c4 - masina ireparabila
-
alesul
- HaPPy
- "PIAR"
Intrebare: daca nu ar fi existat acest forum (si nici citroen, si in general daca nu ar fi existat forumuri...) am/ati fi avut aceeasi impresie ca C4 este o masina sa zicem nu suficient de fiabila? sau ca ATS e de rahat?
nu cumva toata opinia asta e muuuult amplificata de faptul ca noi toti scriem aicea si ne plangem.... fiecare pt cel mai mic si probabil neinsemnat detaliu si astfel problemele masinilor celorlalti devin si problemele masinilor noastre?
la un moment dat, chiar aveam impresia ca troncane, ca are greieri, ca e proasta, aveam oroare sa nu cumva sa trebuiasca sa ma duc la ATS.... etc etc.... dar m-am calmat.... n-am nici un greiere macar, de troncanit troncane dar pot sa va asigur ca orice masina cu haion troncane.... ca sa nu mai zic ca eu am in permanenta in masina 2 perechi de role
(
my latest hobby) si cand nu ma dau eu cu ele se dau ele singure prin port-bagaj la fiecare viraj pe care-l iau, frana, accelerare... etc.
Mie cea mai mare problema mi se pare (pana acuma) ca nu a invatat inca sa faca baie singura
!!! asta problema!!!
nu cumva toata opinia asta e muuuult amplificata de faptul ca noi toti scriem aicea si ne plangem.... fiecare pt cel mai mic si probabil neinsemnat detaliu si astfel problemele masinilor celorlalti devin si problemele masinilor noastre?
la un moment dat, chiar aveam impresia ca troncane, ca are greieri, ca e proasta, aveam oroare sa nu cumva sa trebuiasca sa ma duc la ATS.... etc etc.... dar m-am calmat.... n-am nici un greiere macar, de troncanit troncane dar pot sa va asigur ca orice masina cu haion troncane.... ca sa nu mai zic ca eu am in permanenta in masina 2 perechi de role
Mie cea mai mare problema mi se pare (pana acuma) ca nu a invatat inca sa faca baie singura
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- HaPPy
- "PIAR"
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Nu am votat! Eu nu m-am dus nici macar o data la 3 luni... am fost de cateva ori la inceput pentru a rezolva
micile probleme cu care a venit masina, dupa care am mai fost de doua ori pentru tinichigerie (accidente usoare)
si atat... sunt singurul? sunt eu cel mai norocos?
micile probleme cu care a venit masina, dupa care am mai fost de doua ori pentru tinichigerie (accidente usoare)
si atat... sunt singurul? sunt eu cel mai norocos?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
intrebarea este pur si simplu o revolta a incapacitatii mele de a baga in capul cuiva ca masina mea are probleme. si care nu sunt remediate.
da. conditii mai grele. am zis si eu, am acceptat, am sustinut de la inceput, dar parca in alte masini nu e asa. hai suspensie rigida, dar totusi.
ceea ce zic eu nu este bazat pe alte ofuri ale celor de aici ci pur si simplu din experienta mea. geamul de la sofer troncane, la o zi dupa ce l-a u "reparat", ca asa e cotruit si degeaba "lucram la el", ca va face la fel.
"dar de ce la pasager nu face zgomot?"
........................
[pauza]
"drumurile"
imi venea sa imi rup camasa si cravata de la gat sa fac ca un caine turbat. cum mama ei de masina. asa e contruita. inseamna ca e de 2 lei. de ce costa atunci 14k euro.
macar daca imi luam un SH stiam ca asta e buba, si ma consolam.
dar la una noua, sa ma tot plimb in service (sa ma invoiesc sa ma duc cu masina la reparatii, si poate sa mai rezolv si altceva daca tot mi-am luat liber) e deja enervarea adversarului.
si partea cea mai haiosa e ca sunt la 5 min de sediul lor cu serviciul meu. si am lasat si masina peste zi acolo. si da, oamenii au fost amabili sa mi-o returneze spalata, curatata, siliconata, dar cu aceleasi probleme semnalate NEREMEDIABILE, decat pentru una-doua zile...
imi place masina cum arata, si merge (in marea majoritate) dar nu e normal sa ma lovesc de asa ceva la o masina noua.
si eu nu ma incadrez la cei cu probleme adevarate (ambreiaj, relanti, frane, senzori) ci unele de comfort, care de fapt sunt cele mai importante. pentru ca ele reprezinta subiectivismul alegerii cumparatorului. ah, daca aveam o problema mecanica, care se rezolva la o singura vizita in service, si apoi nu mai auzeam de ei pana la urmatoarea revizie, ce credeti ca mai ziceam ceva. eram linistit. si ingiteam in sine diversele inconveniente.
dar am stat, si inghitit si asteptat, si oftat, pana mi s-a luat.
ma duc la mama naibii, si imi cumpar un exhaust integral afermarket si suspensii sport ( ca doar asa poate sa scap de stres)
si cu plasticele din interior sa fac miscarea lui peste sa demonterz tot interiorul (1k euro)
da. conditii mai grele. am zis si eu, am acceptat, am sustinut de la inceput, dar parca in alte masini nu e asa. hai suspensie rigida, dar totusi.
ceea ce zic eu nu este bazat pe alte ofuri ale celor de aici ci pur si simplu din experienta mea. geamul de la sofer troncane, la o zi dupa ce l-a u "reparat", ca asa e cotruit si degeaba "lucram la el", ca va face la fel.
