSA.
- vladd.alex
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi
Salutare. Interfata, pachet complet 400 lei. O folosesc cu LEXIA3_V45. De la un baiat din Iasi. Mai are una parca. Functioneaza excelent, am testat pe C4 meu si pe C5 tatalui.
Mi-a zis un baiat ca problema mea de nefunctionare a comenzilor de volan si a ledurilor sunt cauzate de un contact undeva. Aveti idee? Cica ar fi o problema intalnita....?
Mi-a zis un baiat ca problema mea de nefunctionare a comenzilor de volan si a ledurilor sunt cauzate de un contact undeva. Aveti idee? Cica ar fi o problema intalnita....?
DiagnozăLexia.

- djmanianfs
- Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012
Pai daca am fi stiut, sigur ti-ar fi zis cineva de pe forum pana acum unde sa cauti.
Cel mai bine intreba-l pe acel baiat unde anume trebuie sa cauti dupa cel contact, daca este atat de cunoscuta problema!
Bafta, sper sa fie ceva minor la problema ta!
Cel mai bine intreba-l pe acel baiat unde anume trebuie sa cauti dupa cel contact, daca este atat de cunoscuta problema!
Bafta, sper sa fie ceva minor la problema ta!
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
- vladd.alex
Din pacate nu stie
Nu isi aminteste...Nu stiu ce sa fac. Cred ca sun la Servunion.
DiagnozăLexia.

- vladd.alex
Am gasit o poza cu chiuloasa pe net. Aveti idee, problema care apare la 1.6 hdi legata de uleiul de deasupra chiuloasei, provine de la cele 8 garnituri circulare sau de la garnitura capacului chiuloasei ? Am atasat o poza.

DiagnozăLexia.

- vladd.alex
Am rascolit sa vad firele de pe sub volan, si surpriza. $ mufe libere. Nu gasesc unde ar putea intra. Ma puteti ajuta? Am pus o poza.

DiagnozăLexia.

- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
Acuma, nu te supara pe mine, dar de ce ai mai dat banii pe ea?
La cate probleme spui ca are - electrica/comenzi/display varza, injectoare (fum) probabil varza, ulei ai peste tot, etc - nici nu trebuia sa o mai cumperi! Pe Lexia degeaba ai dat banii ... sper ca nu te apuci tu sa schimbi parametrii injectiei din buric, sau alti parametrii ai motorului?
Ar fi bine ca fumul ala sa fie de la injectoare, ca alea se mai pot repara. Ulei iti consuma? Ca fumul ala s-ar putea sa fie si de la segmenti varza.
In cazul tau cred ca sfatul lui @DjAndr3w e cel mai bun, dute la reprezentanta, plateste o evaluare completa - mecanica+electrica - si apoi cere o oferta pentru a o readuce la statutul de masina.
Bafta! (sa iesi cu costuri cat mai mici)
La cate probleme spui ca are - electrica/comenzi/display varza, injectoare (fum) probabil varza, ulei ai peste tot, etc - nici nu trebuia sa o mai cumperi! Pe Lexia degeaba ai dat banii ... sper ca nu te apuci tu sa schimbi parametrii injectiei din buric, sau alti parametrii ai motorului?
Ar fi bine ca fumul ala sa fie de la injectoare, ca alea se mai pot repara. Ulei iti consuma? Ca fumul ala s-ar putea sa fie si de la segmenti varza.
In cazul tau cred ca sfatul lui @DjAndr3w e cel mai bun, dute la reprezentanta, plateste o evaluare completa - mecanica+electrica - si apoi cere o oferta pentru a o readuce la statutul de masina.
Bafta! (sa iesi cu costuri cat mai mici)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- vladd.alex
Toate problemele se rezolva...Am luat-o pentru ca am dat putin pe ea. Nu consuma ulei si compresia e buna. Deci nu-s segmentii. De asemenea, doua injectoare a zis ca sunt schimbate si doua doar diuzele. Cam ce valori ar trebui sa am de injectie pe cilindru ?
Legat de Lexia, am sters erori din calculator, si mi-am instalat la C5 Radioul. Ah, am activat si ceva functii. Deci nu, nu e inutil.
Legat de Lexia, am sters erori din calculator, si mi-am instalat la C5 Radioul. Ah, am activat si ceva functii. Deci nu, nu e inutil.
DiagnozăLexia.

