TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
-
vladutzuuu
Re: probleme cu ambreiajul - neacordare garantie
Dupa cum am scris mai sus, am lasat masina vinerea trecuta in service pentru problema cu ambreajul care tremura la plecarea de pe loc.
Raspunsul oferit de cei de la ATS este ca au aparut niste puncte pe placa de presiune si ca au trimis poze cu piesa in cauza in Franta pentru acceptul garantiei. A mai avut cineva problema asta? Aveti idee despre ce puncte este vorba?
Oare se schimba pe garantie? Ce schimba? Doar placa de presiune sau tot kit-ul de ambreiaj?
10x
Raspunsul oferit de cei de la ATS este ca au aparut niste puncte pe placa de presiune si ca au trimis poze cu piesa in cauza in Franta pentru acceptul garantiei. A mai avut cineva problema asta? Aveti idee despre ce puncte este vorba?
Oare se schimba pe garantie? Ce schimba? Doar placa de presiune sau tot kit-ul de ambreiaj?
10x
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cu siguranta schimba tot kitul daca e sa schimbe ceva.
nu se schimba doar placa.
nu se schimba doar placa.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
vladutzuuu
Acum am vorbit cu gigeii de la service. Au zis ca pot sa ma duc sa ridic masina. Deci a durat 2 saptamani. Pana una alta nu a fost asa de rau, dar as fi apreciat daca imi raspundeau la telefon in momentul in care ii sunam.
In rest, nu am nimic sa le reprosez. S-au comportat cat de cat ok, a fost o problema care s-a rezolvat pe garantie. Deci in afara de timpul pierdut si de neseriozitatea celor care au grije de service e bine la ATS
In rest, nu am nimic sa le reprosez. S-au comportat cat de cat ok, a fost o problema care s-a rezolvat pe garantie. Deci in afara de timpul pierdut si de neseriozitatea celor care au grije de service e bine la ATS
- Aiurica
asa e in orice service mare.....
iti dau un pont.
incearca sa iti faci o relatie acolo.
cauta in portofel o legitimatie a lui balcescu si aratale...
e o recomandare...nu trebuie sa o urmezi.
iti dau un pont.
incearca sa iti faci o relatie acolo.
cauta in portofel o legitimatie a lui balcescu si aratale...
e o recomandare...nu trebuie sa o urmezi.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Balcescu? Eminescu nene...
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Aiurica
ma rog... 
50 ron..cine naiba o fi...

50 ron..cine naiba o fi...
-
vladutzuuu
Dupa ce am patit, cred ca eminescu e solutia. Balcescu nu stiu daca face fata.
Dupa ce am ridicat masina, am observat ca s-au aprins martorii de abs si esp. Am fost inapoi in service, au pus-o pe tester si au zis, citez: "Nu stim ce sa ii facem. Nu avem nici un tehnician azi. Veniti luni"
M-am dus azi si se pare ca s-a uzat rulmentul de pe stanga fata si de aia se aprind martorii. Solutia: schimbare rulment. Sunt programat pe 8 sept. dimineata, din nou la service. Cred ca intru cu masina in stalp sa primesc banii inapoi pe ea. In ultima luna numa belele am avut cu ea...
Dupa ce am ridicat masina, am observat ca s-au aprins martorii de abs si esp. Am fost inapoi in service, au pus-o pe tester si au zis, citez: "Nu stim ce sa ii facem. Nu avem nici un tehnician azi. Veniti luni"
M-am dus azi si se pare ca s-a uzat rulmentul de pe stanga fata si de aia se aprind martorii. Solutia: schimbare rulment. Sunt programat pe 8 sept. dimineata, din nou la service. Cred ca intru cu masina in stalp sa primesc banii inapoi pe ea. In ultima luna numa belele am avut cu ea...
- Bogdan98
- Citroen Fan
Incearca s-o bagi nu in stalp, ci in showroom la ATS. Prin geamuri direct. Efect garantat.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Interesant cu rulmentul ala cum a cedat fix cand ai scos masina din serviceu lor!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
vladutzuuu
Mda, la asta ma gandeam si eu.
