Anvelopa praf!!!

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

alesul scrie:da. anvelopele la c4 se pare ca sunt montate altfel- cu susul in jos. Acum nu stiu cat se pricepea gigel ala la anvelope, pt ca sa fim realisti sunt putini meseriasi cu adevarat in orice domeniu!
TU daca ai fi un mesarias tanar, in orice domeniu, ai lucra pentru 5milioane in patria mama sau ai prefera sa lucrezi pe 1500-2000 si sa aglomerezi vamile in lunile de vara alaturi de camarazii tai venind acasa cu TDI-ul sa te vada lumea?

Asa ca in locul tau, m-as chinui singur :roll:
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

eu am patit inainte faza cu amvelopa...acum vreo 3-4 saptamani...
din nefericire din lipsa de timp si bani nu am avut posibilitatea. asa ca rulez pe modelul deja ranit. am facut vreo 600km cu ele in conditii variate. am bagat azot si la 500km deja presiunea scazuse la 0.6 :shock:
am rulat numai oras (alt oras decat al meu) si nu am stiut de unde sa refac presiunea cu azot. si majoritatea pe care ii intrebam de acolo nu stiau (unii se uitau ca la povesti cand pomeneam azot)
in fine. la mine la pitesti la dealer oficial michelin am intels ca ar fi ~450 ron/anvelopa
luni sper sa cumpar si eu una noua..
apropo o aveam montata pe spate pe latura de unde mi se stricase si baiatul de la vulcanizare n-a avut nici cea mai mica problema. eventual sa eviti pe viitor acel "meserias" care pune anvelopele invers pe janta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

off: chiar asa.... asta e un punct nashpa cu azotul... ca nu mai poti umfla rotile la benzinarie... da intrebarea e: mai pierd azot rotile cu azot? asa cum se mai pierdea aerul inainte? azi mi s-a parut si mie ca una din roti e mai lasata... dar inca nu stiu sigur daca doar mi s-a parut...
oricum, masina mea saptamana viitoare va circula prin pitesti, va rog sa scrieti ca ati vazut-o... :P si la o adica, o sa poata face un refill cu azot acolo unde a facut si "plinul" initial...
T.rac3Er, iti dai seama ca daca se intampla ceva, pe tine te omor... stii tu de ce si cine m-a pus sa pun azot in roti... :lol:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

daca nu ai pana nu pierzi deloc azot (mai poti avea insa probleme cu ventilul sau cum s-o numi el, sa nu scape ceva pe acolo). Bineinteles ca poti baga aer peste azot, nimeni nu iti interzice. Depinde cum ai lasat parcata masina, nu cred ca ai avea probleme sa scape azot. Daca nu e parcata drept (pe lateral) iti poate crea impresia ca o roata e mai dezumflata.
Daca ai dubii serioase poti verifica presiunea pe la benzinarii. Nu ma intreba cum ca nu am incercat pana acu'
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
bezz

Mesaj de bezz »

silvius scrie:off: lasa ca la anu' sunt pe liste la PMB, sigur ies invingator, promit ca strazile sa fie folosite doar de cei din club :) sa fie acreditate de FIA, chiar daca sunt in spatele blocurilor :lol: :lol: :lol:
vecinul meu e consilier la PS1 si intr-adevar, cand au venit aia ai lui vidanjeanu sa ne puna borduri si nu au vrut sa le coboare ca sa putem parca pe trotuar, tzak, un telefon si s-au coborat bordurile :lol: .
I love this town!

{yeah right!}
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

io am pierdut la a mea din cauza daunei pe care a suferit-o (o taietura integrala in adancime cu latime de 1cm) peticul a fost pus pe interior si a format si galma la reumflare. mi s-a si spus ca este o solutie temporara si ca tre o anvelopa noua. azotul de fapt MI_A salvat situatia, pentru ca NU explodeaza roata, cum este cazul la aer. daca aveam aerul in roti era posibil sa fiu acum intr-o situatie foarte neagra
da, un dezavantaj este ca nu prea gasesti locuri la tot pasul pentru verificare. dar nu ai de ce.
in mod normal presiunea scade MULT mai greu la azot decat la aer...deci alt avantaj pentru azot
mergi cu incredere HaPPy, ca nu ai de ce sa iti faci griji. daca mi-a tinut mie pe o anvelopa distrusa, tine pe unele noi fara grija
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”