iata mesajul ce mi-a fost sters:Aiurica scrie:i-am sters eu un mesaj dupa cel al lui Mihai in care era anuntata toata lumea foarte clar ca orice mesaj off topic sau in tema discutiei de rahat iscate pe tema chevroanelor, se va sterge fara discutie.
http://i29.tinypic.com/32zovvt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay a zis sa nu se continue offtopicu' ACOLO, pe topicu' de bursa, asa ca m-am conformat si am postat pe OFFTOPIC room.
Apoi mi s-au sters toate mesajele din celalalt topic desi era foarte usor sa se faca split si sa fie trecute aici. (si aud acum: moderatorii nu sunt sclavii nimanui sa stea ei sa dea split ... lol)
Sa va zic o treaba:
Cand eu stau si scriu ceva, am dreptu' la propietatea intelectuala a respectivului continut. Nu mi se pare deloc corect, dupa ce stau si scriu, si ma chinui sa aduc un argument sau o informatie utila, sa se vina pur si simplu sa se stearga cu buretele. Inteleg (si accept) sa se copieze respectivele mesaje in arhiva sau la offtopic room, dar nu sa se stearga. Va bateti joc daca nu de ideile mele, cel putin de timpul meu.
Si asa ceva nu pot accepta => decizia mea de a imi incheia activitatea pe acest forum. Stiu ca zisesem mai sus ca acela va fi ultimu' mesaj, da' am simtit nevoia s-o lamuresc, Mai ales cand am venit acum la servici si am vazut ca era salvat in cacheu' browserului mesajul meu de ieri (care a fost ulterior sters), putand astfel sa-i raspund lui Bogdan, care ma intreba intrigat CE MESAJ?.