Nu stiu exact daca atunci cand au montat noul kit de ambreaj au scos roata din stanga fata. Daca au facut asta, se poate sa fie din vina lor.
Si inca un lucru: cand am luat masina vineri, se auzea un tacanit atunci cand apasam pedala de ambreaj. Indiferent de viteza pe care vroiam sa o schimb. S-a rezolvat asta azi umbland la nu stiu ce furtun care se leaga la ambreaj. Cam multe defecte dupa 2 saptamani de service.
Parca era o lege care spunea ca dupa 3 schimbari sau modificari pe garantie la un produs pot sa imi cer banii inapoi pe acel produs. Mi se pare ca tot pe forumul asta am citit chestia asta. Are cineva idee cum se procedeaza in acest sens? P.S. masina e in leasing
Nu stiu exact daca atunci cand au montat noul kit de ambreaj au scos roata din stanga fata. Daca au facut asta, se poate sa fie din vina lor.
Si inca un lucru: cand am luat masina vineri, se auzea un tacanit atunci cand apasam pedala de ambreaj. Indiferent de viteza pe care vroiam sa o schimb. S-a rezolvat asta azi umbland la nu stiu ce furtun care se leaga la ambreaj. Cam multe defecte dupa 2 saptamani de service.
Parca era o lege care spunea ca dupa 3 schimbari sau modificari pe garantie la un produs pot sa imi cer banii inapoi pe acel produs. Mi se pare ca tot pe forumul asta am citit chestia asta. Are cineva idee cum se procedeaza in acest sens? P.S. masina e in leasing
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata.
Mult succes, dar nu cred ca o sa rezolvi ceva.
Mult succes, dar nu cred ca o sa rezolvi ceva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- vladut_v
Nu am inteles prea exact dar 10% din perioada de garantie sunt fix 73 de zile. Poate nu vad legatura ...
Problema si la mine cu ambreajul
(60.000 KM)
Aluneca/patineaza la plecarea de pe loc, viteza I, la eliberarea pedalei de ambreaj, mai exact - in ultima treime de cursa a pedalei de ambreaj, inainte de eliberare.
Care sa fie problema ?
Se duce ambreajul in viitorul apropiat, ce durata de viata mai poate avea ?
Ies din garantie in 2 luni, ce ma sfatuiti sa fac ?
Cat costa un kit ambreaj + manopera pentru inlocuit, dupa ce iese din garantie ... ma intereseaza raportat la pretul unei extinderi de garantie pe un an ?
Un sfat mi-ar prinde bine ...
Problema si la mine cu ambreajul
Aluneca/patineaza la plecarea de pe loc, viteza I, la eliberarea pedalei de ambreaj, mai exact - in ultima treime de cursa a pedalei de ambreaj, inainte de eliberare.
Care sa fie problema ?
Se duce ambreajul in viitorul apropiat, ce durata de viata mai poate avea ?
Ies din garantie in 2 luni, ce ma sfatuiti sa fac ?
Cat costa un kit ambreaj + manopera pentru inlocuit, dupa ce iese din garantie ... ma intereseaza raportat la pretul unei extinderi de garantie pe un an ?
Un sfat mi-ar prinde bine ...
C4 1.6i 16V Berlina
- Bogdan98
- Citroen Fan
un kit de ambreiaj aftermarket pt c4 ... este aprox 6-800 ron, fara montaj.
cel putin asa mi-au zis colegii mei la munca.
cel putin asa mi-au zis colegii mei la munca.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
...in conditiile in care acelasi kit de la citroen e vreo 550 sau 600ron (1.6i). Deci cu banii tot cam acolo iesi.
Posibila mare problema e ca volanta e cea care darima placa si discul, iar in kitul e ambreaj de mai sus nu intra volanta (o volanta e vreo 600-800ron singura din cite stiu).
Posibila mare problema e ca volanta e cea care darima placa si discul, iar in kitul e ambreaj de mai sus nu intra volanta (o volanta e vreo 600-800ron singura din cite stiu).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
Daca nu ma insel (si sper sa nu - o sa revin cu precizari) parca are si volanta inclusa. Nu sunt sigur, ma duc sa intreb si revin.