- ingfrancisc
faci cum crezi tu ca e mai bine, in fond e masina si banii tai. 
mie mi se pare mult mai simplu si mai sigur sa te duci la un profesionist. La reprezentanta e cam 100 lei ora la diagnoza si afli/rezolvi tot! Ce spui tu, cu stersul erorilor si activat media e gen on sau off ...
pentru parametrii poti sa te uiti pe forumul c4owners (parca asa era) sau dai pe goagal "c4 workshop manual" sau "Citroen EPC", Citroen Service Box" "Citroen SEDRE", etc. insotite de cuvantul magic torrent.
si vei gasi de descarcat.
Chestiile astea nu ar fi trebuit sa fie pe DVD-ul cu Lexia?
mie mi se pare mult mai simplu si mai sigur sa te duci la un profesionist. La reprezentanta e cam 100 lei ora la diagnoza si afli/rezolvi tot! Ce spui tu, cu stersul erorilor si activat media e gen on sau off ...
pentru parametrii poti sa te uiti pe forumul c4owners (parca asa era) sau dai pe goagal "c4 workshop manual" sau "Citroen EPC", Citroen Service Box" "Citroen SEDRE", etc. insotite de cuvantul magic torrent.
Chestiile astea nu ar fi trebuit sa fie pe DVD-ul cu Lexia?
- vladd.alex
E doar Lexia, Multidiag si PSA...In orice caz, caut pe net \sendre daca spui ca e bun. \multami fain.
Imi plac provocarile auto. E fain sa fie perfecta, dar are mai mult farmec cand o faci tu sa fie asa. Asta nu inseamna nici sa investesti enorm..
DiagnozăLexia.

- vladd.alex
Trage un ochi te rog la tine sa vezi daca stii despre ce mufe e vorba..poate imi dai o idee..
DiagnozăLexia.

- ingfrancisc
m-am uitat, nu am nici o conexiune libera pe acolo., dar presupun ca asta depinde de echiparea masinii.
Uitate in Sedre, vezi cum sunt conectate toate mufele si ... nu stiu. Chiar daca afli care unde vine nu stiu daca e bine sa le bagi la loc, singure nu ies, cine le-a scos a facut-o cu un motiv ... (daca erau bagate undeva).

Uitate in Sedre, vezi cum sunt conectate toate mufele si ... nu stiu. Chiar daca afli care unde vine nu stiu daca e bine sa le bagi la loc, singure nu ies, cine le-a scos a facut-o cu un motiv ... (daca erau bagate undeva).

- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Acele 4 mufe, cum iti mai spunea un coleg pe alt topic, sunt pentru: ESP, Senzori Parcare, Alarma si Avertizare depasire banda, masina vine cu ele pre-echipate, iar tu, cum nu ai niciuna din aceste 4 obtiuni ai 4 mufe libere, eu am ESP si Senzori de Parcare si am doar 2 mufe libere. Vlad (parca el ti-a raspuns pe celalalat topic) stia prea bine ce ti-a zis, nu a vorbit din burta. Tu zici ca vrei sa faci masina sa mearga, sa o aduci pe o linie de plutire, dar te apuci de o operatie fara sa faci o radiografie, operezi "stomacul" fara sa stii unde e buba...mergi fa-i o diagnoza completa, mecanica electrica si vezi ce iti spune, apoi poti sa o repari tu, iti iei tu piesele si ti-o repari singur, sau repari piesele stricate, nu te obliga nimeni sa le inlocuiesti, dar macar stii ce are.