Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: Offtopic Room !

Mesaj de chainsaw »

Aiurica scrie:i-am sters eu un mesaj dupa cel al lui Mihai in care era anuntata toata lumea foarte clar ca orice mesaj off topic sau in tema discutiei de rahat iscate pe tema chevroanelor, se va sterge fara discutie.
iata mesajul ce mi-a fost sters:
http://i29.tinypic.com/32zovvt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Mihay a zis sa nu se continue offtopicu' ACOLO, pe topicu' de bursa, asa ca m-am conformat si am postat pe OFFTOPIC room.

Apoi mi s-au sters toate mesajele din celalalt topic desi era foarte usor sa se faca split si sa fie trecute aici. (si aud acum: moderatorii nu sunt sclavii nimanui sa stea ei sa dea split ... lol)

Sa va zic o treaba:
Cand eu stau si scriu ceva, am dreptu' la propietatea intelectuala a respectivului continut. Nu mi se pare deloc corect, dupa ce stau si scriu, si ma chinui sa aduc un argument sau o informatie utila, sa se vina pur si simplu sa se stearga cu buretele. Inteleg (si accept) sa se copieze respectivele mesaje in arhiva sau la offtopic room, dar nu sa se stearga. Va bateti joc daca nu de ideile mele, cel putin de timpul meu.

Si asa ceva nu pot accepta => decizia mea de a imi incheia activitatea pe acest forum. Stiu ca zisesem mai sus ca acela va fi ultimu' mesaj, da' am simtit nevoia s-o lamuresc, Mai ales cand am venit acum la servici si am vazut ca era salvat in cacheu' browserului mesajul meu de ieri (care a fost ulterior sters), putand astfel sa-i raspund lui Bogdan, care ma intreba intrigat CE MESAJ?.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

atunci dintr-o gresala am sters un mesaj care nu trebuia sters, pt simplul fapt ca era postat unde trebuie!
cu mana pe inima iti spun ca eram sigur ca era postat la Bursa.
in graba prbl am crezut ca ai postat tot acolo si nu am mai vazut unde era postat.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

http://www.evz.ro/detalii/stiri/am-ceru ... 01123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

chainsaw scrie:
Aiurica scrie:i-am sters eu un mesaj dupa cel al lui Mihai in care era anuntata toata lumea foarte clar ca orice mesaj off topic sau in tema discutiei de rahat iscate pe tema chevroanelor, se va sterge fara discutie.
iata mesajul ce mi-a fost sters:
http://i29.tinypic.com/32zovvt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Mihay a zis sa nu se continue offtopicu' ACOLO, pe topicu' de bursa, asa ca m-am conformat si am postat pe OFFTOPIC room.

Apoi mi s-au sters toate mesajele din celalalt topic desi era foarte usor sa se faca split si sa fie trecute aici. (si aud acum: moderatorii nu sunt sclavii nimanui sa stea ei sa dea split ... lol)

Sa va zic o treaba:
Cand eu stau si scriu ceva, am dreptu' la propietatea intelectuala a respectivului continut. Nu mi se pare deloc corect, dupa ce stau si scriu, si ma chinui sa aduc un argument sau o informatie utila, sa se vina pur si simplu sa se stearga cu buretele. Inteleg (si accept) sa se copieze respectivele mesaje in arhiva sau la offtopic room, dar nu sa se stearga. Va bateti joc daca nu de ideile mele, cel putin de timpul meu.

Si asa ceva nu pot accepta => decizia mea de a imi incheia activitatea pe acest forum. Stiu ca zisesem mai sus ca acela va fi ultimu' mesaj, da' am simtit nevoia s-o lamuresc, Mai ales cand am venit acum la servici si am vazut ca era salvat in cacheu' browserului mesajul meu de ieri (care a fost ulterior sters), putand astfel sa-i raspund lui Bogdan, care ma intreba intrigat CE MESAJ?.
Pedala a inteles exact problema expusa de noi cu preturile, deci nu inteleg de ce stai tu sa faci tamtam mereu, si sa sari la gatul tuturor! Ai conceptiile tale, ideile tale, foarte bine, dar nu incerca sa ni le imprimi si noua sau sa ne definesti noua ce inseamna japca sau ca omul poate cere cat vrea muschiu lui si prost e ala care da!!
Eu inchei aici si decizia de a nu mai intra pe forum este doar a ta, cu toate ca trebuia sa fie a noastra paote cu mult timp in urma la cate au fost!
Sa va zic o treaba:
Ce te face sa crezi ca mesajele sunt sterse si nu se afla undeva puse bine?
Citeste termenii si conditiile cand te inregistrezi pe orice forum din lumea asta si dupa vino tu cu bullshit de 2 lei gen proprietate intelectuala!!
Daca vine unul si scrie un post de juma de ora in care ne injura pe toti 2000, nu ar trebui sters sau mutat nu? Ne batem joc de ideile si de timpul omului, aa sa nu mai vorbim de proprietatea intelectuala!!
Trage tare aer in piept, si gandeste de 2 ori inainte sa vii cu niste mizerii specifice tie!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Aiurica scrie:eu nu inteleg ce e cu tine!
serios acum!
toate mesajele tale parca sunt de pe alta lume!
era o chestie de curand cu 50 posturi parca ?
chainsaw scrie: Sa va zic o treaba:
@chainsaw cred ca ai o problema cu "proprietatea ta intelectuala " cand sustii o persoana care cere pe niste piese SH mai mult decat costa ele noi...
chainsaw scrie:
Si asa ceva nu pot accepta => decizia mea de a imi incheia activitatea pe acest forum.
U can do it !!! ( cum se zicea intr`un film ) :lol: :lol: :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

recomandati-mi va rog un service in zona garii de nord. am nevoie doar (sper) de o inspectie inainte de concediu si nu am timp sa ma plimb prin bucuresti. multumesc
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Asta?
http://blog.la-service.ro/contact/" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:0.8td-ul de la smart.
Oare se poate creste puterea si la piticanie prin resoftare?
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

da, se poate :hi
daca vrei, vb cu userul doc si-ti face remaparea :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Ai idee ce putere ii da? :roll:
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

Aiurica scrie:

cum a ajuns cd ul cu manele la mine in masina nu discutam ca face off topic! :mrgreen:
aici e un loc perfect unde putem discuta despre asta :D :ok
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

RElu cand face barile si toate alea baga si o manea, cica merge treaba mai bine..si din greseala a luat un cd cu el..
Se mai intampla si pe la intalniri cand vrea cineva sa auda subwooferu si boxele sa mai greseasca CD_ul si sa rasune vreun Gutza, sau Florin Maimuta
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e de la bibi jupanu ma de la farsa.... ::P
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sigur Relu, dar si Bibi are cd`ul ala in masina, deci amandoi aveti acelasi cd= aceasi scuza :mrgreen:
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

cd-ul este de la manelistul sef : BAW-u :ok
degeaba o da el cotita ca nu asculta, dar are masina burdusita de cd-uri din astea :lol:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”