Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Probabil nu era chit, era semnul unde e lovita.
Azi nu mai ploua, sper ca s-a uscat (maine o vopsesc cica)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

exista si chit care se shlefuieste la uscat.. si chit care se shlefuieste cu apa. ;)
candymann

Mesaj de candymann »

sa nu imi spui k va cheltui ATS atata sa shlefuiasca cu apa cand cealalta :lol: varianta e mai ieftina!
Cyclops
Old-School

Mesaj de Cyclops »

nush ce sa zic.. dar chit de apa am vazut in buc pe la service-uri mult mai amarate decat ats.. asa ca nu e exclusa sa shlefuiasca si ei cu apa.. macar nu se mai face atata praf in hala :D
euflorin
Ciufy
Numar Inmatriculare: B 386 MAI

Mesaj de euflorin »

am si eu nevoie de putin ajutor din partea celor care au sau care stiu...vreau sa schimb becurile de la pozitii cu ceva mai puternic...shadow mi-a recomandat led-uri...care se vad mai puternic?...led-urile sau becurile xenon...pt pozitii ma refer...si dc dati si un loc-2 de unde as putea sa le iau...ar fi perfect...ms anticipat :)
...c4 berlina 1,6i 110 cp...
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

euflorin scrie:am si eu nevoie de putin ajutor din partea celor care au sau care stiu...vreau sa schimb becurile de la pozitii cu ceva mai puternic...shadow mi-a recomandat led-uri...care se vad mai puternic?...led-urile sau becurile xenon...pt pozitii ma refer...si dc dati si un loc-2 de unde as putea sa le iau...ar fi perfect...ms anticipat :)
Mi-am pus eu leduri si arată mult mai bine decât becurile. Dacă vii sambătă vei vedea, iar pentru treaba asta poți contacta @pesteimputit :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
euflorin
Ciufy

Mesaj de euflorin »

k...vin sambata...atunci cre ca vb la fatza locului ...imi arati si cum se vede si mai vb cu baietii sa-mi recomande ceva...ms...
Imagine
sebi

Mesaj de sebi »

o intrebare... au fost probleme la cineva cu centura?
de exemplu la mine se trage greu inapoi, iar cand mam dus la service si leam zis si de problema asta au zis ca au rezolvato dar nu au facut nimic.
mi se mai intampla sa ma dau grabit jos din masina si centura ramane la usa. intro zi presimt ca nu o sa vad ca nu sa tras centura si inchid usa peste ea. ma refer la partea metalica, ca centura propriu zisa nu ar fi o problema daca s-ar prinde la usa.
euflorin
Ciufy

Mesaj de euflorin »

dap pot sa zic ca si la mine e aceasta mica problema...tb sa o ajut putin sa se traga la locu ei...nush...n-am intrebat la service...cre ca la revizia de 30000 km...ca se apropie
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si eu am avut problema asta cu centura, dar era cauzata de faptul ca o tineam prinsa tot timpul prin spatele scaunului. (stiu, stiu ca nu ar trebui sa fac asta, dar fac drumuri scurte prin Buc si nu suport sa-mi pun centura de fiecare data)
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Stie cineva daca a aplica o folie din asta http://www.expertdetailing.ro/ro/109_58_index.php (e si un filmulet acolo) are cam acelasi efect cu geamurile laminate care sunt optionale pe C4? (adica izolare fonica mai buna si securitate sporita)
onacus

Mesaj de onacus »

sebi scrie:o intrebare... au fost probleme la cineva cu centura?
de exemplu la mine se trage greu inapoi, iar cand mam dus la service si leam zis si de problema asta au zis ca au rezolvato dar nu au facut nimic.
mi se mai intampla sa ma dau grabit jos din masina si centura ramane la usa. intro zi presimt ca nu o sa vad ca nu sa tras centura si inchid usa peste ea. ma refer la partea metalica, ca centura propriu zisa nu ar fi o problema daca s-ar prinde la usa.
Asa face a mea in dreapta.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@Desee: folia aia din cate stiu, ofera protectie sporita la spargerea geamurilor. Daca mai tii minte, am spus ca as vrea sa-mi pun d-aia, iesea pe la 1000 RON la Expert Detailing (conform spuselor fatucii de la telefon) si este utila numai pe laterale si luneta (parbrizul vine oricum securizat). Nu stiu cata izolare fonica ofera. Dar pe partea de siguranta, chiar daca iti sparge careva geamul (din exterior, vezi vreun ciordac pe la semafor sau prin parcare), geamul chiar daca se sparge, nu cade. Il tine folia din spate. Si efortul de a-l sparge devine mult prea mare.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Da,dar e si un mare dezavantaj, in caz de accident in care e nevoie sa spargi geamul ca sa scapi....o cam iei in mana,.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Ti-am raspuns si-atunci :)
Eu unu mi-am facut norma... asa ca pana in 2118 aprilie, nu ma mai paste nici un accident major.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”