am exagerat cu 130 inseamna, daca asta iarna cand `incidentul` era proaspat am zis 80 inseamna ca atat am avut. Probleme de memorie.
Oricum incepuse sa miroasa a cauciuc ars.
mergem la orice ora unde vreti si ridicam masina astfel incat rotile din fata sa se invarta in gol si vedem cat e pe vitezometru

punem pariu si pe o lada de bere
Cat despre faza cu 213 pe bord pe autostrada, nu credeti, ok, poate si eu n-as fi crezut daca altcineva ar fi zis, va inteleg perfect.
O poza facea aici cat o mie de cuvinte, din pacate n-am fost pe faza, asta e.
Sa nu credeti ca nu pot sa manaresc o poza in photoshop astfel incat sa nu isi dea seama nimeni ca am scris 243 kmh

Ideea era ca am spus-o ca pe o intamplare, nu ca pe o poveste pescareasca si oricum in nici un caz ca sa curga pagini de controverse.
bai e de belea cu viteza asta....nu zic altceva pana nu probez ..dar sa pleci cu 15 l de benzina pe A2 ..hmm doar in teste pana la Fundulea? si daca erai in teste de ce nu ai facut poze?
Cine a zis ca am plecat cu 15 l ?
Eram la intoarcere, la vreo 80 km de Bucuresti.
Si nu plecasem in nici un test, pur si simplu iesisem sa ma plimb. De obicei prietenul care era in dreapta, Andrei, colegul meu isi ia dSLR la el, de data asta nu l-a avut dar nici cu ala nu e chiar usor sa faci poza tzac pac, pana il scoti din geanta, pana scoti protectia de la obiectiv, pana il setezi...
Shadow, o sa incerc sa vad cum e MOL 100, inteleg ca a iesit cel mai bine in test.
O sa incerc si pe autostrada dar o sa ma asigur ca sa am un aparat cu mine gata de declansat