"dar de ce la pasager nu face zgomot?"
........................
[pauza]
"drumurile"
imi venea sa imi rup camasa si cravata de la gat sa fac ca un caine turbat. cum mama ei de masina. asa e contruita. inseamna ca e de 2 lei. de ce costa atunci 14k euro.
macar daca imi luam un SH stiam ca asta e buba, si ma consolam.
dar la una noua, sa ma tot plimb in service (sa ma invoiesc sa ma duc cu masina la reparatii, si poate sa mai rezolv si altceva daca tot mi-am luat liber) e deja enervarea adversarului.
si partea cea mai haiosa e ca sunt la 5 min de sediul lor cu serviciul meu. si am lasat si masina peste zi acolo. si da, oamenii au fost amabili sa mi-o returneze spalata, curatata, siliconata, dar cu aceleasi probleme semnalate NEREMEDIABILE, decat pentru una-doua zile...
imi place masina cum arata, si merge (in marea majoritate) dar nu e normal sa ma lovesc de asa ceva la o masina noua.
si eu nu ma incadrez la cei cu probleme adevarate (ambreiaj, relanti, frane, senzori) ci unele de comfort, care de fapt sunt cele mai importante. pentru ca ele reprezinta subiectivismul alegerii cumparatorului. ah, daca aveam o problema mecanica, care se rezolva la o singura vizita in service, si apoi nu mai auzeam de ei pana la urmatoarea revizie, ce credeti ca mai ziceam ceva. eram linistit. si ingiteam in sine diversele inconveniente.
dar am stat, si inghitit si asteptat, si oftat, pana mi s-a luat.
ma duc la mama naibii, si imi cumpar un exhaust integral afermarket si suspensii sport ( ca doar asa poate sa scap de stres)
si cu plasticele din interior sa fac miscarea lui peste sa demonterz tot interiorul (1k euro)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Tomita
- cre8or
si ca sa nu fac un post mare si greoi (am atatea pe suflet incat nu cred sa incapa pe acest forum, si va rog sa ma scuzati ca va obosesc cu randurile mele, la suparare) vreau sa spun
ca cei de la service au si ei niste limite. nu le sunt acceptate piese pentru schimb de catre firma citroen. si sigur nu fac ei pe garantie repratii care nu le aproba citroen. cam inteleg situatia unde se afla ei, si ranspunsurile care sunt "rautacioase". marea firma de masini frantuzesti nu accepta probleme sa se constate la masinile lor.
am si avut o discutie aprinsa cu un inginer la dacia legat de marjele de eroare pentru construirea pieselor. ce e cumparat de la furnizori si nu e contruit de ei, se paseaza vina mai departe, asa ca tu clientul ramai buimac de ce tre sa suferi ca nustu ce firmulita care face nustu ce reper iti face tie viata mizera...
in fine...sper ca se intelege "ireparabila"...pnetru ca revii la service pentru a pleca la fel cu masina. cu probleme
ca cei de la service au si ei niste limite. nu le sunt acceptate piese pentru schimb de catre firma citroen. si sigur nu fac ei pe garantie repratii care nu le aproba citroen. cam inteleg situatia unde se afla ei, si ranspunsurile care sunt "rautacioase". marea firma de masini frantuzesti nu accepta probleme sa se constate la masinile lor.
am si avut o discutie aprinsa cu un inginer la dacia legat de marjele de eroare pentru construirea pieselor. ce e cumparat de la furnizori si nu e contruit de ei, se paseaza vina mai departe, asa ca tu clientul ramai buimac de ce tre sa suferi ca nustu ce firmulita care face nustu ce reper iti face tie viata mizera...
in fine...sper ca se intelege "ireparabila"...pnetru ca revii la service pentru a pleca la fel cu masina. cu probleme
-
bizkit1
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
@T.rac3er...mai toti avem probleme cu c4-urile. unii mai serioase altii mai putin serioase. Eu am fost de nenumarate ori la ATS cu probleme de toata jena. S-a rupt scaunul din dreapta (s-a tasat mecanismul cica dar din senin which is BULLSHIT), mi s-a stricat cd playerul, acum cu pilotul automat...
si by the way OFF TOPIC...i-am povestit lui shomo la intalnire. Knd mi-au deschis portiera in service sa itnre in masina au pocnit un alt c4 bej...am facut un scandal monstru fraierilor pt k stateam si ma uitam k proasta pe ecranele alea tembele!!! usa mea nu a avut nimik dar pe ala l-a cam zgariat!
