Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: Thread pentru mici intrebari

Mesaj de chainsaw »

masina deja a fost "depozitata" la taica-miu la serviciu.
cand m-am intors acasa m-am apucat sa-mi reglez bicicleta, da' aparent n-a fost unu' din cele mai pline de inspiratie momente ale mele :D
=> ratb power!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

imi pare rau de nesansa ta cu carnetul... se intampla, dar e bine ca e fara accidente si alte evenimente mai neplacute...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
mephisto

Mesaj de mephisto »

Salut baieti.

Am nevoie de o informatie legata de acumulatorul de pe C4 1.6 HDi de 92 sau 110 cai: ce amperaj are, ce marca este acumulatorul original (desi asta nu este foarte relevant) si cam ce dimensiuni are (Lxlxh)?

Va multumesc anticipat.
C4 Coupe 1.6 HDi 16V 92 CLUB STE
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Dimensiunile sint: L=242 mm, l=175 mm si h=190 mm.
Curentul de descarcare e de 640 A, dar nu prea gasesti decit la bateria originala comandata pe cod de piesa de la Citroen sau Peugeot.
Capacitatea e de 60 Ah.
Bornele sa fie cu plusul in dreapta daca tii latura acumulatorului cu bornele spre tine.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mephisto

Mesaj de mephisto »

Multumesc pentru raspuns.
C4 Coupe 1.6 HDi 16V 92 CLUB STE
Albastru
Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
Numar Inmatriculare: B 909 LOL

Mesaj de Albastru »

Hello!

Am o mica curiozitate/frica . La motorul 1.6 HDI 90 de cai , este normal ca turbo sa fluiere in timpul unei accelerari mai puternice? Fluieratul se aude din interior destul de incet , dar suficient cat sa fie auzit , fluiera constant de la 2000 de ture in sus numai la accelerari puternice , daca urca constant nu fluiera . Tin sa mentionez ca s-a verificat jocul axului , este infim ( am inteles ca este normal sa aibe 1 pic de joc ). Tin sa mentionez ca furtunele nu sunt originale inca , trebuie sa le cumpar . Este posibil sa fie o scapare de aer pe undeva ? Ulei nu baga in intercooler , ma rog cantitati infime care iar am inteles ca sunt normale . Corectati-ma daca am inteles eu gresit . Am mai mers cu 1 peugeot 207 1.4 HDI ( 30 000 km ) si tot asa se auzea tubina fluierand usor ( mult mai usor ca la c4ul meu cei drept ) .
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

eu am hdi`ul de 109 cai si cand e frig si masina e rece , si eu aud turbina cum fluiera daca "ma misc" mai brusc cu masina... rar fac lucrul asta cu masina rece , dar sunt cateodata cazuri cand esti nevoit ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Albastru

Mesaj de Albastru »

Nici eu nu trag de masina rece , astept minim 2 lunii la apa ( mai mult de atat nu urca pe frigul asta ) . Cred ca se aude si cu motorul cald ( am zis cred ca am deabi 1000 km cu masina si 800 sunt in bucuresti dar na ) . Masina a fost usor lovita in fata , si intercoolerul a avut o mica gaura sa zic 1 cm in diametru , astupata ( gaura era pe partea de jos , in plastic ) . Trebuie sa verific daca scapa pe acolo . Furtunele erau sparte cand am luat-o deci schimbate cu unele provizorii pana iau originale ( 330 lei 2 furtune originale :( ) . Nu le-am vazut sa rasufle dar e posibil sa nu etanseze cum trebuie ... dar masina trage bine . Cei cu 1.6 HDI 90 cai , va rog sa postati daca voi auziti turbina fluierand usor la accelerari mai puternice . Multumiri anticipate.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Si a mea fluiera la rece (sau cind e aerul rece, nu am bagat de seama). Dar fluiera incet de tot, abia perceptibil sa zic asa. La cald nu am remarcat acest fluierat.
Joc la ax am si eu si urme de ulei pe tubulatura admisie la fel. E ceva normal daca vezi ce iese pe recuperatorul gazelor de carter si baga in admisie inainte de turbo.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Albastru

Mesaj de Albastru »

Multumesc de raspuns! M-a mai linistit si Norisor , el a auzit motoru si a zis ca e normal :P M-am mai linisitit . O zi buna!
florinenache
Numar Inmatriculare: PH 12 PYG

Mesaj de florinenache »

Salut,

imi puteti spune care sunt producatorii consumabilelor de la C4 1.6 HDI 109 cai (filtre, distributie...)?

Merci.
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI SX VTR
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Mica intrebare: nu s-a plictisit nimeni de cotiera din masina si vrea un super-interior de facelift? ( adica fara cotiera :lol: ). Ma intereseaza sa cumpar sau sa fac schimb de console. :mrgreen: :oops:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Exosphere scrie:Mica intrebare: nu s-a plictisit nimeni de cotiera din masina si vrea un super-interior de facelift? ( adica fara cotiera :lol: ). Ma intereseaza sa cumpar sau sa fac schimb de console. :mrgreen: :oops:
Daca cineva se ofera la schimbul asta inseamna ca, in mod cert, sa fi o doamna/domnisoara, ajuta foarte mult in viata :ok :ok :ok :applause :applause
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

'ai maaaa :mrgreen: :mrgreen: imi incerc norocul. Cand intr-un final imi gasisem o cotiera la dezmembrari, pana s-o scoata de pe masina si sa mi-o dea, a vandut masina cu TOTUL. Care ar fi sansele oare? :violent1:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Eu m-am lecuit cu cotierele de la dezmembrari, cand o sa mi se puna iar pata pe cotiera cred ca o sa imi iau una de aici ( viewtopic.php?f=89&t=1514&start=195" onclick="window.open(this.href);return false; ) si gata :D
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”