Insa HaPPy are dreptate in mare parte, probabil nu in cazul tau dar in al meu cu siguranta. Atatea lucruri am citit aici despre problemele celorlalti k am ajuns paranoia cu masina. Acum de ex mi se pare k am arcurile rupte pe spate pt k troncane rablamentul ceva de speriat de cateva zile incoace. Geamurile imi scartaie, cred k am vreo 3 greieri in total, cd playerul are ceva de nu merge volumul prea tare...si trust me, i-am reglat tot am activat loudness ...sper sa mi se para doar!
Inteleg k ai o gramada de probleme care nu se prea rezolva si nu e normal si cu siguranta nu te va consola ce voi zice, insa ai nimerit un lot de masini de tot rahatul. Insa te asigur k nu doar Citroen are probleme de genul asta. Am 2 prieteni cu Audi A4 si M6 !!!!!!!!!!! si pana si ei merg in service pt probleme similare. Well trust me, una e sa dai 14 mii alta e sa dai 100.
si by the way OFF TOPIC...i-am povestit lui shomo la intalnire. Knd mi-au deschis portiera in service sa itnre in masina au pocnit un alt c4 bej...am facut un scandal monstru fraierilor pt k stateam si ma uitam k proasta pe ecranele alea tembele!!! usa mea nu a avut nimik dar pe ala l-a cam zgariat!
Insa HaPPy are dreptate in mare parte, probabil nu in cazul tau dar in al meu cu siguranta. Atatea lucruri am citit aici despre problemele celorlalti k am ajuns paranoia cu masina. Acum de ex mi se pare k am arcurile rupte pe spate pt k troncane rablamentul ceva de speriat de cateva zile incoace. Geamurile imi scartaie, cred k am vreo 3 greieri in total, cd playerul are ceva de nu merge volumul prea tare...si trust me, i-am reglat tot am activat loudness ...sper sa mi se para doar!
Inteleg k ai o gramada de probleme care nu se prea rezolva si nu e normal si cu siguranta nu te va consola ce voi zice, insa ai nimerit un lot de masini de tot rahatul. Insa te asigur k nu doar Citroen are probleme de genul asta. Am 2 prieteni cu Audi A4 si M6 !!!!!!!!!!! si pana si ei merg in service pt probleme similare. Well trust me, una e sa dai 14 mii alta e sa dai 100.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Tin sa dau dreptate lisei dar si lui tracer.Au dat pe otv despre hyundai ,probabil ati fi avut ub soc la cate informatii negative depre, au venit deodata.Alte marci au probleme mult mai grave si mai rusinoase.Tracer se comfrunta clar cu o problema de service, parerea mea du-te la opc, shimba serviceul, nu ai ce sa pierzi.Cine e devina nu pot sa ma pronunt, fie ca e citroen sau producatorii de piese, dar in principal ambii sunt vinovati si anume cei care produc piese le vand pe cele cu defectiuni, iar citroen pt. ca le cumpara! Si bineinteles ca da vina pe producatori.
-
shomoyoque
Nu cred...SAMmy scrie: sunt singurul? sunt eu cel mai norocos?
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Am si eu destule probleme cu masina si am ajuns cam la aceasi concluzie ca tine, arcurile deja le-am schimbat, o sa vina filtru de la K&N, evacuarea de la Borla si amortizoarele probabil Blistein.T.rac3Er scrie: dar am stat, si inghitit si asteptat, si oftat, pana mi s-a luat.
In felul asta am rezolvat o mare parte din problemele cu troncanitul.
Luna asta o sa ma duc sa imi schimb discurile de frana si ar mai trebui sa ma duc sa imi schimb si ambreajul si un tampon de la motor, dar cand am fost sa o verifice nu mai avea nimic, stii cum e. Cei de la ATS chiar nu au avut nici o vina pt ca in mom respectiv masina chiar numai avea nimic (era o zi ploioasa si rece iar problemele de la ambreaj se prezinta doar cand motorul este cald)
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Tomita
- cre8or
deci un c4 bun e unul modificat
serios. nu ca stock e bun, si il imbunatatim aftermarket. chiar e prost stock, si aftermarket e singura sansa.
deci c4 e o masina pretata pt tuning
asa, mai in haz de necaz.
PS: nu pot sa ma obisnuiesc cu un defect la o masina noua. orice as zice in gand
deci c4 e o masina pretata pt tuning
asa, mai in haz de necaz.
PS: nu pot sa ma obisnuiesc cu un defect la o masina noua. orice as zice in gand
-